Szermac 2 714 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Człowiek musi w robocie siedzieć, zamiast wypalać sobie gałki oczne, ehhh 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Mam nadzieję, że Decima też zacznie korzystać z PSSR przy nowych wersjach silnika, bo to serio jest na TV game changer totalny. Cytuj
gnom 88 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada (edytowane) Z ta głośnością jest jak w PS5 - ja nie miałem piszczących cewek konsola była cicha, oczywiscie w zupelnej ciszy można było usłyszeć pracę, ale wiatrak moim zdaniem na FAT nie wchodzil na takie obroty, a przedewszystkim nie zmieniał tak często obrotów. W moim prosie własnie słychać poprostu szum wiatraka, ewentualnie cichy pitch. Z tego co widzialem praca porownywalna do ps5 slim. A jak bedzie dalej ? "... na pewno, na pewno, pewnie, jasno, zobaczymy, czas pokaże..." Edytowane 8 listopada przez gnom 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Arkadikuss xD Czekam na recenzję kiszczaka! Ale clickbait ma mocny, poziom ppe 1 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Cytat Cześć kochani, w dzisiejszym filmie porozmawiamy sobie o nowej grze/nowej konsoli/nowym czymkolwiek. No dark souls to to nie jest, gówno straszne, w ogóle padaka taka, że nie chce mi się o tym gadać. Dziękuję za dzisiaj, zostawcie lajka, suba i kliknijcie w dzwoneczek, do następnego razu! Widownia: wow, to jest prawdziwy myśliciel! Kiszczak: to samo, tylko dorzuć kurwy i chuje co chwilę. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Kurde nawet nie wiedziałem, że istnieją jacyś inni polscy youtuberzy gejmingowi poza Archonem i Klocuchem Cytuj
Assassins_78 941 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada (edytowane) W sumie za i przeciw jest takie że idę do MM, jak będzie to biorę i idę do domu, sam potestuje - pewnie będzie przechuj! A jak coś się będzie pierdolic, to gwara jest. Edytowane 8 listopada przez Assassins_78 1 Cytuj
gnom 88 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Także fajerwerków nie ma... wiadomo ze w nagraniu jest to bardziej wychwycone ale ten cichy gwizd jest wkurw... Cytuj
wojtas011 534 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Musiałem głośnik na maxa ustawić, żeby coś usłyszeć Cytuj
jimmy 1 230 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Arkadikuss? Smutne, że taki dobry, radiowy głos trafił się takiemu kretynowi. Kiszczak też kretyn, ale nawet głosu nie ma i piszczy jak piszczałka 1 2 Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada A ja słyszę i już wiem, że by mnie to też wkurwialo. @Fakaustaw nadajnik na maxa i daj znać jak u ciebie Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Odpalajcie Motorfest bo to jakiś orgazm graficzny! Dla mnie to jeden z pokazów Pro bo szczegóły i RT to jakiś nowy level Sorki że z tv, polecę z apki 2 1 Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 10 minutes ago, Whisker said: Odpalajcie Motorfest bo to jakiś orgazm graficzny! Dla mnie to jeden z pokazów Pro bo szczegóły i RT to jakiś nowy level Sorki że z tv, polecę z apki Forza Horizon 5? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Forza Horizon 5? Miałem i grałem, tutaj jest jeszcze lepiej 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Kurcze ale jak brum brumki maja lepszą jakość to jest to powód do zakupu Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 8 listopada Autor Opublikowano 8 listopada jest na PS+ Extra to warto obadać tego kosiora..Lords of the Fallen też dostał patcha Pro a że jest na UE5 to też jestem zainteresowany co tam wyszło @Whisker dzięki za info bo się właśnie czaiłem na jakiegoś racera na pokaz weekendowy:) Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Trzeba dobić platynkę w Demonsach Odpaliłem wczoraj i już było lepiej, a teraz jeszcze patchyks ? Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada ch00jki jedne, teraz mi się nie chce odpalać fata Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Demons wczoraj patrzyłem i jest po prostu cudownie, wszystko ostre jak żyleta i szczegółowe przy 60fps Cytuj
czarek250885 315 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Nie miałem kupować, ale z was ujki, no i teraz muszę wyskrobać zaskurniaki. Nie sądziłem, że przeskok będzie tak wyraźny, plus to, że sprzęt pozwoli przetrwać generację bez większych kompromisów, pytanie teraz czy nie będą olewać podstawowej ps5 jeśli chodzi o technikalia, teraz dopiero devi się rozleniwią. Cytuj
Szermac 2 714 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 11 minut temu, czarek250885 napisał(a): Nie miałem kupować, ale z was ujki, no i teraz muszę wyskrobać zaskurniaki. Nie sądziłem, że przeskok będzie tak wyraźny, plus to, że sprzęt pozwoli przetrwać generację bez większych kompromisów, pytanie teraz czy nie będą olewać podstawowej ps5 jeśli chodzi o technikalia, teraz dopiero devi się rozleniwią. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Nie rozleniwiają się bo na low/recommend ustawienia muszą robić na PC a takie ma zwykły fat. Gorzej jak wysrają się na robienie performance mode na fat sonke - wtedy będzie problem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi