Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Symeon_88 napisał(a):

Chociaż sam sprzedałem niedawno fata i całkowicie wybiłem sobie z głowy pro zostając przy xsx, to muszę przyznać Panowie że lepiej się bawię czytając ten temat niż grając.

Nic dziwnego, skoro zostałeś z XBOXem :leo:

• Lubię! 1
  • Haha 4
  • Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Twoje posty się kupy nie trzymają. Nikt normalny nie kupuje PS5 PRO mając 4090, a Ty tak, po czym piszesz, że grasz w gry a nie w 3d Mark żeby mi nieudolnie pocisnąć, a gdy Cię szybciutko zgasiłem 45 grami w tym roku, dodajesz, że w sumie nie masz czasu/chęci czy uj wie czego aby grać.

Także ten... 

Kupowanie wszystkich sprzętów może wydawać się tak samo nienormalne jak wbijanie 300h w benchmarku. Nie zrozumiałeś chyba clue pierwszego posta - imo większość osób interesuje w tym temacie bardziej porównanie do PS5 czy XSX niż PC (ten kto chciał go złożyć to już złożył i nie oczekuje raczej od PS5 Pro nowej jakości) po czym przyjebałeś się o jakieś exy (gdzie ja tej konsoli nawet nigdzie nie chwaliłem a raczej dawałem mieszanie opinie po szybkich testach).

A gram teraz mało, bo taka sytuacja - z dnia na dzień zacząłem spędzać więcej czasu w szpitalach niż na grach (opiekuję się bliską osobą, której mocno posypało się zdrowie), więc cieżko skończyć większą ilość tytułów po 150+ h.

Opublikowano
7 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a):

No to gratuluję. To co, przez następne 1.5 roku ograsz ile exów na nowej lśniącej konsoli, takich których nie ma na PC? 10? 15? A nie, sorry... Ograsz 0 bo GTA 6 przesuną :beka:

7 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Nie wierzę, że istnieje ktoś kto ma 4090 a mimo to kupuje PS5 (Pro).

Ale wy macie pojecie, że wiele gier lepiej się ogrywa na konsoli? 

:mevek:

Opublikowano
7 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Nie wierzę, że istnieje ktoś kto ma 4090 a mimo to kupuje PS5 (Pro).

Niby dlaczego nie ? Chociażby do exów lub swojej biblioteki PS. Żaden szanujący się gracz nie będzie czekać 2 lata aż jego ulubiona marka lub gra trafi na PC tylko chce ją ograć na premierę. 

• Plusik 2
  • This 1
Opublikowano
4 minuty temu, oFi napisał(a):

Ale wy macie pojecie, że wiele gier lepiej się ogrywa na konsoli? 

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

15805021297855.jpg.9932b717b635a7b490da42470b2ec973.jpg

2 minuty temu, Insane3d napisał(a):

czekać 2 lata aż jego ulubiona marka lub gra trafi na PC

Spiderman 2 jest tego doskonałym przykładem. Każda następna będzie tylko skracać ten okres, bo Sony leje na Was ciepłym moczem. Aż za 2 lata dostaniecie jednoczesną premierę na PS5 PRO i PC, tylko na PC 3 razy ładniej :master:

• beka z typa 1
  • Smutny 1
  • Minusik 17
Opublikowano
7 godzin temu, Wredny napisał(a):

Nic dziwnego, skoro zostałeś z XBOXem :leo:

Hehe no nawet śmieszne.:thumbsup:

Prawda jest taka, że od 20 lat grałem tylko na playstation. Na ps5 przez te 4 lata grałem coraz mniej bo nie interesowały mnie gry, które już przeszedłem na ps4. Z ciekawości kupiłem sobie pierwszego w życiu X i od roku zawsze coś sobie odpale w gamepassie, a plejka stała i się kurzyła. Nie wychodziły żadne gry, które by mnie jakoś zajarały. Dodatkowo ostatnie zapowiedzi i wspaniała polityka sony odnośnie pro utwierdziły mnie że plejka idzie na sprzedaż, xbox zostaje. Mam nadzieje, że sony się ogarnie i da mi powód aby wrócić jeszcze kiedyś do playstation.

• Plusik 2
  • This 1
Opublikowano
35 minut temu, Patapon napisał(a):

Uciekłem z PPE, a tu taki sam syf jak widzę w komentarzach.

Nieeee kulturalnie można sobie o kiełkach i ameryczce pogadać. I o grach. Po prostu trochę ancymonów jest.

IMO albo część trolluje albo nie rozumie, że ktoś może mieć inne myślenie. Po prostu. Infantylne udowadnianie, że moja prawda jest mojsza. Albo dowartościowywanie się, że hoho jakie ja szachy 3d z korpo robię. Sony ma w du'pie, że 10 ziomków z forumka kupi czy nie kupi pro. Liczą się masy, przypływ hajsu.

Moja prawda (do której nei mam zamiaru przekonywać nikogo, bo po co?) jest taka, że chce mieć kilka, a potem kilkanaście gier wyglądających i działających lepiej, lubię nowy sprzęt, nawet jak jest przepłacony czasem. Podoba mi się GoWR w 60 klatkach z grafa z Performqnce. Te kilka exów (nie PC) wygląda lepiej tylko tu, bo na razie ich nei ma gdzie indziej. Do tego PC jest dla mnie niewygodny, pewnie to się zmieni, bo coraz bardziej kusi. Ale to za parę lat. Mam też duuuużą bibliotekę gier z PS. Do tego nostalgię. I stać mnie. Wali mnie czy mój zakup spowoduje, że się w Excelu Panu Sony całość zgodzi. 

Cieszę się Prosiakiem, może jest za drogi, ale DLA MNIE warto.

• Plusik 4
  • This 1
Opublikowano
Cytat

44.Pokemon Black DS
45.Pokemon Black 2 DS
46.Pokemon Shield Switch
47.Pokemon Ultra Moon 3DS
48.Pokemon Alpha Sapphire 3DS

Tyle poksow pod rząd to by mnie palec rozbolał od klikania przycisku A.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Nikt normalny nie kupuje PS5 PRO mając 4090

To moze poszerz swoje horyzonty. Przestan myslec schematami, to Ci to pomoze zrozumiec dlaczego ktos mogl kupic PS5 Pro majac 4090. A moze ma mocnego peceta przy biurku w innym pokoju, a konsole w salonie i zostawia ja do grania w gry typu bijatyki czy gry sportowe do ogrywania z kumplami. A moze do exow i ktos nie chce czekac na premiere pecetowa. Moze nie chce grac online z cheaterami. Powodow moze byc duzo. Naprawde nie trzeba sie wysilac by je znalezc.

Edytowane przez Lukas_AT
  • Plusik 1
Opublikowano

Pomyśleć, że kiedyś Sony najmowało Boeingi by dostarczyć konsolę,a teraz kto by się napędami przejmował. Jeszcze ludzie zaczeliby wymieniać się grami jak w sławnym filmiku z 2013 roku zamiast kupić sobie w ps storze na promce 10% off z premierowej ceny dwuletniej gry...