Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
44 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Ciężko coś takiego przeczytać jak nic takiego nie zapowiedzieli xd 

Oczywiście bez napinki, żart taki ;)

No właśnie nie chciałbym przegapić jak zapowiedzą. Z innego miejsca się nie dowiem. 

Opublikowano
7 minut temu, AdiCarrion napisał(a):

Ostateczny werdykt-można zamknąć temat!!!!

Tylko trzeba przebrnąć prawie 2 godziny pierdo....Ja nie dałem rady 15 minut :(

Przestrzałkowałem na szybko i nic odkrywczego, zresztą Tomka już nie jarają nowe gry, tylko Mortal. :)

Fajne były kiedyś ich "big gejmy", ale to też już umarło.

Opublikowano
1 minutę temu, Atherius napisał(a):

zresztą Tomka już nie jarają nowe gry,

Kurde ale to nie jest jakiś odosobniony przypadek, jest jakiś trend powracania do starszych gierek w ostatnim czasie mocno nasilony 

Opublikowano
22 minuty temu, Atherius napisał(a):

Przestrzałkowałem na szybko i nic odkrywczego, zresztą Tomka już nie jarają nowe gry, tylko Mortal. :)

Fajne były kiedyś ich "big gejmy", ale to też już umarło.

Tam była jakaś drama i się chyba pokłócili- @Soul poszedł w swój kanał. Wszyscy prawie tam cisną i beka, a ja ich lubię. Swojskie chłopaki i się jarają tym nadal, aczkolwiek widać zajawke coraz mniejsza.

19 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Kurde ale to nie jest jakiś odosobniony przypadek, jest jakiś trend powracania do starszych gierek w ostatnim czasie mocno nasilony 

Przecież beka ze starych i ich pierdolenia "kiedyś to było" No było lepiej, nie czarujmy się. 

Mejm to podsumował.

Godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Forum dyskusyjne.

No spoko, ale nie każdego interesuję ile klatek ma w jakiej grze, a to już klasyka w każdym temacie o grach. Wpadają i kto, ile, jakie ustawienia i na czym. 

Jak już napisałem, Balon nie kupi z tego powodu PC.

52 minuty temu, Ins napisał(a):

No mi pęka dupa bo najbardziej zależało mi na Pro wersjach Alana i Silenta, a chodzi to gorzej niz na amatorze.

I to wyjaśnia w całości ostatnie strony. Tjeremu nikt nie odmawia wiedzy, ale większość ma to gdzieś. Jakby większości zależało na klatkach, DLSS i innych bajerach, to by budowali komputery i olali ciepłym porannym konsole. Część coś skuma i wyniesie z tego jego postów, a inni oleją. I tyle z tej dyskusji. Nie te forum na takie technikalia imo.

Opublikowano

No zgadza się, pięknie wyjaśnia. Ale jak już napisałem, to nie spowoduje że ta garstka graczy konsolowych pójdzie nagle w PC. 

@Homelander To może czas powrócić do PC i sprzedać te wszystkie pudła zbierające kurz :sir:

Opublikowano
10 minutes ago, iluck85 said:

No zgadza się, pięknie wyjaśnia. Ale jak już napisałem, to nie spowoduje że ta garstka graczy konsolowych pójdzie nagle w PC. 

@Homelander To może czas powrócić do PC i sprzedać te wszystkie pudła zbierające kurz :sir:

Gdyby nie gry jak Astro Bot czy Gran Turismo to bym tak zrobił.

Opublikowano (edytowane)

Mam irytujący problem z Uncharted 4. Gra w trybie 4K z uwolnionym frameratem chodzi w 60 klateczkach spokojnie. Niestety gdy pojawiają sie cutscenki, ktore są w formacie video, po ich skończeniu framerate siada i trzeba wyłączać calkowicie grę by to naprawić. Upierdliwe.

W Lost Legacy nic takiego nie zauważyłem, ale tam chyba wszystko na silniku leci i dlatego.

Edytowane przez Ins
Opublikowano
6 minut temu, giger_andrus napisał(a):

Tutaj to chyba nawet zatwardziali fani opakowań będą zadowoleni bo poczujà, że mają „produkt premium”.

Tak, spakowane lepiej niż PS5 Pro, ale tylko ze względu na 30 lecie.  Klimatyczne jest też pudełko od PS5 30th.

4 minuty temu, Square napisał(a):

Czy ja wiem, pakowanie takie jak każde inne, czyli tanio.

Ale są smaczki- znaczek PS, a w środku kolejne. Do tego wytłoczka w środku też oznaczona. 

Wygląda to wszystko spoko, ale finezji nie ma, bo dualsense tak samo pakowany- dodali znaczki tylko.  

I tak nie będę na tym padzie grać, odłożę w kartonie jak tego od X z okazji 20 lecia. 

Opublikowano
5 godzin temu, Square napisał(a):

Piękny jest, ale kabel do niego już mogli dorzucić.

Pewnie ze mogli, zwłaszcza ten PSX'owy :wub: Nawet bym dokupił ale nie ma opcji. Kabel chyba tylko do konsola dorzucany jest :sapek: