Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Alpha Trion napisał(a):

Obszedłem elektro markety obok siebie i w żadnym nie ma Pro :( , bogata warszaffka wykupiła

Mogłeś w necie sprawdzić :)

W Gorzowie też nie ma w żadnym euro, MM czy Media, ale na zam pokazują, że będzie na następny dzień. 

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 hours ago, balon said:

Mogłeś w necie sprawdzić :)

W Gorzowie też nie ma w żadnym euro, MM czy Media, ale na zam pokazują, że będzie na następny dzień. 

Mogłem owszem :) , ale ja starej daty gracz z 40-stka na karku, który musi iść do sklepu i zabrać pudełko w łapy ;)

Opublikowano
2 hours ago, Whisker said:

No dalej nie mogę wyjść z podziwu jak na Pro prezentuje się ta gra :)

IMG_4234.jpeg

IMG_4235.jpeg

Wygląda super, ale zdecydowanie wolę Forzę Horizon na Steamdecku czy Series S niż to coś od Ubi na PS5 Pro

• This 1
Opublikowano
30 minut temu, Alpha Trion napisał(a):

Mogłem owszem :) , ale ja starej daty gracz z 40-stka na karku, który musi iść do sklepu i zabrać pudełko w łapy ;)

Także 40, więc tym bardziej szanuję swój wolny czas. No i jakby było info w necie, to bym wtedy mógł jechać i brać pudełko w łapce :)

• Plusik 1
Opublikowano
4 godziny temu, Whisker napisał(a):

No dalej nie mogę wyjść z podziwu jak na Pro prezentuje się ta gra

A mozesz przestac juz cieszyc sie gra? Przeciez gra wyglada lepiej na PC z 4070 i do tego jest Forza Horizon 5. 

Opublikowano
6 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):

A mozesz przestac juz cieszyc sie gra? Przeciez gra wyglada lepiej na PC z 4070 i do tego jest Forza Horizon 5. 

też osobiście chciałem przeprosić całe forum że ostatni weekend był najlepszym gierkowym weekendem w tym roku, chciałem przeprosić za banana na twarzy i dziki fun, że nie wiedziałem już za ktorą grę złapać, przepraszam że podoba mi się granie w 4K60

sory no.

• Plusik 5
  • beka z typa 4
Opublikowano
22 godziny temu, Pierre Deck napisał(a):

ograłem sto gier, matka w domu robi wszystko, ja pracuję i gram

Czyli to jest ok, jak dziecko wychowuje się bez ojca?

• Haha 7
Opublikowano
11 minut temu, Nyu napisał(a):

Czyli to jest ok, jak dziecko wychowuje się bez ojca?

Wychowuje sie z ojcem, co ma dobra organizacje. 

Do Elona Muska tez bylbys taki wyszczekany?

https://www.donald.pl/artykuly/7DZVUpwA/elon-musk-poza-wyborami-firmami-i-jedenastka-dzieci-jakims-cudem-jest-w-topce-graczy-diablo-4

Opublikowano

Mogę się mylić ale Elon Musk nie jest raczej wzorowym ojcem. Unikałbym raczej bycia porównywanym do niego, jeśli chodzi o ojcostwo

Opublikowano

Dobra organizacja: matka robi wszystko xd

Elon Musk nie przyznaje się do swojego dziecka, bo jest LGBT, więc chyba za dobrym ojcem nie jest. Może się nawet nie mieli okazji za bardzo poznać. 

• Haha 3
Opublikowano

Dzieci na pokaz nawet ojca nie znaja, jego firemki ktoś inny prowadzi a on tylko dostaje info o podejmowaniu ważnych decyzji no to siedzi i nakurwia w tego diabolo 4 calymi dniami, bo tyle trzeba grać by tam być w topce.

Radzę się do akustyka nie porównywać, bo koleś żyje trochę w innej rzeczywistości.

• Plusik 1
Opublikowano

Panowie a jakbym tak zamówił napęd w skalperskim sklepie i jeśli udałoby się kupić w przeciągu dwóch tygodni taniej to mógłbym zwrócić ten tańszy tym skalperom. Sprawdzają jakieś numery seryjne czy cuś?

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, Atherius napisał(a):

Motorfest? Wygląda pięknie, ale fatalny model jazdy jak każde The Crew, robiłem ze trzy podejścia i nie mogę zdzierżyć.

Jak masz jeszcze możliwość to spróbuj zagrać z moimi ustawieniami z tematu w kąciku wyscigowym. Na defaultowych ustawieniach gra się beznadziejnie, samochody prowadzą się dziwnie, nielogicznie i nienaturalnie (nie wiem kto w Ubi stwierdził, że tak jest optymalnie). Po zmianach to całkiem inna gra.

Opublikowano
18 minut temu, Sewesew napisał(a):

Dostałem sms z euro o wyborze dnia dostawy na limitkę. Jeśli chodzi o mediaexpert to siedzą cicho w tym aspekcie. 

Właśnie chciałem to samo napisać, bardzo duży plus dla Euro. A ME nadal mi nawet nie pobrało kasy z konta :kekw:

Hype train na limitkę startuje :banana: