Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz, oFi napisał(a):

O widze że światło led teraz zapala się z drugiej strony w porównaniu do fata.

Zdecydowanie fajniej to wygląda bo od dołu leci

Teraz, Insane3d napisał(a):

I jak wrażenia ? Komuś już udało się odpalić gierkę i zrobić jakieś małe porównanie ? :Aloy_run:

Zapchałem na razie dysk :D i ściągania ciąg dalszy

1 minutę temu, LiŚciu napisał(a):

Piszcie panowie jak cewunie. To może być gorący temat:kaz: 

Cisza

2 minuty temu, dominalien napisał(a):

No wygląd bez napędu trzeba przyznać lepszy.

Zdecydowanie lepszy, smuklejszy

• Lubię! 1
Opublikowano
19 godzin temu, pattro napisał(a):

Jako że branża w której prowadzę firmę pozwala mi mieć kontakt z różnymi sieciami to; 

MediaMarkt - zero problemu z dostępnością, PS5 Pro dostępne online z dostawą na jutro do sklepu, na piątek do domu. Jutro w wybranych sklepach pojawi się kilka sztuk na półkach. 

MediaExpert - zero problemu z dostępnością. Tylko online, małe szanse na dostępność w sklepie. 

RTV Euro AGD - zero problemu z dostępnością. Tylko online, na sklepach nie będzie. 

Stan na: 06.11, godzina 17:00

Napęd będzie dostępny niestety dalej w „chorej” cenie… może w połowie miesiąca coś się zmieni. Duża dostawa w drodze ale zapotrzebowanie także duże… Może wpadną zestawy z napędem ale jeszcze nie ma decyzji. :yes:

W zwiazku z czym pozwole sobie spytac. Udalo Ci sie zapreorderowac PS5 Pro w edycji 30 lecia (szarej) ?

Opublikowano

Najwięcej osób chwali Stellar Blade, że obraz wygląda niesamowicie ostro a wszystkie rozmycia zniknęły, działa przy 80 fps. Ogólnie większość opini na forach zagranicznych w grach po patchu jest takich, że PSSR robi różnicę i jest to technologia z potencjałem na wiele więcej w kolejnych aktualizacjach i grach. 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jar3czek napisał(a):

U mnie MediaExpert dopiero dzisiaj przyjął zamówienie do realizacji i stoi, więc testowane będzie pewnie dopiero po weekendzie :frog:  Co mnie podkusiło, żeby tym razem nie brać w MM.

A mi MM przywiozło 3 godziny temu.

Opublikowano
1 minute ago, KOŁD said:

Performance tego sprzętu no i generalnie value/money

Jeszcze swojej nie kupiłeś, zgaduję :) , poczekajmy aż dziadki z forumka potestuja i się wypowiedzą z perspektywy typowego gracza a nie dziennikarza

Opublikowano

Moja niestety jest glosniejsza niz FAT na ktorej nawet cewki nie piszczaly, slyszalny jest pulsujacy pitch wentylatora, moze sie rozkreci

Dying light 2 - chyba nie ma patcha jeszcze pod pro bo zadnych zmian

Opublikowano

Sam myślałem przez sekundę nad zakupem ale jak obejrzałem parę filmików, to nie mógłbym sobie spojrzeć w lustro, popmując w sony kasę za takiego kupsztyla. + parę fpsów, albo mniej rozmazany obraz, za cenę nowej konsoly bez dysku? Panowie. Szanujmy się. Jak kręcimy bekę z pecetowców że upgrade'ują kompy co 2-3 lata, to jest beka. Jak nam Sony wciska nową konsolę... której benefity trzeba z lupą szukać, to jest OK? Przecież w większości z tych gier, z normalnej odległości, nie widać różnicy w graniu. Tragedia.

• Plusik 5
  • Lubię! 1
  • This 4
Opublikowano

Ja tylko Rebirth odpaliłem i jezu 60 klatek w końcu, bo ja na 30 grałem przez to gówniane rozmycie. No kolosalna różnica. GoW Ragnarok nie ma pacza chyba go nie widzę róznicy... A chciałem to dokończyć. Reszta potem do zerknięcia.

• Plusik 1
  • Lubię! 1