Czoperrr 5 127 Opublikowano piątek o 06:56 Opublikowano piątek o 06:56 8 hours ago, krzysiek923 said: https://www.amazon.pl/dp/B0CLT54ZNZ?tag=egcplpepper2-21&ascsubtag=ppr-pl-622663734 @Czoperrr poczekam na BF może zejdzie poniżej 2k. Nie ten temat ale dzięki za czujność. Cytuj
gnom 89 Opublikowano piątek o 08:32 Opublikowano piątek o 08:32 Wczoraj chwile pogralem na VR - jest piknie. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano piątek o 08:38 Opublikowano piątek o 08:38 Godzinę temu, MichAelis napisał(a): za 1600 była Digital 1 Cytuj
Czoperrr 5 127 Opublikowano piątek o 08:39 Opublikowano piątek o 08:39 1 hour ago, MichAelis said: za 1600 była chyba nie slimka z napędem? Cytuj
Pierre Deck 589 Opublikowano piątek o 08:44 Opublikowano piątek o 08:44 12 godzin temu, balon napisał(a): Spokojnie ma switcha od 3 lat. Wsio pod kontrolą. Mądry chłopak i przezorni rodzice Wracając do tematu to odpaliłem demo RE4R i TLOU P1 no piknie i ostro to wygląda z jakimś tam RT. Uczta dla oczu na dużym ekranie. Ciekawe jak będzie z nowymi gierkami i wykorzystaniem tej dodatkowej mocy… Pewnie zasluga to MOCARNEGO oleda Cytuj
MEVEK 3 541 Opublikowano piątek o 13:36 Opublikowano piątek o 13:36 W sieci może być wysyp napędów za moment. SmythsToys.com właśnie uruchomiło sprzedaż z wysyłka. Do sklepów nic nie trafiło jeszcze ale można zamawiać online. Super! reedycja.. 5 min później wszystko poszło. Ledwo sie załapałem Cytuj
balon 5 343 Opublikowano piątek o 15:26 Opublikowano piątek o 15:26 6 godzin temu, Pierre Deck napisał(a): Pewnie zasluga to MOCARNEGO oleda DOKŁADNIE. Mocarnego i dużego! 1 Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano piątek o 15:37 Opublikowano piątek o 15:37 18 godzin temu, MEVEK napisał(a): W sumie "szajba" mnie ogarnęła to wrzucę kilka fotek slimki bo jest naprawdę tego warta Pokaż ukrytą zawartość Tak jak to piano black mi się nie podoba to ta błyszcząca szarość pośrodku fajnie wygląda. Brakuje tylko szarej ładowarki na pady :p Cytuj
MEVEK 3 541 Opublikowano piątek o 18:01 Opublikowano piątek o 18:01 2 godziny temu, GearsUp napisał(a): Tak jak to piano black mi się nie podoba to ta błyszcząca szarość pośrodku fajnie wygląda. Brakuje tylko szarej ładowarki na pady :p Moglbym przemalowac ale pasuje do kominka a z drugiej strony to tej szarosci starczy juz w tym domu. Jest na kazdym kroku - plejka, kominek, sciany, stol w kuchni, relacja z zona tez ostatnio nie za kolorowo Szaraczek jest ze mna przez cale zycie A ladowarka z pewnoscia by sie przydala 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ThePatrickyo 64 Opublikowano piątek o 20:56 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 20:56 Ładowarkę dodawali ale niestety tylko do wersji Pro, więc bez szans żeby chociaż sobie dokupić Mój zestaw jest już również u mnie, ale jeszcze nie zdążyłem się pochwalić, jest pięknie. Względem zwykłych wersji to postarali się z otoczką 14 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu On 11/21/2024 at 5:10 PM, balon said: Pojechałem wczoraj po sznurówki, a wyszedłem z pro Xd Syn mnie namówił, bo wie że starą ps5 dostanie w spadku no i akurat była jedna sztuka w ME. Przypadek? Co do samej konsoli to jest zgrabniejsza, ogólnie fajna zabawka, ale sprawdziłem na razie 2-3 gry (Pro Enhanced) no i ja tam nie widzę chyba żadnej różnicy Xd Żeby nie było mam pro podłączone do bardzo mocnego oleda więc teoretycznie nie powinno już być wąskich gardeł! I co balon, warto, nie warto? . Ja w sumie to co chciałem z ps4 to już na ps5 ograłem. Na ps5 rebirth mi został (połowa) a reszte gier mam na digital, mam też gt 7 dodane do bundla ale nawet nie odpalałem bo nie lubię wyścigów i tak samo fifa. Z nowszych gier to też jakoś nie ma za wiele tytułów na horyzoncie co by mnie interesowało. No nie wiem, kusi, pewnie yotei i gta 6 w 2025 będzie lepiej chodzić Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Szczerze to nie wiem co ci doradzić? Indywidualna decyzja. Ja i tak miałem dać młodemu ps5, to jakby nie pro to bym kupił nowe slim, więc wolę trochę dołożyć i mieć mocniejszy sprzęt (i coś innego). Nie chcę aby to zostało źle odebrane ale taki wydatek raz na kilka lat / nawet na rok na hobby to dla mnie obecnie żaden wydatek. Z nowych gier pewno więcej będzie miało te wsparcia, np Kingdom Come Deliverance II. W sumie była dla mnie, to tak mało istotna decyzja, że nie analizuję, tego pod kątem czy warto. No alej jak chcesz usłyszeć moje zdanie, to dla mnie warto 1 Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Na pewno Pro ma większy sens jako opcja na bogato przy zakupie PS5 w ogóle, niż jako upgrade podłączonego, sprawnego i cichego egzemplarza PS5 spod telewizora. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Lepiej piszcie jak tam sytuacja z napędami, bo co jakiś czas się rozglądam i już scalperzy dochodzą do tych max 180e a nie jak wcześniej gdzie na premierę napędy latały po 400e. Cytuj
