Masamune 161 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada 6 hours ago, elvis004 said: Więcej niż 699 za napęd nie dam, cierpliwie czekam. W cyfrze też mam sporo zaległości więc mi się nie pali. Tylko małpa z Chin kusi w pudełku bo za chwile premiera ale też poczekam Fakt, że sytuacja z napędami śmierdzi, w US napędy leżą na półkach ale tam wygrywa już chyba cyfra. W EU nie do kupienia w sumie…. Ciekawe jak to w Azji wygląda, na łowcach gier można wyczytać że na Ukrainie w Kijowie i we Lwowie można kupić napęd z półki za równowartość ok 550-600 zł🙃 Znowu zmiana w X-kom, zmienili na "przed premierą". Ceny brak. 1 Cytuj
Czoperrr 5 189 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada 4 hours ago, ThePatrickyo said: I tak właśnie Sony sobie nakręci sprzedaż PS5 To znaczy jak? Cytuj
pattro 236 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada (edytowane) 699 zł … magazyny gotowe, sztuk odpowiednio dużo. No zobaczymy jak to będzie i który sklep wyskoczy z 100/200/300 zł więcej. x-kom - 99 999,00 zł Edytowane 26 listopada przez pattro Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada A te PS5 Pro z napędem to kiedy według plotek miało mieć premierę? Łowcy piszą ,że dzisiaj albo jutro będą napędy do kupienia. Tak swoją drogą nasz forumowy sklepik to żałośnie wygląda na tle innych. Nawet Ultima się hamowała. 1 Cytuj
ThePatrickyo 69 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): To znaczy jak? No ludzie kupujący Slimke z napędem tylko po to żeby wyciągnąć napęd Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada 55 minut temu, Ukukuki napisał(a): A te PS5 Pro z napędem to kiedy według plotek miało mieć premierę? Łowcy piszą ,że dzisiaj albo jutro będą napędy do kupienia. Tak swoją drogą nasz forumowy sklepik to żałośnie wygląda na tle innych. Nawet Ultima się hamowała. „Od graczy dla graczy” razem z obecną polityką Sony to istny 4thePlayersPL Cytuj
Bzduras 12 667 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada 1 godzinę temu, pattro napisał(a): x-kom - 99 999,00 zł Sklepy tak robią, podobnie sprzedawcy na Allegro - jeśli nie mają towaru na stanie to żeby nie zamykać oferty i nie tracić statystyk (w tym przypadku pewnie SEO i jakieś inne pierdy) po prostu rzucają zaporową cenę z dupy tak, żeby stronka sobie wisiała i nikt normalny tego nie kupił. Jak wróci na stan to pewnie i cena się zmieni. Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada 23 godziny temu, jimmy napisał(a): A jakby Ci nasrali na to pudełko to też jest ok? Pad przecież nieosrany. Jak pudełko przychodzi do Ciebie w takim stanie jakby ktoś na magazynie na nocce grał nim w piłkę z kolegami to chcesz takiego pada? Ten typo z YT ewidentnie przesadza, ale w necie jest dużo więcej wrzutek słynnych dostaw z Euro i wyglądają gorzej: Problem tych sklepów jest jeden- nie oddzielają klienta od klienta/gracza. A to jeszcze można podzielić na zwykła grę i limitowaną edycję. Nie popadajmy w skrajności- bo to tylko pudełko od pada. Ale jak Amazon wysłał jednemu userowi z forum książkę z grafikami gier SNES czy GBC, to odsyłał i chciał nową, bo był zagięty narożnik książki. Książka którą się przekartkuję i walnie na regał, a kartki w środku całe. Wszystkie gierki wkładają w mały płaski kartonik i jest ok. Robi tak MM i robi tak Yacześ w swoim Perfect Blue. Ale mi też żyłka skoczyła jak OLEOLE mi wsadziło kolekcjonerkę Zeldy za pól kafla w worek..... Nawet zegarek Garmina mi tak wysłał EURO RTV. Worek i w to wsadzili zegarek.... Asus się też popisał, bo dali karton na laptopa, zero wypełnienia i Rog latał w środku. Tak się nie pakuję i tyle w temacie. 1 Cytuj
Masamune 161 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 15 hours ago, Ukukuki said: A te PS5 Pro z napędem to kiedy według plotek miało mieć premierę? Łowcy piszą ,że dzisiaj albo jutro będą napędy do kupienia. Tak swoją drogą nasz forumowy sklepik to żałośnie wygląda na tle innych. Nawet Ultima się hamowała. Tymczasem w niemieckim MM/Saturn ludzkie 119€, towar jednak niedostępny, dostępność wkrótce. Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Rozumiem jakiś mietków, studentów co się bawią w takie rzeczy ale polski odział MM? Cytuj
messer88 6 522 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Dają się golić to co mają nie korzystać. Cytuj
Patapon 40 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Insajderzy pracujący w elektromarketach zapowiadali napędy i co? Jajco. XD Cytuj
ThePatrickyo 69 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Jak nie teraz to może w grudniu, a jak nie w grudniu to w styczniu Cytuj
Czoperrr 5 189 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Nie zdziwię się jak napędów już nigdy nie będzie . 1 Cytuj
drozdu7 2 814 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Ja dlatego lecę sobie w cyfrę na PlayStation, kolekcjonere nigdy nie zostanę i w takich akcjach nie będę musiał brać udziału przy PS6 xd Cytuj
pattro 236 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Nie wiem skąd informacja o napędach dostępnych od dzisiaj w sprzedaży. Owszem na magazynie dystrybucyjnym jest pokaźna ilość napędów, cena wyjściowa ustalona i przy dobrych wiatrach na Mikołaja będzie można zrobić sobie prezent i odebrać napęd. Sytuacja jest dziwna ale dynamiczna. Od kilku tygodni brakuje zielonego światła z góry aby wszystko wróciło do normy. Ale o tym informowałem was przy okazji premiery prosiaka. Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 6 minut temu, pattro napisał(a): Sytuacja jest dziwna ale dynamiczna. Od kilku tygodni brakuje zielonego światła z góry aby wszystko wróciło do normy. Ale o tym informowałem was przy okazji premiery prosiaka. Pewno czekają aż PB sprzeda swoje napędy za ponad kapcia za sztukę i wtedy rzucą do sklepów. 4THE 4 Cytuj
izon 999 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Panowie jak kupie Anniversary slim i potem będę chciał dokupić napęd, to idzie na niego kupić oddzielnie szarą nakładkę? Cytuj
pattro 236 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada (edytowane) Nie w oficjalnej sprzedaży. Ale w zestawie już masz taką nakładkę, mimo iż konsola nie posiada napędu. Edytowane 27 listopada przez pattro Cytuj
Patapon 40 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada 28 minut temu, balon napisał(a): Pewno czekają aż PB sprzeda swoje napędy za ponad kapcia za sztukę i wtedy rzucą do sklepów. 4THE Oby były już w przyszłym tygodniu bo swój z PB muszę zwrócić do następnego piątku bo minie 2 tygodnie i ze zwrotu nici. 1 1 Cytuj
elvis004 303 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada (edytowane) Tymczasem na Ukrainie napędy normalnie dostępne w cenie ok 550 PLN po przeliczeniu na PLN w sieci sklepów Rozetka: https://rozetka.com.ua/sony-playstation-1000041522/p415293030/ A u nas oficjalny dystr. przeciągają się kto da więcej xD Edytowane 27 listopada przez elvis004 Cytuj
Square 8 655 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada No tutaj chociaż Sony ogarnęło i dało wszystko co potrzebne przy ewentualnym dokupieniu czytnika. Cytuj
izon 999 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Dziękuję Panowie za odpowied Stwierdziłem, że zamiast PRO wolę sobie dokupić tą piękną slimke Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi