Czoperrr 5 239 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 2 minutes ago, wojtas011 said: Konsola Sony PlayStation 5 Slim - Fornite Bundle | w ratach 1880 - Pepper.pl Obczaję ale widzę, że odbiór we wtorek dopiero i płatność z góry (raty mnie nie interesują). Cytuj
wojtas011 563 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 6 minut temu, Czoperrr napisał(a): Obczaję ale widzę, że odbiór we wtorek dopiero i płatność z góry (raty mnie nie interesują). W Krakowie od kopa sa Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 8 minutes ago, wojtas011 said: W Krakowie od kopa sa Dobra, kupione. Drugi produkt dobrany do zamówienia nie był dostępny, wziąłem coś innego i zamknęło się w 2013 z odbiorem dzisiaj. 2 Cytuj
mario10 547 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada No i jak znalazł na weekend, będzie grane Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 15 minutes ago, mario10 said: No i jak znalazł na weekend, będzie grane Na większośc weekendu akurat wyjeżdżam a póki co gram w CoD i kilka innych gier na XSX. PS5 musi poczekać. Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada (edytowane) Kumpel jest w Dubaju właśnie, tam napędy mają na półkach sklepowych. Cena po przeliczeniu na PLN ~660. Może mi przywiezie jeden... Edytowane 29 listopada przez Masamune 2 Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada On 11/19/2024 at 1:27 PM, Plackus said: @jar3czek Kiedyś pisałem o tym w temacie tv ale nie uzyskałem odpowiedzi. Włącze vrr i 120h hz i jakość kolorów jest słabsza. Mogę jedynie je poprawić ustawieniami, ale nigdy nie osiągnę takiej jakości jak bez vrr i 120. Zawsze myślałem że to wina mojego TV Jeśli Twoim problemem były skraszowane czernie, to jeśli Cię to interesuje, w Pro nie ma już tego problemu. Jedyne co zostaje to kwestia tej niższej rozdzielczości koloru, czyli małe czcionki i elementy nie będą tak wyraźne jak w przypadku RGB. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Miałem czekać aż pokażą się napędy i kupić na spokojnie konsole ale zaczyna mnie niepokoić fakt że znajduje oferty wymiany gdzie ktoś oferuje PS5pro za slimke z dopłatą. Dziwne rzeczy dzieją się wokół tej konsolki, psucie gier patch-ami i te dziwne problemy PSSR. Liczę że sony ogarnie bo jednak na premiere GTA VI to raczej będzie must have. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada A wystarczyło wstrzymać się miesiąc lub dwa z zakupem i poczekać na jakieś testy. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 3 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a): Dziwne rzeczy dzieją się wokół tej konsolki, psucie gier patch-ami i te dziwne problemy PSSR Poza Silentem co jeszcze jest nie tak? Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada No fakt, trochę tych ps5 pro się zaczyna pojawiać, nawet w cenie 3000 zł, widziałem nawet ogłoszenie gdzie typ wprost napisał że zmeczyło go czekania na napędy Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 41 minut temu, Square napisał(a): Poza Silentem co jeszcze jest nie tak? Nie śledze dokładnie tematu, ale widziałem że nie tylko z Silentem były problemy. Rzuciły mi się w oczy jeszcze przykłady: Avatara, SW Outlaws, Black Ops 6 i Jedi Survior, wg. Digital Foundry nawet GT7 wygląda gorzej z PSSR niż bez. Więc można powiedzieć chyba że są pewne problemy z PSSR. Cytuj
Antihero_ 29 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada (edytowane) 19 minut temu, ASX napisał(a): Nie śledze dokładnie tematu, ale widziałem że nie tylko z Silentem były problemy. Rzuciły mi się w oczy jeszcze przykłady: Avatara, SW Outlaws, Black Ops 6 i Jedi Survior, wg. Digital Foundry nawet GT7 wygląda gorzej z PSSR niż bez. Więc można powiedzieć chyba że są pewne problemy z PSSR. GT7 (IMO) źle nie wygląda, ale są artefakty, na które DF wskazywało. Do listy bym dorzucił jeszcze AC: Mirage. Przyglądam się rezultatami na PS5 Pro i mówiąc szczerze, to średnio przekonany jestem do przesiadki. Edytowane 29 listopada przez Antihero_ Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 6 minutes ago, krzysiek923 said: @Czoperrr Już kupiłem w MM PL za 2000zł, rano odbiorę bo nie mam czasu dzisiaj. Sprzedam ten kod do fortnite za 100zł jak ktoś chce. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Może oni dopiero trenują na was przed premierą PS6, i te całe A.I., czy jak to się zwie, jest w powijakach. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Godzinę temu, Antihero_ napisał(a): 1 godzinę temu, ASX napisał(a): Nie śledze dokładnie tematu, ale widziałem że nie tylko z Silentem były problemy. Rzuciły mi się w oczy jeszcze przykłady: Avatara, SW Outlaws, Black Ops 6 i Jedi Survior, wg. Digital Foundry nawet GT7 wygląda gorzej z PSSR niż bez. Więc można powiedzieć chyba że są pewne problemy z PSSR. Rozwiń GT7 (IMO) źle nie wygląda, ale są artefakty, na które DF wskazywało. Do listy bym dorzucił jeszcze AC: Mirage. Przyglądam się rezultatami na PS5 Pro i mówiąc szczerze, to średnio przekonany jestem do przesiadki. Jebane sznurówki… Spoiler 1 Cytuj
wojtas011 563 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 36 minut temu, SlimShady napisał(a): Może oni dopiero trenują na was przed premierą PS6, i te całe A.I., czy jak to się zwie, jest w powijakach. Teraz za 3.6k możesz sobie kupić możliwość bycia betatesterem Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada No po dłuższym czasie użytkowania ja bym powiedział że: - PSSR miał być mesjaszem, odpowiednikiem DLSS na konsoli, tymczasem radzi sobie średnio - Ray Tracing, znowuż obiecano nam kokosy rodem z niepublikowanej wcześniej architektury RDNA4, jest marna namiastka RTXa, gdzie człowiek zadaje sobie pytanie, czy to na prawdę nie było możliwe do osiągnięcia na bazowym PS5? - brak napędu to kpina i plucie w twarz graczom, którzy od lat towarzyszą marce PS i mają swoją bibliotekę gier na płytach - w związku z powyższym, cena jest za wysoka, konsola powinna kosztować 2899zł MAX. Jeśli dwa pierwsze punkty nie zostaną poprawione i jeśli napędy wkrótce nie wrócą do sprzedaży w normalnych cenach, jebie mnie za przeproszeniem ta marka i będę odradzać zakup każdemu, kto mnie zapyta o PS. TAK SIE NIE ROBI DROGIE SONY. 2 1 3 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 2 godziny temu, ASX napisał(a): Więc można powiedzieć chyba że są pewne problemy z PSSR. To rzeczywiście słabo, tym bardziej jak w Stellar Blade obraz jest ogólnie super. Gram teraz w GoW Ragnarok i też nie widzę aby coś było źle. Na zwykłej grałem dawno, ale wydaje mi się, że też poprawa obrazu jest znaczna. Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 7 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Obczaję ale widzę, że odbiór we wtorek dopiero (...) 6 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Dobra, kupione (...) z odbiorem dzisiaj. 5 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Na większośc weekendu akurat wyjeżdżam a póki co gram w CoD i kilka innych gier na XSX. PS5 musi poczekać. Logika według Tomka_OKM 1 1 4 Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Ten cod i gamepass to go zdradził najbardziej Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Posiadacze PS5 Pro to obraz nędzy i rozpaczy. Nie ma gier ani napędów to bawią się w teorie spiskowe. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Upadek człowieczeństwa. Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Z zakupem trzeba było poczekać aż napędy w normalnej cenie będą. Też nie kupowałem ps5 za 5k bo były braki, czekałem aż się unormuje sytuacja. 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Upadek człowieczeństwa. Przypomnijmy: 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi