KrYcHu_89 2 282 Opublikowano wczoraj o 18:12 Opublikowano wczoraj o 18:12 Hot Wheelsy z Plusa ładnie wjeżdżają na Pro. Cytuj
GearsUp 176 Opublikowano wczoraj o 18:20 Opublikowano wczoraj o 18:20 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Hot Wheelsy z Plusa ładnie wjeżdżają na Pro. A na bazowym PS5 tylko 4k60 1 Cytuj
Ins 5 748 Opublikowano wczoraj o 18:30 Opublikowano wczoraj o 18:30 No mi pęka dupa bo najbardziej zależało mi na Pro wersjach Alana i Silenta, a chodzi to gorzej niz na amatorze. 2 Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano wczoraj o 18:31 Opublikowano wczoraj o 18:31 Bloobery mają chyba serio to w dupie, ze ich gra jest zepsuta na Pro xD Cytuj
balon 5 336 Opublikowano wczoraj o 18:42 Opublikowano wczoraj o 18:42 44 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ciężko coś takiego przeczytać jak nic takiego nie zapowiedzieli xd Oczywiście bez napinki, żart taki No właśnie nie chciałbym przegapić jak zapowiedzą. Z innego miejsca się nie dowiem. Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano wczoraj o 18:50 Opublikowano wczoraj o 18:50 Ostateczny werdykt-można zamknąć temat!!!! Tylko trzeba przebrnąć prawie 2 godziny pierdo....Ja nie dałem rady 15 minut 1 Cytuj
Atherius 31 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 7 minut temu, AdiCarrion napisał(a): Ostateczny werdykt-można zamknąć temat!!!! Tylko trzeba przebrnąć prawie 2 godziny pierdo....Ja nie dałem rady 15 minut Przestrzałkowałem na szybko i nic odkrywczego, zresztą Tomka już nie jarają nowe gry, tylko Mortal. Fajne były kiedyś ich "big gejmy", ale to też już umarło. Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 1 minutę temu, Atherius napisał(a): zresztą Tomka już nie jarają nowe gry, Kurde ale to nie jest jakiś odosobniony przypadek, jest jakiś trend powracania do starszych gierek w ostatnim czasie mocno nasilony Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 22 minuty temu, Atherius napisał(a): Przestrzałkowałem na szybko i nic odkrywczego, zresztą Tomka już nie jarają nowe gry, tylko Mortal. Fajne były kiedyś ich "big gejmy", ale to też już umarło. Tam była jakaś drama i się chyba pokłócili- @Soul poszedł w swój kanał. Wszyscy prawie tam cisną i beka, a ja ich lubię. Swojskie chłopaki i się jarają tym nadal, aczkolwiek widać zajawke coraz mniejsza. 19 minut temu, drozdu7 napisał(a): Kurde ale to nie jest jakiś odosobniony przypadek, jest jakiś trend powracania do starszych gierek w ostatnim czasie mocno nasilony Przecież beka ze starych i ich pierdolenia "kiedyś to było" No było lepiej, nie czarujmy się. Mejm to podsumował. Godzinę temu, GearsUp napisał(a): Forum dyskusyjne. No spoko, ale nie każdego interesuję ile klatek ma w jakiej grze, a to już klasyka w każdym temacie o grach. Wpadają i kto, ile, jakie ustawienia i na czym. Jak już napisałem, Balon nie kupi z tego powodu PC. 52 minuty temu, Ins napisał(a): No mi pęka dupa bo najbardziej zależało mi na Pro wersjach Alana i Silenta, a chodzi to gorzej niz na amatorze. I to wyjaśnia w całości ostatnie strony. Tjeremu nikt nie odmawia wiedzy, ale większość ma to gdzieś. Jakby większości zależało na klatkach, DLSS i innych bajerach, to by budowali komputery i olali ciepłym porannym konsole. Część coś skuma i wyniesie z tego jego postów, a inni oleją. I tyle z tej dyskusji. Nie te forum na takie technikalia imo. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu A mi te technikalia tjerego i jego analizy rynku pecetowego przekonały do Steamdecka Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu No zgadza się, pięknie wyjaśnia. Ale jak już napisałem, to nie spowoduje że ta garstka graczy konsolowych pójdzie nagle w PC. @Homelander To może czas powrócić do PC i sprzedać te wszystkie pudła zbierające kurz Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 10 minutes ago, iluck85 said: No zgadza się, pięknie wyjaśnia. Ale jak już napisałem, to nie spowoduje że ta garstka graczy konsolowych pójdzie nagle w PC. @Homelander To może czas powrócić do PC i sprzedać te wszystkie pudła zbierające kurz Gdyby nie gry jak Astro Bot czy Gran Turismo to bym tak zrobił. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Piękny jest, ale kabel do niego już mogli dorzucić. Cytuj
gnom 89 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu U Was tez te swiatelka statusu konsoli tak licho swieca ? A w zasadzie najbardziej podswietlaja przycisk POWER i nawey nie dochodzi do polowy konsoli. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Ja mam ustawione na minimalne więc jak konsola jest wyłączona to świeci tak ledwo ledwo, że w dzień prawie nie widać. Cytuj
Ins 5 748 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Mam irytujący problem z Uncharted 4. Gra w trybie 4K z uwolnionym frameratem chodzi w 60 klateczkach spokojnie. Niestety gdy pojawiają sie cutscenki, ktore są w formacie video, po ich skończeniu framerate siada i trzeba wyłączać calkowicie grę by to naprawić. Upierdliwe. W Lost Legacy nic takiego nie zauważyłem, ale tam chyba wszystko na silniku leci i dlatego. Edytowane 8 godzin temu przez Ins Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Dziwne, przechodziłem w tym roku i zero problemów, a żadnego patcha chyba nie było. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 4 godziny temu, jimmy napisał(a): SOON Tutaj to chyba nawet zatwardziali fani opakowań będą zadowoleni bo poczujà, że mają „produkt premium”. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Czy ja wiem, pakowanie takie jak każde inne, czyli tanio. Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 6 minut temu, giger_andrus napisał(a): Tutaj to chyba nawet zatwardziali fani opakowań będą zadowoleni bo poczujà, że mają „produkt premium”. Tak, spakowane lepiej niż PS5 Pro, ale tylko ze względu na 30 lecie. Klimatyczne jest też pudełko od PS5 30th. 4 minuty temu, Square napisał(a): Czy ja wiem, pakowanie takie jak każde inne, czyli tanio. Ale są smaczki- znaczek PS, a w środku kolejne. Do tego wytłoczka w środku też oznaczona. Wygląda to wszystko spoko, ale finezji nie ma, bo dualsense tak samo pakowany- dodali znaczki tylko. I tak nie będę na tym padzie grać, odłożę w kartonie jak tego od X z okazji 20 lecia. Cytuj
gnom 89 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Chcialem tylko napisac dla zainteresowanych ze na PSVR2 No Mans Sky wyglada wiele, wiele lepiej. Mam nadzieje ze inni pojda ta droga. 1 Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 5 godzin temu, Square napisał(a): Piękny jest, ale kabel do niego już mogli dorzucić. Pewnie ze mogli, zwłaszcza ten PSX'owy Nawet bym dokupił ale nie ma opcji. Kabel chyba tylko do konsola dorzucany jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi