messer88 6 529 Opublikowano poniedziałek o 14:36 Opublikowano poniedziałek o 14:36 Jak to jak, gorzej. Prawda? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pattro 236 Opublikowano wczoraj o 00:18 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 00:18 (edytowane) Nowe wiadomości „sklepowe” - pojawiły się braki PS5 Pro na magazynach w naszym kraju - nowa dostawa najszybciej po 10 grudnia - napędy dalej bez konkretnej daty powrotu do sprzedaży, mimo bezproblemowego dostępu na magazynach (dla dużych sieci) - PS5 Pro + napęd będzie kosztować ponad 4000 zł (brak daty premiery, mówimy tu o konsoli + osobno napęd) - pad z okazji 30-lecia PS dostępny jest co jakiś czas już tylko w Media Expert (polecam godzinny poranne, wtedy można zamówić bez problemu) - konsoli limitowanych więcej nie będzie w elektromarketach (czasami jeszcze się trafi jedna sztuka, może dwie) Edytowane wczoraj o 00:20 przez pattro 8 1 1 1 Cytuj
SpacierShark123 1 509 Opublikowano wczoraj o 06:01 Opublikowano wczoraj o 06:01 Czyli że napędy zalegają w magazynach? Cytuj
Patapon 40 Opublikowano wczoraj o 07:19 Opublikowano wczoraj o 07:19 Ładna pazerna świnia się z Sony zrobiła. Jestem pamiętliwy więc Astro to będzie ostatnia gra od nich jako zakupiona nówka sztuka w tej generacji, a może i wogóle jak zrezygnują z nośników w przyszłej. Cytuj
jimmy 1 300 Opublikowano wczoraj o 07:27 Opublikowano wczoraj o 07:27 No to niezłe sold outy, nice Ale z tymi napędami to jest historia na film. Sam chciałbym jeszcze jeden wziąć w normalnej cenie 'na zapas', a tu taka dziwna akcja. Cytuj
mario10 536 Opublikowano wczoraj o 07:54 Opublikowano wczoraj o 07:54 Przeglądałem wczoraj te promki na 30-lecie i nic nie kupiłem. Większość gier na promocji lepiej kupić nówkę w markecie niż na psn bo wychodzi taniej, oczywiście jak ktoś ma napęd 1 Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano wczoraj o 07:55 Opublikowano wczoraj o 07:55 Biznes, Skoro wiedzą ze towar schodzi powoli po zwyżce a nadwyżki nie mają to tak to będzie wyglądać. Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano wczoraj o 07:55 Opublikowano wczoraj o 07:55 Przedsmak tego jak Sony digital-only traktować będzie graczy. 1 Cytuj
Masamune 161 Opublikowano wczoraj o 07:58 Opublikowano wczoraj o 07:58 29 minutes ago, SpacierShark123 said: Czyli że napędy zalegają w magazynach? Wcześniej też były takie cynki. Coś w tym może być, Niemcy w MM np cały czas mają status przy napędzie - towar wkrótce ponownie dostępny. --- Wracając do grania na Pro, Dying Light 2 wszedł całkiem nieźle. Dwa najbardziej przydatne tryby imo - Zrównoważony, czyli całkiem ostry i 60 klatek oraz tryb Jakość, wyraźny obraz i chyba max opcji RT dla tej gry włączając w to rozpraszanie światła od latarki latarki. Całościowo past-genowa gierka z RT ficzeramj, coś a La Metro Exodus, mój preferowany tryb to Jakość, no bo skoro jest ten RT, to trzeba korzystać Cytuj
Czoperrr 5 192 Opublikowano wczoraj o 09:02 Opublikowano wczoraj o 09:02 1 hour ago, Masamune said: Wcześniej też były takie cynki. Coś w tym może być, Niemcy w MM np cały czas mają status przy napędzie - towar wkrótce ponownie dostępny. --- Wracając do grania na Pro, Dying Light 2 wszedł całkiem nieźle. Dwa najbardziej przydatne tryby imo - Zrównoważony, czyli całkiem ostry i 60 klatek oraz tryb Jakość, wyraźny obraz i chyba max opcji RT dla tej gry włączając w to rozpraszanie światła od latarki latarki. Całościowo past-genowa gierka z RT ficzeramj, coś a La Metro Exodus, mój preferowany tryb to Jakość, no bo skoro jest ten RT, to trzeba korzystać Skoro mają napędy to na co czekają? Na premierę PS6 Digital czy aż rynek podyktuje cenę 2k za napęd? Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano wczoraj o 09:23 Opublikowano wczoraj o 09:23 Nieruchomości tanieją, ale (napędy) Playstation to ruchomość. Cytuj
Assassins_78 1 042 Opublikowano wczoraj o 09:24 Opublikowano wczoraj o 09:24 Po co wam napęd skoro nie macie w co grać ? 1 Cytuj
wojtas011 545 Opublikowano wczoraj o 09:36 Opublikowano wczoraj o 09:36 11 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Po co wam napęd skoro nie macie w co grać ? No żeby grać znowu w gry z ps4 Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano wczoraj o 09:37 Opublikowano wczoraj o 09:37 Spokojnie, spokojnie. Zaraz remake gry z 2015, a w 2026 day1 remaster remake'u na PS6. Cytuj
Masamune 161 Opublikowano wczoraj o 10:48 Opublikowano wczoraj o 10:48 (edytowane) 1 hour ago, Czoperrr said: Skoro mają napędy to na co czekają? Na premierę PS6 Digital czy aż rynek podyktuje cenę 2k za napęd? Nie wiem co się odwala, wg plotek 7 grudnia ma mieć premierę Pro z napędem. Może zabezpieczają ilości do bundle, co by oznaczało, że jeśli dostępność jest ograniczona, to posiadacze digital w dalszym ciągu zostają na lodzie. W 30 rocznicę marki taką siarę odwalić, to porażka. Edytowane wczoraj o 10:51 przez Masamune Cytuj
Pianista911 13 Opublikowano wczoraj o 13:41 Opublikowano wczoraj o 13:41 2 godziny temu, Masamune napisał(a): W 30 rocznicę marki taką siarę odwalić, to porażka. Ale za to jaka tapetka na konsoli ładna z tej okazji 🙃 1 Cytuj
Masamune 161 Opublikowano wczoraj o 17:20 Opublikowano wczoraj o 17:20 3 hours ago, Pianista911 said: Ale za to jaka tapetka na konsoli ładna z tej okazji 🙃 Tja, śmieszą mnie te zachwyty. Fajny bajer ale narracja mu towarzysząca nie współgra z tym co firma faktycznie robi w zakresie uszczęśliwiania fanów. Cytuj
Patapon 40 Opublikowano wczoraj o 17:54 Opublikowano wczoraj o 17:54 (edytowane) Media Markt pokazuje dostępność prosiaka od 17 grudnia. X-com ma opcję PS5 Pro z napędem + 600zł przed premierą, której nie widziałem wcześniej. Szczerze to nie wierzę w dostępność napędów w tym roku. Edytowane wczoraj o 17:55 przez Patapon Cytuj
Szymek 1 049 Opublikowano wczoraj o 18:22 Opublikowano wczoraj o 18:22 (edytowane) Godzinę temu, Masamune napisał(a): Tja, śmieszą mnie te zachwyty. Fajny bajer ale narracja mu towarzysząca nie współgra z tym co firma faktycznie robi w zakresie uszczęśliwiania fanów. Liczę że wprowadza je płatne po czasie Edytowane wczoraj o 18:23 przez Szymek Cytuj
Qbon 355 Opublikowano wczoraj o 18:35 Opublikowano wczoraj o 18:35 10 godzin temu, Masamune napisał(a): Wcześniej też były takie cynki. Coś w tym może być, Niemcy w MM np cały czas mają status przy napędzie - towar wkrótce ponownie dostępny. --- Wracając do grania na Pro, Dying Light 2 wszedł całkiem nieźle. Dwa najbardziej przydatne tryby imo - Zrównoważony, czyli całkiem ostry i 60 klatek oraz tryb Jakość, wyraźny obraz i chyba max opcji RT dla tej gry włączając w to rozpraszanie światła od latarki latarki. Całościowo past-genowa gierka z RT ficzeramj, coś a La Metro Exodus, mój preferowany tryb to Jakość, no bo skoro jest ten RT, to trzeba korzystać Tam jest tylko RT dla cieni, ułamek tego co oferuje max RT z globalnym oświetleniem i odbiciami. Cytuj
Masamune 161 Opublikowano wczoraj o 19:03 Opublikowano wczoraj o 19:03 27 minutes ago, Qbon said: Tam jest tylko RT dla cieni, ułamek tego co oferuje max RT z globalnym oświetleniem i odbiciami. + indirect lighting https://youtu.be/mGLYa-Zb69A?si=C1EIPqG182cEbSj0 1 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano wczoraj o 19:09 Opublikowano wczoraj o 19:09 To robi wrażenie. Cytuj
SlimShady 3 403 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Ja pierdole, w co wyście się zamienili, idą święta, może czas na jakieś przemyślenia. 1 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 192 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Śmiali się z pececiarzy a to co tu się odwala jest nieporównywalnie bardziej chore. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi