balon 5 334 Opublikowano wczoraj o 15:14 Opublikowano wczoraj o 15:14 4 godziny temu, Alpha Trion napisał(a): Obszedłem elektro markety obok siebie i w żadnym nie ma Pro , bogata warszaffka wykupiła Mogłeś w necie sprawdzić W Gorzowie też nie ma w żadnym euro, MM czy Media, ale na zam pokazują, że będzie na następny dzień. Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano wczoraj o 16:20 Opublikowano wczoraj o 16:20 Trzeba pytać myślę. Jak kupowałem to na półce tylko slimki były ale jak zapytałem to z magazynu gość przyniosł Cytuj
balon 5 334 Opublikowano wczoraj o 16:24 Opublikowano wczoraj o 16:24 No ja patrzę na dostępność na www. Nigdzie nie ma w pobliżu. Są jakieś pojedyncze sztuki w niektórych miastach. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano wczoraj o 19:55 Opublikowano wczoraj o 19:55 No dalej nie mogę wyjść z podziwu jak na Pro prezentuje się ta gra Cytuj
Atherius 31 Opublikowano wczoraj o 21:52 Opublikowano wczoraj o 21:52 Motorfest? Wygląda pięknie, ale fatalny model jazdy jak każde The Crew, robiłem ze trzy podejścia i nie mogę zdzierżyć. Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano wczoraj o 22:04 Opublikowano wczoraj o 22:04 6 hours ago, balon said: Mogłeś w necie sprawdzić W Gorzowie też nie ma w żadnym euro, MM czy Media, ale na zam pokazują, że będzie na następny dzień. Mogłem owszem , ale ja starej daty gracz z 40-stka na karku, który musi iść do sklepu i zabrać pudełko w łapy Cytuj
Homelander 2 061 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 2 hours ago, Whisker said: No dalej nie mogę wyjść z podziwu jak na Pro prezentuje się ta gra Wygląda super, ale zdecydowanie wolę Forzę Horizon na Steamdecku czy Series S niż to coś od Ubi na PS5 Pro 1 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 30 minut temu, Alpha Trion napisał(a): Mogłem owszem , ale ja starej daty gracz z 40-stka na karku, który musi iść do sklepu i zabrać pudełko w łapy Także 40, więc tym bardziej szanuję swój wolny czas. No i jakby było info w necie, to bym wtedy mógł jechać i brać pudełko w łapce 1 Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Dopiero co byla premiera konsoli a juz widac 1 przeceny pro choc by w Argosie uk. Trzymam kciuki za ten trend. Moze skalpelom sie przez to oberwie 1 Cytuj
Lukas_AT 1 186 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 4 godziny temu, Whisker napisał(a): No dalej nie mogę wyjść z podziwu jak na Pro prezentuje się ta gra A mozesz przestac juz cieszyc sie gra? Przeciez gra wyglada lepiej na PC z 4070 i do tego jest Forza Horizon 5. Cytuj
bisoner 100 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Na stronie Media Markt info, że PS5 Pro dostawa dopiero w grudniu a u nas na sklepie w Inowrocławiu normalnie leżą na półce. Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu 6 godzin temu, Lukas_AT napisał(a): A mozesz przestac juz cieszyc sie gra? Przeciez gra wyglada lepiej na PC z 4070 i do tego jest Forza Horizon 5. też osobiście chciałem przeprosić całe forum że ostatni weekend był najlepszym gierkowym weekendem w tym roku, chciałem przeprosić za banana na twarzy i dziki fun, że nie wiedziałem już za ktorą grę złapać, przepraszam że podoba mi się granie w 4K60 sory no. 5 4 Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 22 godziny temu, Pierre Deck napisał(a): ograłem sto gier, matka w domu robi wszystko, ja pracuję i gram Czyli to jest ok, jak dziecko wychowuje się bez ojca? 7 Cytuj
Pierre Deck 583 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 11 minut temu, Nyu napisał(a): Czyli to jest ok, jak dziecko wychowuje się bez ojca? Wychowuje sie z ojcem, co ma dobra organizacje. Do Elona Muska tez bylbys taki wyszczekany? https://www.donald.pl/artykuly/7DZVUpwA/elon-musk-poza-wyborami-firmami-i-jedenastka-dzieci-jakims-cudem-jest-w-topce-graczy-diablo-4 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Mogę się mylić ale Elon Musk nie jest raczej wzorowym ojcem. Unikałbym raczej bycia porównywanym do niego, jeśli chodzi o ojcostwo Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Dobra organizacja: matka robi wszystko xd Elon Musk nie przyznaje się do swojego dziecka, bo jest LGBT, więc chyba za dobrym ojcem nie jest. Może się nawet nie mieli okazji za bardzo poznać. 3 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Dzieci na pokaz nawet ojca nie znaja, jego firemki ktoś inny prowadzi a on tylko dostaje info o podejmowaniu ważnych decyzji no to siedzi i nakurwia w tego diabolo 4 calymi dniami, bo tyle trzeba grać by tam być w topce. Radzę się do akustyka nie porównywać, bo koleś żyje trochę w innej rzeczywistości. 1 Cytuj
gnom 88 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Serio ten temat schodzi w bardzo zla strone. Zamknac go wpizdziec. Cytuj
Sewesew 13 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Dostałem sms z euro o wyborze dnia dostawy na limitkę. Jeśli chodzi o mediaexpert to siedzą cicho w tym aspekcie. 1 Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Rzeczywiście, juz tylko tydzień został. Ale mam jaranko. Jak co niektórzy Pro tutaj Cytuj
Patapon 12 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Panowie a jakbym tak zamówił napęd w skalperskim sklepie i jeśli udałoby się kupić w przeciągu dwóch tygodni taniej to mógłbym zwrócić ten tańszy tym skalperom. Sprawdzają jakieś numery seryjne czy cuś? 1 Cytuj
Emet 1 085 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 10 godzin temu, Atherius napisał(a): Motorfest? Wygląda pięknie, ale fatalny model jazdy jak każde The Crew, robiłem ze trzy podejścia i nie mogę zdzierżyć. Jak masz jeszcze możliwość to spróbuj zagrać z moimi ustawieniami z tematu w kąciku wyscigowym. Na defaultowych ustawieniach gra się beznadziejnie, samochody prowadzą się dziwnie, nielogicznie i nienaturalnie (nie wiem kto w Ubi stwierdził, że tak jest optymalnie). Po zmianach to całkiem inna gra. Cytuj
ThePatrickyo 49 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 18 minut temu, Sewesew napisał(a): Dostałem sms z euro o wyborze dnia dostawy na limitkę. Jeśli chodzi o mediaexpert to siedzą cicho w tym aspekcie. Właśnie chciałem to samo napisać, bardzo duży plus dla Euro. A ME nadal mi nawet nie pobrało kasy z konta Hype train na limitkę startuje Cytuj
jimmy 1 230 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Potwierdzam, limitka w Euro potwierdzona na przyszły czwartek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi