Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 hours ago, k0zz said:

Grał już ktoś z was może w GT7 na pro z paczem pod pro?

Ja dziś rano zainstalowałem pacza wrzuciłem pierwszy lepszy wyścig i kurde chyba różnicy nie widać. Ale spieszyłem się bardzo, pograłem może ze 30 sekund.

Inna sprawa, że GT7 bez pacza już wygląda genialnie.

Ktoś ma jakieś inne wrażenie?

Ja bym odpalił jakiś w deszczu co gubił klatki na normalnej PS5. 

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pojechałem wczoraj po sznurówki, a wyszedłem z pro Xd Syn mnie namówił, bo wie że starą ps5 dostanie w spadku :) no i akurat była jedna sztuka w ME. Przypadek?

Co do samej konsoli to jest zgrabniejsza, ogólnie fajna zabawka, ale sprawdziłem na razie 2-3 gry (Pro Enhanced) no i ja tam nie widzę chyba żadnej różnicy Xd 

Żeby nie było mam pro podłączone  do bardzo mocnego oleda więc teoretycznie nie powinno już być wąskich gardeł! :kekw:

• Plusik 2
  • beka z typa 3
Opublikowano
15 minut temu, Patapon napisał(a):

Ale kupiłeś mu te sznurówki czy nie? Nie lubię takich niedokończonych opowieści.

To dla mnie sznurówki i nie kupiłem, nie było tak mięsistych. Można klawnować, ale naprawdę po to pojechałem do galerii  :) 

• Plusik 1
Opublikowano

No ale bez kitu jakby nie to, że planowałem młodemu za dobre wyniki w nauce i sporcie dać do pokoju konsolę, to byłby naprawdę zakup typu placebo, tylko z kastracją napędu.
Ok ten dysk jest spoko, dużo miejsca max. 

Opublikowano

Dobra panowie. Wytrzymałem 2 tygodnie od premiery i dziś zamówiłem prosiaka. Fat dawno sprzedany (bez konsoli ponad miesiąc) i już dzisiaj się złamałem. Jak jutro nie wrzucą napędów to kupuję na alledrogo i jakby co zwracam w przeciągu 2 tygodni bo jeszcze na głowę nie upadłem, żeby napęd i to prawdopodobnie wyciągnięty ze slimki wyszedł mnie 1200.

Opublikowano

O dziwo X-Kom zrealizował rocznicową slimkę. I to z płatności za pobraniem. Przy zbieraniu zamówień chyba większość lub wszyscy wymagali płatności z góry. Albo mało chętnych, albo dość duży nakład w przeciwieństwie do prosiaka w limitowanej ilości.

Szaraczek leży i czeka w sortowni, odbiór dopiero po weekendzie. :balon:

Opublikowano
4 godziny temu, jimmy napisał(a):

Eh Kojima nagra filmik i zaraz jebnie tym w kąt, a ja bym walił konika przez następne 10 lat aż do 40th Anniversary :rayos:

On nawet w gry nie gra to podwójne K.O. dla tej konsoli będzie co dostał :kojima:

• Smutny 1
Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał(a):

No ale bez kitu jakby nie to, że planowałem młodemu za dobre wyniki w nauce i sporcie dać do pokoju konsolę, to byłby naprawdę zakup typu placebo, tylko z kastracją napędu.
Ok ten dysk jest spoko, dużo miejsca max. 

Synu, za wybitne osiągnięcia w nauce i sporcie dostajesz moją starą konsolę, bo ja sobie kupiłem nową. :P

• Haha 2
  • This 1
Opublikowano
21 minut temu, Atherius napisał(a):

Synu, za wybitne osiągnięcia w nauce i sporcie dostajesz moją starą konsolę, bo ja sobie kupiłem nową. :P

Synu tatuś ma kastrata bez napędu. 

Opublikowano

Spokojnie ma switcha od 3 lat. Wsio pod kontrolą.  Mądry chłopak i przezorni rodzice :) 

Wracając do tematu to odpaliłem demo RE4R i TLOU P1 no piknie i ostro to wygląda z jakimś tam RT. Uczta dla oczu na dużym ekranie. 

Ciekawe jak będzie z nowymi gierkami i wykorzystaniem tej dodatkowej mocy…

• This 1
Opublikowano
27 minut temu, messer88 napisał(a):

Jedi survivor podobno warto sprawdzić, nowa jakość 

Już zaliczone w game pass na XSX :) 

Dla mnie na tę chwilę ps5 pro to taka w sumie jak kolejna droższa rewizja ps5 slim.
Chociaż coś mi da na start, bo mam do ogrania RE4r i Village, a akurat te gry mega boosta dostały. 

Podadto od premiery SH2r czekałem z zagraniem na wersję pro i chyba jeszcze trochę poczekam…

Ogólnie ktoś tu dobrze podsumował. Jak ktoś ma backlog i nie ogrywa gier na bieżąco gier, to będzie miła znacznie więcej korzyści z zakupu jak prawdziwy zagrajmer co przechodzi wsio na bieżąco. 

Z gierek co jeszcze mam do ogrania to z tego co zauważyłem Staller, Calisto i DL2  fajne boosty dostały przy 60ks. 

Aaaaa no i całe GT7 przede mną :banderas:

Opublikowano
7 godzin temu, nero2082 napisał(a):

Wukong ma  teraz fajne fpsy to można polecić no a Callisto (UE4) zawstydził Pro patchem (4K60+RT) większe studia 

1934fd092d887-screenshotUrl.jpg

1934fd0b08c92-screenshotUrl.jpg

1934fd0e58470-screenshotUrl.jpg

Małpa dostała patcha na pro? Nie ma takiego info na karcie gry w pss.