Czoperrr 5 118 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 8 hours ago, krzysiek923 said: https://www.amazon.pl/dp/B0CLT54ZNZ?tag=egcplpepper2-21&ascsubtag=ppr-pl-622663734 @Czoperrr poczekam na BF może zejdzie poniżej 2k. Nie ten temat ale dzięki za czujność. Cytuj
gnom 89 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wczoraj chwile pogralem na VR - jest piknie. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Godzinę temu, MichAelis napisał(a): za 1600 była Digital 1 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 1 hour ago, MichAelis said: za 1600 była chyba nie slimka z napędem? Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 12 godzin temu, balon napisał(a): Spokojnie ma switcha od 3 lat. Wsio pod kontrolą. Mądry chłopak i przezorni rodzice Wracając do tematu to odpaliłem demo RE4R i TLOU P1 no piknie i ostro to wygląda z jakimś tam RT. Uczta dla oczu na dużym ekranie. Ciekawe jak będzie z nowymi gierkami i wykorzystaniem tej dodatkowej mocy… Pewnie zasluga to MOCARNEGO oleda Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu W sieci może być wysyp napędów za moment. SmythsToys.com właśnie uruchomiło sprzedaż z wysyłka. Do sklepów nic nie trafiło jeszcze ale można zamawiać online. Super! reedycja.. 5 min później wszystko poszło. Ledwo sie załapałem Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 6 godzin temu, Pierre Deck napisał(a): Pewnie zasluga to MOCARNEGO oleda DOKŁADNIE. Mocarnego i dużego! 1 Cytuj
GearsUp 193 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 18 godzin temu, MEVEK napisał(a): W sumie "szajba" mnie ogarnęła to wrzucę kilka fotek slimki bo jest naprawdę tego warta Pokaż ukrytą zawartość Tak jak to piano black mi się nie podoba to ta błyszcząca szarość pośrodku fajnie wygląda. Brakuje tylko szarej ładowarki na pady :p Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, GearsUp napisał(a): Tak jak to piano black mi się nie podoba to ta błyszcząca szarość pośrodku fajnie wygląda. Brakuje tylko szarej ładowarki na pady :p Moglbym przemalowac ale pasuje do kominka a z drugiej strony to tej szarosci starczy juz w tym domu. Jest na kazdym kroku - plejka, kominek, sciany, stol w kuchni, relacja z zona tez ostatnio nie za kolorowo Szaraczek jest ze mna przez cale zycie A ladowarka z pewnoscia by sie przydala 2 Cytuj
ThePatrickyo 55 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ładowarkę dodawali ale niestety tylko do wersji Pro, więc bez szans żeby chociaż sobie dokupić Mój zestaw jest już również u mnie, ale jeszcze nie zdążyłem się pochwalić, jest pięknie. Względem zwykłych wersji to postarali się z otoczką 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi