Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ładna pazerna świnia się z Sony zrobiła. Jestem pamiętliwy więc Astro to będzie ostatnia gra od nich jako zakupiona nówka sztuka w tej generacji, a może i wogóle jak zrezygnują z nośników w przyszłej. 

Opublikowano

No to niezłe sold outy, nice ;)

Ale z tymi napędami to jest historia na film. Sam chciałbym jeszcze jeden wziąć w normalnej cenie 'na zapas', a tu taka dziwna akcja.

Opublikowano

Przeglądałem wczoraj te promki na 30-lecie i nic nie kupiłem. Większość gier na promocji lepiej kupić nówkę w markecie niż na psn bo wychodzi taniej, oczywiście jak ktoś ma napęd :)

• Haha 1
Opublikowano
29 minutes ago, SpacierShark123 said:

Czyli że napędy zalegają w magazynach?

Wcześniej też były takie cynki. Coś w tym może być, Niemcy w MM np cały czas mają status przy napędzie - towar wkrótce ponownie dostępny.

---

Wracając do grania na Pro, Dying Light 2 wszedł całkiem nieźle. Dwa najbardziej przydatne tryby imo - Zrównoważony, czyli całkiem ostry i 60 klatek oraz tryb Jakość, wyraźny obraz i chyba max opcji RT dla tej gry włączając w to rozpraszanie światła od latarki latarki. Całościowo past-genowa gierka z RT ficzeramj, coś a La Metro Exodus, mój preferowany tryb to Jakość, no bo skoro jest ten RT, to trzeba korzystać :)

Opublikowano
1 hour ago, Masamune said:

Wcześniej też były takie cynki. Coś w tym może być, Niemcy w MM np cały czas mają status przy napędzie - towar wkrótce ponownie dostępny.

---

Wracając do grania na Pro, Dying Light 2 wszedł całkiem nieźle. Dwa najbardziej przydatne tryby imo - Zrównoważony, czyli całkiem ostry i 60 klatek oraz tryb Jakość, wyraźny obraz i chyba max opcji RT dla tej gry włączając w to rozpraszanie światła od latarki latarki. Całościowo past-genowa gierka z RT ficzeramj, coś a La Metro Exodus, mój preferowany tryb to Jakość, no bo skoro jest ten RT, to trzeba korzystać :)

Skoro mają napędy to na co czekają? Na premierę PS6 Digital czy aż rynek podyktuje cenę 2k za napęd?

Opublikowano (edytowane)
1 hour ago, Czoperrr said:

Skoro mają napędy to na co czekają? Na premierę PS6 Digital czy aż rynek podyktuje cenę 2k za napęd?

Nie wiem co się odwala, wg plotek 7 grudnia ma mieć premierę Pro z napędem. Może zabezpieczają ilości do bundle, co by oznaczało, że jeśli dostępność jest ograniczona, to posiadacze digital w dalszym ciągu zostają na lodzie. 

W 30 rocznicę marki taką siarę odwalić, to porażka.

Edytowane przez Masamune
Opublikowano
3 hours ago, Pianista911 said:

Ale za to jaka tapetka na konsoli ładna z tej okazji 🙃

Tja, śmieszą mnie te zachwyty. Fajny bajer ale narracja mu towarzysząca nie współgra z tym co firma faktycznie robi w zakresie uszczęśliwiania fanów.

Opublikowano (edytowane)

Media Markt pokazuje dostępność prosiaka od 17 grudnia. X-com ma opcję PS5 Pro z napędem + 600zł przed premierą, której nie widziałem wcześniej. Szczerze to nie wierzę w dostępność napędów w tym roku.

Edytowane przez Patapon
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Masamune napisał(a):

Tja, śmieszą mnie te zachwyty. Fajny bajer ale narracja mu towarzysząca nie współgra z tym co firma faktycznie robi w zakresie uszczęśliwiania fanów.

Liczę że wprowadza je płatne po czasie :kekw:

Edytowane przez Szymek
Opublikowano
10 godzin temu, Masamune napisał(a):

---

Tam jest tylko RT dla cieni, ułamek tego co oferuje max RT z globalnym oświetleniem i odbiciami.