elvis004 289 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Panowie ktoś odpalił już Pro? Jak jest FW najnowszy? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Pięknie się prezentuje jakość wykonania jest mniejsza, ładniejsza. Pad - czarny element bardziej matowy. Zapakowanie konsoli z jebnietymi instrukcjami obok to obraza 7 1 Cytuj
dominalien 262 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada No wygląd bez napędu trzeba przyznać lepszy. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada O widze że światło led teraz zapala się z drugiej strony w porównaniu do fata. 1 Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Piszcie panowie jak cewunie. To może być gorący temat Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada I jak wrażenia ? Komuś już udało się odpalić gierkę i zrobić jakieś małe porównanie ? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Teraz, oFi napisał(a): O widze że światło led teraz zapala się z drugiej strony w porównaniu do fata. Zdecydowanie fajniej to wygląda bo od dołu leci Teraz, Insane3d napisał(a): I jak wrażenia ? Komuś już udało się odpalić gierkę i zrobić jakieś małe porównanie ? Zapchałem na razie dysk i ściągania ciąg dalszy 1 minutę temu, LiŚciu napisał(a): Piszcie panowie jak cewunie. To może być gorący temat Cisza 2 minuty temu, dominalien napisał(a): No wygląd bez napędu trzeba przyznać lepszy. Zdecydowanie lepszy, smuklejszy 1 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Giereczki Panowie giereczki, czy Pro wypala gałki oczne czy tylko dziurę w portfelu ? 1 Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 7 listopada Autor Opublikowano 7 listopada na stronie MM jest już podgląd gdzie są dostępne sztuki, polecam tam kampić https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-sony-playstation-5-pro-2tb-1485322.html Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ktoś ma PRO i BG3 z save z 3 aktu to sprawdźcie proszę czy faktycznie tylko 3 fps więcej i dalej zacina w mieście Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 19 godzin temu, pattro napisał(a): Jako że branża w której prowadzę firmę pozwala mi mieć kontakt z różnymi sieciami to; MediaMarkt - zero problemu z dostępnością, PS5 Pro dostępne online z dostawą na jutro do sklepu, na piątek do domu. Jutro w wybranych sklepach pojawi się kilka sztuk na półkach. MediaExpert - zero problemu z dostępnością. Tylko online, małe szanse na dostępność w sklepie. RTV Euro AGD - zero problemu z dostępnością. Tylko online, na sklepach nie będzie. Stan na: 06.11, godzina 17:00 Napęd będzie dostępny niestety dalej w „chorej” cenie… może w połowie miesiąca coś się zmieni. Duża dostawa w drodze ale zapotrzebowanie także duże… Może wpadną zestawy z napędem ale jeszcze nie ma decyzji. W zwiazku z czym pozwole sobie spytac. Udalo Ci sie zapreorderowac PS5 Pro w edycji 30 lecia (szarej) ? Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Najwięcej osób chwali Stellar Blade, że obraz wygląda niesamowicie ostro a wszystkie rozmycia zniknęły, działa przy 80 fps. Ogólnie większość opini na forach zagranicznych w grach po patchu jest takich, że PSSR robi różnicę i jest to technologia z potencjałem na wiele więcej w kolejnych aktualizacjach i grach. 1 1 Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Pięknie wyglądają te wasze Profesjonalne PS5. Tylko że żadna bez napędu 1 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 3 minutes ago, KOŁD said: Troche rozczarowanko A czym konkretnie ? Cytuj
AdiCarrion 117 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 1 godzinę temu, jar3czek napisał(a): U mnie MediaExpert dopiero dzisiaj przyjął zamówienie do realizacji i stoi, więc testowane będzie pewnie dopiero po weekendzie Co mnie podkusiło, żeby tym razem nie brać w MM. A mi MM przywiozło 3 godziny temu. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 12 minut temu, Alpha Trion napisał(a): A czym konkretnie ? Performance tego sprzętu no i generalnie value/money Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 1 minute ago, KOŁD said: Performance tego sprzętu no i generalnie value/money Jeszcze swojej nie kupiłeś, zgaduję , poczekajmy aż dziadki z forumka potestuja i się wypowiedzą z perspektywy typowego gracza a nie dziennikarza Cytuj
gnom 88 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Moja niestety jest glosniejsza niz FAT na ktorej nawet cewki nie piszczaly, slyszalny jest pulsujacy pitch wentylatora, moze sie rozkreci Dying light 2 - chyba nie ma patcha jeszcze pod pro bo zadnych zmian Cytuj
Bishonen88 163 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Sam myślałem przez sekundę nad zakupem ale jak obejrzałem parę filmików, to nie mógłbym sobie spojrzeć w lustro, popmując w sony kasę za takiego kupsztyla. + parę fpsów, albo mniej rozmazany obraz, za cenę nowej konsoly bez dysku? Panowie. Szanujmy się. Jak kręcimy bekę z pecetowców że upgrade'ują kompy co 2-3 lata, to jest beka. Jak nam Sony wciska nową konsolę... której benefity trzeba z lupą szukać, to jest OK? Przecież w większości z tych gier, z normalnej odległości, nie widać różnicy w graniu. Tragedia. 5 1 4 Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ja tylko Rebirth odpaliłem i jezu 60 klatek w końcu, bo ja na 30 grałem przez to gówniane rozmycie. No kolosalna różnica. GoW Ragnarok nie ma pacza chyba go nie widzę róznicy... A chciałem to dokończyć. Reszta potem do zerknięcia. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi