Wredny 9 498 Opublikowano wczoraj o 00:14 Opublikowano wczoraj o 00:14 7 godzin temu, Symeon_88 napisał(a): Chociaż sam sprzedałem niedawno fata i całkowicie wybiłem sobie z głowy pro zostając przy xsx, to muszę przyznać Panowie że lepiej się bawię czytając ten temat niż grając. Nic dziwnego, skoro zostałeś z XBOXem 1 4 Cytuj
jar3czek 457 Opublikowano wczoraj o 00:50 Opublikowano wczoraj o 00:50 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Twoje posty się kupy nie trzymają. Nikt normalny nie kupuje PS5 PRO mając 4090, a Ty tak, po czym piszesz, że grasz w gry a nie w 3d Mark żeby mi nieudolnie pocisnąć, a gdy Cię szybciutko zgasiłem 45 grami w tym roku, dodajesz, że w sumie nie masz czasu/chęci czy uj wie czego aby grać. Także ten... Kupowanie wszystkich sprzętów może wydawać się tak samo nienormalne jak wbijanie 300h w benchmarku. Nie zrozumiałeś chyba clue pierwszego posta - imo większość osób interesuje w tym temacie bardziej porównanie do PS5 czy XSX niż PC (ten kto chciał go złożyć to już złożył i nie oczekuje raczej od PS5 Pro nowej jakości) po czym przyjebałeś się o jakieś exy (gdzie ja tej konsoli nawet nigdzie nie chwaliłem a raczej dawałem mieszanie opinie po szybkich testach). A gram teraz mało, bo taka sytuacja - z dnia na dzień zacząłem spędzać więcej czasu w szpitalach niż na grach (opiekuję się bliską osobą, której mocno posypało się zdrowie), więc cieżko skończyć większą ilość tytułów po 150+ h. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano wczoraj o 06:36 Opublikowano wczoraj o 06:36 7 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): No to gratuluję. To co, przez następne 1.5 roku ograsz ile exów na nowej lśniącej konsoli, takich których nie ma na PC? 10? 15? A nie, sorry... Ograsz 0 bo GTA 6 przesuną 7 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Nie wierzę, że istnieje ktoś kto ma 4090 a mimo to kupuje PS5 (Pro). Ale wy macie pojecie, że wiele gier lepiej się ogrywa na konsoli? Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano wczoraj o 06:38 Opublikowano wczoraj o 06:38 Ale to jest złoto xDD Pipolinio Ty czubie. 1 Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano wczoraj o 06:41 Opublikowano wczoraj o 06:41 7 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Nie wierzę, że istnieje ktoś kto ma 4090 a mimo to kupuje PS5 (Pro). Niby dlaczego nie ? Chociażby do exów lub swojej biblioteki PS. Żaden szanujący się gracz nie będzie czekać 2 lata aż jego ulubiona marka lub gra trafi na PC tylko chce ją ograć na premierę. 2 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano wczoraj o 06:41 Opublikowano wczoraj o 06:41 4 minuty temu, oFi napisał(a): Ale wy macie pojecie, że wiele gier lepiej się ogrywa na konsoli? Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah 2 minuty temu, Insane3d napisał(a): czekać 2 lata aż jego ulubiona marka lub gra trafi na PC Spiderman 2 jest tego doskonałym przykładem. Każda następna będzie tylko skracać ten okres, bo Sony leje na Was ciepłym moczem. Aż za 2 lata dostaniecie jednoczesną premierę na PS5 PRO i PC, tylko na PC 3 razy ładniej 1 1 17 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano wczoraj o 06:56 Opublikowano wczoraj o 06:56 Pipiripi, wracaj na PCLaba. A nie, czekaj 1 3 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano wczoraj o 06:57 Opublikowano wczoraj o 06:57 Wy myślicie, że jak będziecie rzucać klaunami i minusami na lewo i prawo każdemu kto Wam prawdę pisze, to Sony coś zmieni w swojej polityce? 1 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano wczoraj o 06:59 Opublikowano wczoraj o 06:59 A ty myślisz, że ktokolwiek daje jakiekolwiek jebanie o twoje prawdy objawione? Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano wczoraj o 07:00 Opublikowano wczoraj o 07:00 @Bzduras Cofnij się może do szkoły i naucz poprawnie składać zdania. Przyda się Cieszcie się, że macie tu @tjery. Gdyby nie on, to żadnych mądrych postów by tu nie było 1 3 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano wczoraj o 07:02 Opublikowano wczoraj o 07:02 Taki światowy, a memów nie zna. Idź, rób sobie burdel w dziale intela dopóki jeszcze możesz. Cytuj