MEVEK 3 541 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Nie wiem jak w PL ale w sieci SmythsToys.com byly przez weekend. Spokojnie zamowilem 2 egzemplarze dla siebie i brata. Byly i znikaly i pojawialay sie ponownie co kilka godzin. Wydaje mi sie ze moga zaraz znow rzucic palete nosnikow Cytuj
aset 6 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu A tak wszyscy mówili że Sony dostarczy napędy w ogromnej ilości po cenie detalicznej... Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Lepiej piszcie jak tam sytuacja z napędami, bo co jakiś czas się rozglądam i już scalperzy dochodzą do tych max 180e a nie jak wcześniej gdzie na premierę napędy latały po 400e. W PL bez zmian czyli chu….Tylko scalpy na aledrogo z przebitką ponad 100%: Cytuj
krzysiek923 1 660 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W dniu 22.11.2024 o 21:56, ThePatrickyo napisał(a): Ładowarkę dodawali ale niestety tylko do wersji Pro, więc bez szans żeby chociaż sobie dokupić Mój zestaw jest już również u mnie, ale jeszcze nie zdążyłem się pochwalić, jest pięknie. Względem zwykłych wersji to postarali się z otoczką mam nadzieję że kartonik od pada tip top ogólnie rozumiem kolekcjonowanie i w ogóle, ale jednak takiego filmiku, na którym stary chłop robi z siebie takiego frustrata i oszołoma to bym nie nagrał, nawet gdybym prywatnie miał takiego pierdolca xd 1 1 Cytuj
jimmy 1 281 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Różne mają ludzie zajawki, nic dziwnego, że kolekcjoner chciałby otrzymać przedmiot kolekcjonerski w stanie mint. A że markety i kurierzy mają w dupie cudzą własność i często dostarczają towar jak z tej doopy wyjęty to nie da się zaprzeczyć. Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 13 minut temu, krzysiek923 napisał(a): mam nadzieję że kartonik od pada tip top ogólnie rozumiem kolekcjonowanie i w ogóle, ale jednak takiego filmiku, na którym stary chłop robi z siebie takiego frustrata i oszołoma to bym nie nagrał, nawet gdybym prywatnie miał takiego pierdolca xd Gorzej tak jak ktoś w komentarzach zauważył jak te pady po czasie będą działać jak bateria będzie wiecznie rozładowana i się zdegraduje. Mówię o trzymaniu ich w pudełku Edytowane 6 godzin temu przez GearsUp Cytuj
krzysiek923 1 660 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Gorzej tak jak ktoś w komentarzach zauważył jak te pady po czasie będą działać jak bateria będzie wiecznie rozładowana i się zdegraduje. Mówię o trzymaniu ich w pudełku no albo nawet fabrycznie mogą być uszkodzone - nie uruchomisz, nie sprawdzisz, to pewności nie masz no i dlatego napisałem, że rozumiem kolekcjonerstwo generalnie, co nie zmienia faktu, że zabawnie się to ogląda jak stary facet ma takie dramaty idąc tym tokiem rozumowania, każde jedno gówno, nawet jakiś obcinacz do paznokci powinny być pakowane po królewsku, no bo dlaczego sklep ma indywidualnie za klienta wybierać jaka ma być dla niego wartość przedmiotu, który kupuje. może ktoś kolekcjonuje obcinacze do paznokci. a typ żąda żeby pady na których okiem laika się gra, miały pudełko bez rysek. Cytuj
Patapon 31 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ale lipa z tym kalendarzem adwentowym. Myślałem, że jak kupię kupon to idzie on do puli losowania, a nie że aby wygrać nagrodę to w tym dniu muszę kupić jak najwięcej biletów niż pozostali. Hawk Tuah. Cytuj
Bzduras 12 556 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu A ja go rozumiem, bo mnie to niesamowicie wkurwia - idę do sklepu, płacę pełną cenę i już na etapie zakupu widzę, że jakiś bałwan zabandował kartonowe pudełko tak, że z każdej strony jest piękne wgniecenie. I weź ku komuś nawet na prezent coś kup przy takim podejściu. "Panie, pan będziesz grał czy na to patrzał?" - no może i patrzał, generalnie chuj ci typie sklepowy do tego, co ja z tym będę robił. Macie towar nowy, ale wyglądający jak używka i nikt nie widzi w tym żadnego problemu. Zdenerwować się to za mało. 2 1 Cytuj
krzysiek923 1 660 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu no ale kupujesz pada czy pudełko? patrz z perespektywy sklepu, który cały asortyment sklepu sprzedaje w fabrycznych opakowaniach i to co jest w środku ma działać. sony też nie daje pudła dla ozdoby, tylko po to, żeby pada zabezpieczyć fabrycznie, stąd w zestawie z konsolą pada masz w foliowym worku, a nie osobnym kartonie. ja oczywiście rozumiem poirytowanie typa, kolekcjoner jak kolekcjoner, tylko no dla mnie trochę niepoważny jest taki rage i użalanie się publicznie nad taką pierdołą, jakby każdy musiał wiedzieć, że takie akcesorium dla gracza to relikwia, złoty graal (trzeba było to w mailu przed zakupem napisać, to może by wzięli pod uwagę). ile osób dostało połamane, niedziałające w 100% sprawnie pady? pewnie ułamek, reszta to wgniecione rogi kartonu, który po to jest, żeby był wgnieciony on, a nie pad. po prostu zejdźmy na ziemię i przestawmy się z mentalu piwniczanego gracza układającego swój idealny ołtarzyk na realny świat i przeciętnego pracownika, który widzi to tak jak napisałem na początku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi