Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Z ta głośnością jest jak w PS5  - ja nie miałem piszczących cewek konsola była cicha, oczywiscie w zupelnej ciszy można było usłyszeć pracę, ale wiatrak moim zdaniem na FAT nie wchodzil na takie obroty, a przedewszystkim nie zmieniał tak często obrotów. W moim prosie własnie słychać poprostu szum wiatraka, ewentualnie cichy pitch. Z tego co widzialem praca porownywalna do ps5 slim. 

A jak bedzie dalej ? "... na pewno, na pewno, pewnie, jasno, zobaczymy, czas pokaże..."

Edytowane przez gnom
  • Plusik 1
Opublikowano
Cytat

Cześć kochani, w dzisiejszym filmie porozmawiamy sobie o nowej grze/nowej konsoli/nowym czymkolwiek. No dark souls to to nie jest, gówno straszne, w ogóle padaka taka, że nie chce mi się o tym gadać. Dziękuję za dzisiaj, zostawcie lajka, suba i kliknijcie w dzwoneczek, do następnego razu!

Widownia: wow, to jest prawdziwy myśliciel!

Kiszczak: to samo, tylko dorzuć kurwy i chuje co chwilę.

Opublikowano (edytowane)

W sumie za i przeciw jest takie że idę do MM, jak będzie to biorę i idę do domu, sam potestuje - pewnie będzie przechuj! A jak coś się będzie pierdolic, to gwara jest.

Edytowane przez Assassins_78
  • Haha 1
Opublikowano

Arkadikuss? Smutne, że taki dobry, radiowy głos trafił się takiemu kretynowi.

Kiszczak też kretyn, ale nawet głosu nie ma i piszczy jak piszczałka :)

• Haha 1
  • This 2
Opublikowano

jest na PS+ Extra to warto obadać tego kosiora..Lords of the Fallen też dostał patcha Pro a że jest na UE5 to też jestem zainteresowany co tam wyszło 

@Whisker dzięki za info bo się właśnie czaiłem na jakiegoś racera na pokaz weekendowy:) 

Opublikowano

Nie miałem kupować, ale z was ujki, no i teraz muszę wyskrobać zaskurniaki. Nie sądziłem, że przeskok będzie tak wyraźny, plus to, że sprzęt pozwoli przetrwać generację bez większych kompromisów, pytanie teraz czy nie będą olewać podstawowej ps5 jeśli chodzi o technikalia, teraz dopiero devi się rozleniwią.

Opublikowano
11 minut temu, czarek250885 napisał(a):

Nie miałem kupować, ale z was ujki, no i teraz muszę wyskrobać zaskurniaki. Nie sądziłem, że przeskok będzie tak wyraźny, plus to, że sprzęt pozwoli przetrwać generację bez większych kompromisów, pytanie teraz czy nie będą olewać podstawowej ps5 jeśli chodzi o technikalia, teraz dopiero devi się rozleniwią.

doja-cat.gif

• Haha 1
Opublikowano

Nie rozleniwiają się bo na low/recommend ustawienia muszą robić na PC a takie ma zwykły fat.

Gorzej jak wysrają się na robienie performance mode na fat sonke - wtedy będzie problem.