Assassins_78 941 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 17 minut temu, GearsUp napisał(a): No i już wiadomo, że te ciepłowody z radiatorem nie leżą tam luzem bo próbuje to zdjąć, podgrzewać i nie może Chyba jednak można i to samo odpada, inna sprawa drugie te od CPU nie wiem po chuj on chce je ruszać. W ogóle jakich dziwny ten kolo.... Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada kurwa, niektórzy już wcześniej mieli rozkminy jak grać najlepiej: fps czy rozdzielczość, a tutaj 4 tryby xD 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 5 minut temu, gnom napisał(a): Odpalilem RE4 na full i jest przepasc. Jesli ktos gra na malym monitorze, tv 32-40" to prawdopodobnie nie ma sensu. W innym przypadku trzeba byc slepym zeby nie zobaczyc roznicy. duży TV i jakość obrazu to jest kwintesencja tego upgrejdu 1 Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Orientujecie się do czego są te dwa małe plasticzki przeźroczyste dołączane do zestawu ? Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Teraz, Insane3d napisał(a): Orientujecie się do czego są te dwa małe plasticzki przeźroczyste dołączane do zestawu ? To są nóżki do postawienia w poziomie Cytuj
jimmy 1 230 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Przypilnujcie sobie żeby ten PS4 boost był włączony w ustawieniach systemowych. U mnie domyślnie był OFF. 1 Cytuj
jar3czek 457 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 48 minut temu, SlimShady napisał(a): Powiedzcie, czy jest path tracing w sajberku, bo chciałbym tjeremu pokazać, co potrafi najpotężniejsza konsola w historii. Do tego musiałbyś zaprzęc chyba min ze 4 takie konsole Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 7 minut temu, rodi84 napisał(a): Kurna głośne to jest. U mnie cisza, zdecydowanie Fat był głośniejszy ale to przez napęd też Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada No u mnie napęd śmiga. Zastanawiam się, czy to on wydaje dźwięki, czy wentylator Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 38 minut temu, gnom napisał(a): Odpalilem RE4 na full i jest przepasc. Jesli ktos gra na malym monitorze, tv 32-40" to prawdopodobnie nie ma sensu. W innym przypadku trzeba byc slepym zeby nie zobaczyc roznicy. Na jakim rozmiarze telewizora grasz i z jakiej odległości ? Rozwala mnie jak ktoś ma 50-55 cali i gra na odległości 3.5 metra i twierdzi, że nie ma żadnej różnicy. Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 13 minut temu, rodi84 napisał(a): No u mnie napęd śmiga. Zastanawiam się, czy to on wydaje dźwięki, czy wentylator napęd, ale to też jest słabe z ich strony, bo jakoś ps3 nie miało problemu z działaniem napędu, no ale trzeba jakoś obrzydzić płyty Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 56 minut temu, Szermac napisał(a): Jakbyś zobaczył Stellarka bożego w trybie Pro to byś inaczej śpiewał Niesamowite jak to teraz wygląda. 1 Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Horizony, Stellar, tLoUy, RE4 i 8, przezajebiście to wygląda w porównaniu z FATem. U mnie cichosza, więc raczej napęd Wam napiżdża. Cytuj
Rash 234 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) Elden w quality z vrr wygląda przepięknie jak na standarty from s.Ostro i płynnie. Kultura pracy na moim póki co dużo lepiej niż premierowa fatka. Zero cewek, wentylatora praktycznie nie słychać.Sprawdzał już ktoś dragons dogme? Dead space? Edytowane 7 listopada przez Rash Cytuj
gnom 88 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 22 minuty temu, Insane3d napisał(a): Na jakim rozmiarze telewizora grasz i z jakiej odległości ? Rozwala mnie jak ktoś ma 50-55 cali i gra na odległości 3.5 metra i twierdzi, że nie ma żadnej różnicy. 65" 2,5m Cytuj
Donatello1991 1 417 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada To zarzućcie screenami porównawczymi tego stellara. Cytuj
bisoner 100 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Dziwi mnie, że ludzie narzekają na cenę ps5 pro a tymczasem kupowali steamdecki oled za ponad 3k, lenovo go za 3499. iPhony co roku za 5k. Jasne, że zmieniać specjalnie konsole z ps5 na ps5 pro to raczej nie dla każdego. Jednak obecnie myśląc nad zakupem to nie wyobrażam sobie innej opcji. Chyba, że kogoś ogranicza budżet. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Screeny nic tu nie dadzą. Chodzi o to jak to się rusza i wygląda na raz. Nie ma żadnych szumów, jakiś mrygań przy krawędziach, sraczki w oddali, jest gładziutko, czysto i ostro. Obejrzyj sobie od DF fragment ze Stellarem, inaczej nie wiem jak Ci to pokazać. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 6 minut temu, bisoner napisał(a): Dziwi mnie, że ludzie narzekają na cenę ps5 pro a tymczasem kupowali steamdecki oled za ponad 3k, lenovo go za 3499. iPhony co roku za 5k. Jasne, że zmieniać specjalnie konsole z ps5 na ps5 pro to raczej nie dla każdego. Jednak obecnie myśląc nad zakupem to nie wyobrażam sobie innej opcji. Chyba, że kogoś ogranicza budżet. No ale kto z posiadaczy decków czy iPhonów narzeka? Bo ja pierwsze słyszę. Btw. Kiedy zaczną wysyłać te limitowane konsole z padami? Wisi mi cały czas zamówienie na pada w euro agd. Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Nikt kto kupuje iPhone’a co roku nie narzeka na ceny PS5PRO. Swoją drogą kto kupuje iPhone’a co roku i wydaje na niego 5K? Sprzęt wymienia się rzadko. Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 2 hours ago, balon said: No ale co Alanik w 60 klatkach wyglądach teraz chociaż taki jak na bazowej ps5 w 30? Mam wrażenie, że wygląda nawet ostrzej niż na bazowej PS5. Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 1 hour ago, Whisker said: U mnie cisza, zdecydowanie Fat był głośniejszy ale to przez napęd też Pion czy poziom? Moje PS5 leży w poziomie i szumi trochę jak PS4 Slim w trybie spoczynku zanim rakieta się nie odpaliła. Sprawdziłem kilka gier z PS4, MGSV wydaje się być bardzo ostry i wyraźny. BF4 900p tak jakby nie wykazuje oznak swojej rozdzielczości. Ciekawe na ile to jest efekt placebo? Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 39 minut temu, bisoner napisał(a): Dziwi mnie, że ludzie narzekają na cenę ps5 pro a tymczasem kupowali steamdecki oled za ponad 3k, lenovo go za 3499. iPhony co roku za 5k. Jasne, że zmieniać specjalnie konsole z ps5 na ps5 pro to raczej nie dla każdego. Jednak obecnie myśląc nad zakupem to nie wyobrażam sobie innej opcji. Chyba, że kogoś ogranicza budżet. Iphone co roku to nie, bo nie ma sensu. Chyba że ktoś na firmę i wrzuca w koszty, starego sprzeda. To są śrubki względem 5k. Porownanie do SD czy ROG x za 3999 nie ma sensu, bo to inne sprzęty, SD zaskoczył i wywalił PC w tryb w handheld - cena/jakoś nie ma konkurencji. Jak na 30 lecie, sprzęt za 3,5k, to nie ma szału na dzisiaj. Nie ma nawet gry nowej która pokazuje pazura. Dali kilka patchy nara. Okazja niebywała, 30 lat. Ale kupując wersję PRO to by się mogli przyłożyć do opakowania. Wiem że większość ma to w dupie, ale tutaj mistrzem jest Apple. Tam spakowanie i unboxing odwraca uwagę do innych aspektów. Ale czuć premium, tu nie. Poczekajmy na rozwój wydarzeń, bo nowe gry jak wyjdą, to będą szły na porównanie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi