Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Bud napisał(a):

Mam pytanie: w dniu premiery rocznicowych konsol PS5 kliknalem sobie na Media Expert: Konsola SONY PlayStation 5 Digital Slim 30Th Anniversary Szary ale nie oplacilem i zapomnialem o tym. W miedzyczasie kupilem sobie normalna PS5 Slim i dzisiaj wpadl mail, ze ta limitka wlasnie jest gotowa do transportu i czeka na oplacenie. Zdziwilem sie, bo myslalem ze to juz przepadlo i teraz sie zastanawiam czy brac po to, zeby to opchnac moze za jakis czas jako nowke nieotwierana.

Ktos orientuje sie jak to aktualnie wyglada pod tym katem czy warto? Widze, ze sam pad limitowany juz jest nawet niedostepny albo po 1000zl i tak sie zastanawiam czy jest sens "inwestowac" w to.

Mam tak samo. Właśnie do nich zadzwoniłem i wychodzi na to, że mimo braku opłaty towar jest zarezerwowany, więc wystarczy opłacić i wysyłają. Teraz na allegro są już po 5 tys. za sztukę. Pytanie ile będzie takich aukcji. 

Raz się żyje. Jak dobrze pójdzie to jutro wstawiam tu fotę z 5 pudłami ps5  :banana::beka:

Edytowane przez Sewesew
  • Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coś się chyba ruszyło w kwestii napędów w Europie, bo strasznie dużo ofert wysypało na eBay, a do tej pory była taka sama posucha jak i w Polsce. Co prawda cenowo jeszcze daleko od ideału, ale jest szansa że za jakiś czas w sklepach będą znowu normalnie dostępne :D 

• Lubię! 1
Opublikowano
5 hours ago, jar3czek said:

Dlaczego? Konsola wypluwa sygnał w 12 bit dla 4k@60Hz, TV pokazuje to poprawnie.

Ok, coś pomyliłem, kiedyś oglądałem Vincenta z HDTVTest i mówił coś na ten temat że 12b to ściema, ale pewnie był tam jakiś kontekst , może chodziło o odtwarzacz Blu-ray.

Rozumiem, że posiadasz Prosiaka? Jakie wg ciebie są najbardziej zauważalne kompromisy w związku z niepełną specyfikacją HDMI 2.1 w nowej konsoli Sony?

Opublikowano
1 godzinę temu, Nonname napisał(a):

A tu same panele z allieexpress:

Eleganckie te podróby z Ali, ciekawe czy do Prosiaka też kitajce ogarną, bo chyba jeszcze nie ma?

Opublikowano
11 godzin temu, jimmy napisał(a):

Eleganckie te podróby z Ali, ciekawe czy do Prosiaka też kitajce ogarną, bo chyba jeszcze nie ma?

Tez jestem w lekkim szoku. Bardzo ladnie to wyglada. Panele + naklejeczki. W srodku tylko czarny pasek bije po oczach, ale z boku z dalszej odleglosci to nie idzie sie polapac.  Mi by sie tylko ladowarka przydala w szarym kolorze, albo chciaz same panele :pawel: Bede obserwowal ebay. Moze ktos bedzie chcial sie pozbyc :lapka:

Reedycja..

Inguss from DPD will deliver your SMYTHS TOYS order (627...) from 07:47 - 08:47. :obama:

Opublikowano (edytowane)

Grał już ktoś z was może w GT7 na pro z paczem pod pro?

Ja dziś rano zainstalowałem pacza wrzuciłem pierwszy lepszy wyścig i kurde chyba różnicy nie widać. Ale spieszyłem się bardzo, pograłem może ze 30 sekund.

Inna sprawa, że GT7 bez pacza już wygląda genialnie.

Ktoś ma jakieś inne wrażenie?

Edytowane przez k0zz
Opublikowano (edytowane)

A pytalo Cie jaki tryb chcesz wybrac. Dla mnie tryb 4k+RT wyglada pieknie. Niby to tylko odbicia i gladsze krawedzie ale robi robote. Na VR2 tez wydaje mi sie ze jest ostrzej i samochody maja lepsze odbicia. 

Edytowane przez gnom
Opublikowano
18 minut temu, oFi napisał(a):

Na handel? :nosacz3:

15 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Do LAN party.

O to to, kocham LANy :leo:

4 minuty temu, nero2082 napisał(a):

jako że to Slimki to wybaczam i życzę udanych przycinek cenowych:)

Chciałem jedną pro, ale wiemy jakie jest PlayStation w Polsce. Korci sprawdzić czy obudowa pasowałaby na PROsiacza. 

Opublikowano
3 minuty temu, Sewesew napisał(a):

Chciałem jedną pro, ale wiemy jakie jest PlayStation w Polsce. Korci sprawdzić czy obudowa pasowałaby na PROsiacza. 

Podobno górne panele nie pasują, ale sprawdź i daj znać ;) 

Opublikowano
31 minut temu, nero2082 napisał(a):

powiedzmy że zasłużył;)

Na pewno żaden Polak nie zasłużył bo lepiej narobić mało sztuk i zamiast dać możliwość kupna fanom to lepiej rozdać celebrytom.

Godzinę temu, Sewesew napisał(a):

Święta Trójca wylądowała 
:CoolStoryBro:

IMG_8370.jpeg

Prosiak sprzedany czy dalej wisi na OLX za 3300?