Patapon 12 Opublikowano wczoraj o 07:08 Opublikowano wczoraj o 07:08 Uciekłem z PPE, a tu taki sam syf jak widzę w komentarzach. 1 1 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano wczoraj o 07:09 Opublikowano wczoraj o 07:09 Cw sie skończyło to teraz będzie wojna z blachą. Cytuj
Symeon_88 30 Opublikowano wczoraj o 07:33 Opublikowano wczoraj o 07:33 7 godzin temu, Wredny napisał(a): Nic dziwnego, skoro zostałeś z XBOXem Hehe no nawet śmieszne. Prawda jest taka, że od 20 lat grałem tylko na playstation. Na ps5 przez te 4 lata grałem coraz mniej bo nie interesowały mnie gry, które już przeszedłem na ps4. Z ciekawości kupiłem sobie pierwszego w życiu X i od roku zawsze coś sobie odpale w gamepassie, a plejka stała i się kurzyła. Nie wychodziły żadne gry, które by mnie jakoś zajarały. Dodatkowo ostatnie zapowiedzi i wspaniała polityka sony odnośnie pro utwierdziły mnie że plejka idzie na sprzedaż, xbox zostaje. Mam nadzieje, że sony się ogarnie i da mi powód aby wrócić jeszcze kiedyś do playstation. 2 1 Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano wczoraj o 07:53 Opublikowano wczoraj o 07:53 35 minut temu, Patapon napisał(a): Uciekłem z PPE, a tu taki sam syf jak widzę w komentarzach. Nieeee kulturalnie można sobie o kiełkach i ameryczce pogadać. I o grach. Po prostu trochę ancymonów jest. IMO albo część trolluje albo nie rozumie, że ktoś może mieć inne myślenie. Po prostu. Infantylne udowadnianie, że moja prawda jest mojsza. Albo dowartościowywanie się, że hoho jakie ja szachy 3d z korpo robię. Sony ma w du'pie, że 10 ziomków z forumka kupi czy nie kupi pro. Liczą się masy, przypływ hajsu. Moja prawda (do której nei mam zamiaru przekonywać nikogo, bo po co?) jest taka, że chce mieć kilka, a potem kilkanaście gier wyglądających i działających lepiej, lubię nowy sprzęt, nawet jak jest przepłacony czasem. Podoba mi się GoWR w 60 klatkach z grafa z Performqnce. Te kilka exów (nie PC) wygląda lepiej tylko tu, bo na razie ich nei ma gdzie indziej. Do tego PC jest dla mnie niewygodny, pewnie to się zmieni, bo coraz bardziej kusi. Ale to za parę lat. Mam też duuuużą bibliotekę gier z PS. Do tego nostalgię. I stać mnie. Wali mnie czy mój zakup spowoduje, że się w Excelu Panu Sony całość zgodzi. Cieszę się Prosiakiem, może jest za drogi, ale DLA MNIE warto. 4 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano wczoraj o 08:04 Opublikowano wczoraj o 08:04 Dobrze, że w okolicach 40tki wzrok już nie ten i nie chce mi się siedzieć 20cm od monitora, żeby liczyć piksele 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 583 Opublikowano wczoraj o 08:10 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 08:10 8 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Platyny nadal nie wbiłem niestety. Ale w tym roku skończyłem 45 gier, a Ty? tylko 45???? Xd xd xd xd Pozdro od ojca z dobra organizaja i z 10 miesiecznym dzieckiem Oto lista moich gier z 2024 Styczeń 1.Stray XSX 2.Terminator Resistance + DLC XSX 3.Robocop XSX 4.Call of Duty: WWII XSX 5.Star Wars: The Force Unleashed Switch 6.Resident Evil 2 Remake XSX 7.Resident Evil 3 Remake XSX 8.Resident Evil 4 Switch 9.Resident Evil 4 Remake XSX 10.Atomic Heart/Annihilation Instinct XSX 11.Monster Hunter Rise XSX Luty 12.Mad Max XSX 13.Tomb Raider XSX 14.Super Mario Bros Wonder Switch 15.Rise of the Tomb Raider XSX 16.The Last of Us PS5 17.Monster Hunter Rise: Sunbreak Switch 18.Shadow of the Tomb Raider XSX 19.Contra XSX 20.TMNT: Shredder's Revenge XSX 21.Pokemon Crystal GBC 22.Pokemon Yellow GBC 23.Metro 2033 XSX 24.Metro Last Light XSX Marzec 25.Star Wars: Dark Forces XSX 26.Plumbers Don't wear Ties XSX 27.Star Wars:Jedi Power Battles Dreamcast 28.Pokemon Emerald GBA 29.Super Robin Hood NES 30.Dizzy The Adventurer GameGear 31.ZEN: Intergalactic Ninja NES 32.Pokemon Blue GB 33.Red Dead Redemption 2 XSX 34.The Suffering PC 35.Spider-Man PS5 Kwiecień 36.The Quarry XSX 37.Prince of Persia: The Lost Crown Switch 38.God of War PS5 39.Hotline Miami XSX 40.Dark Grim Mariupolis XSX 41.Pokemon Leaf Green GBA 42.Batman NES 43.Obcy: Izolacja XSX 44.Pokemon Black DS 45.Pokemon Black 2 DS 46.Pokemon Shield Switch 47.Pokemon Ultra Moon 3DS 48.Pokemon Alpha Sapphire 3DS 49.The House of The Dead XSX Maj 50.Resident Evil Village XSX 51.Pokemon Brilliant Diamond Switch 52.Star Wars: Jedi Academy Switch 53.Sekiro XSX 54.Star Wars Episode III XBOX 55.Pokemon Y 3DS 56.Hellblade II XSX 57.Super Destronaut DX XSX 58.Jack N'Jill DX XSX Czerwiec 59.Astro: Playroom (*) PS5 60.Little Nightmares II XSX 61.Super Mario Bros NES 62.Ghost of Tsushima (*) PS5 63.Uncharted PS5 64.Hogwarts Legacy Switch 65.Super Mario Land GB 66.The Last of Us II PS5 67.Road 96 XSX 68.Star Wars: Force Unleashed II XSX 69.Still wakes the deep XSX Lipiec 70.Soma XSX 71.GTA: Vice City XSX 72.Panzer Dragoon XSX 73.GTA: San Andreas XSX 74.LEGO: Saga Skywalkerów XSX 75.Wolfenstein 3D XSX 76.Call Of Duty 2 XSX Sierpień 77.Super Mario Bros 3 NES 78.Call of Duty 3 XSX 79.Bucky O'Hare NES 80.Dragon's Lair XSX 81.Poppy Playtime XSX 82.Young Indiana Jones Chronicles NES 83.Power Rangers 2 NES 84.Termimator 2 NES 85.Monster Hunter: World XSX 86.Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade 87.Kena:Bridge of Spirits XSX Wrzesień 88.Pizza Tower Switch 89.The Mummy Demastered XSX 90.Evil West XSX 91.Serious Sam Switch 92.Pokemon Red ++ GBC 93.Pokemon Light Platinium GBA 94.Pokemon Silver GBC 95.Among the Sleep XSX Październik 96.Days Gone PS5 97.Astro Bot PS5 98.Front Mission 1st Switch 99.Front Mission 2 Switch 100.Pokemon Scarlet Switch 101.Silent Hill 2 XSX 102.Silent Hill PS1 103.Star Wars Episode I PS1 104.Prodeus Switch 105.Call of Duty Black Ops 6 XSX Listopad 106.Silent Hill 2 Remake PS5 107.Star Wars: Clone Wars Xbox 6 2 4 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LiŚciu 1 328 Opublikowano wczoraj o 08:10 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 08:10 Cewkolino rozsierdzony, gryzie kraty bo w PRO cewki nie dają o sobie znać. A ten pajac nakupował fatek swego czasu. Nawet nie kuma że odpalić 3dmarka 45 razy w roku to nie znaczy przejść grę 45 razy. 3 1 7 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano wczoraj o 08:16 Opublikowano wczoraj o 08:16 Cytat 44.Pokemon Black DS 45.Pokemon Black 2 DS 46.Pokemon Shield Switch 47.Pokemon Ultra Moon 3DS 48.Pokemon Alpha Sapphire 3DS Tyle poksow pod rząd to by mnie palec rozbolał od klikania przycisku A. 1 Cytuj
Pierre Deck 583 Opublikowano wczoraj o 08:18 Opublikowano wczoraj o 08:18 Teraz, oFi napisał(a): Tyle poksow pod rząd to by mnie palec rozbolał od klikania przycisku A. jako pokemoniarz z prawie 25 letnim doswiadczeniem nie jest to dla mnie przeszkoda Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano wczoraj o 10:14 Opublikowano wczoraj o 10:14 Obszedłem elektro markety obok siebie i w żadnym nie ma Pro , bogata warszaffka wykupiła Cytuj
Lukas_AT 1 184 Opublikowano wczoraj o 11:15 Opublikowano wczoraj o 11:15 (edytowane) 11 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nikt normalny nie kupuje PS5 PRO mając 4090 To moze poszerz swoje horyzonty. Przestan myslec schematami, to Ci to pomoze zrozumiec dlaczego ktos mogl kupic PS5 Pro majac 4090. A moze ma mocnego peceta przy biurku w innym pokoju, a konsole w salonie i zostawia ja do grania w gry typu bijatyki czy gry sportowe do ogrywania z kumplami. A moze do exow i ktos nie chce czekac na premiere pecetowa. Moze nie chce grac online z cheaterami. Powodow moze byc duzo. Naprawde nie trzeba sie wysilac by je znalezc. Edytowane wczoraj o 11:21 przez Lukas_AT 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano wczoraj o 11:30 Opublikowano wczoraj o 11:30 Ja bym dodał bardziej, że nikt normalny nie kupuje 4090 za 10 klocków, no ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Cytuj
Patapon 12 Opublikowano wczoraj o 14:59 Opublikowano wczoraj o 14:59 Pomyśleć, że kiedyś Sony najmowało Boeingi by dostarczyć konsolę,a teraz kto by się napędami przejmował. Jeszcze ludzie zaczeliby wymieniać się grami jak w sławnym filmiku z 2013 roku zamiast kupić sobie w ps storze na promce 10% off z premierowej ceny dwuletniej gry... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi