Patapon 47 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Empik miał z początku za 748. Zamówiłem, anulowałem, zamówiłem jeszcze raz z podbitym kuponem i wyszło mnie 708. Po złożeniu zamówienia była już 799. Byłem ździwiony, że mi nie anulowali tak jak pada z Astro Bota, bo skoro wszyscy sprzedawali w bundlu to empik stwierdził, że też tak zrobi. Cytuj
Masamune 192 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 16 minutes ago, Patapon said: Empik miał z początku za 748. Zamówiłem, anulowałem, zamówiłem jeszcze raz z podbitym kuponem i wyszło mnie 708. Po złożeniu zamówienia była już 799. Byłem ździwiony, że mi nie anulowali tak jak pada z Astro Bota, bo skoro wszyscy sprzedawali w bundlu to empik stwierdził, że też tak zrobi. No ja trafiłem z kuponami za 728 PLN, byłaby spoko opcja z normaną gwarancją, a nie napęd z rozbiórki :p Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Obstawiam 2028 raczej, i to się by pokrywało z prezentacją Cernego, 4 lata na konsolę11.2027r.Cykl życia każdego PlayStation - 7 lat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi