Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Empik miał z początku za 748. Zamówiłem, anulowałem, zamówiłem jeszcze raz z podbitym kuponem i wyszło mnie 708. Po złożeniu zamówienia była już 799. Byłem ździwiony, że mi nie anulowali tak jak pada z Astro Bota, bo skoro wszyscy sprzedawali w bundlu to empik stwierdził, że też tak zrobi.

Opublikowano
16 minutes ago, Patapon said:

Empik miał z początku za 748. Zamówiłem, anulowałem, zamówiłem jeszcze raz z podbitym kuponem i wyszło mnie 708. Po złożeniu zamówienia była już 799. Byłem ździwiony, że mi nie anulowali tak jak pada z Astro Bota, bo skoro wszyscy sprzedawali w bundlu to empik stwierdził, że też tak zrobi.

No ja trafiłem z kuponami za 728 PLN, byłaby spoko opcja z normaną gwarancją, a nie napęd z rozbiórki :p

Opublikowano

Ja bym taki pewny aż nie był, bardziej myślę że tym razem, rok 2028.

Ps4 było 2013, a pro już po trzech latach 2016.

Ps5 2020, a pro dopiero po 4 latach i może pro będzie na następne 4 lata.

Opublikowano (edytowane)

Napęd w końcu doszedł - zapłaciłem 80 usd + 35 wysyłka co dalo łączną kwotę około 450 zł. Najważniejsze aby mieć kogoś w USA kto nada paczkę bez oryginalnego pudełka z dopiskiem jako gift ( bez cła i vatu)

Ogromna ulga mieć w końcu napęd, jeśli kolejna konsola będzie pozbawiona napędu to nie ma szans żebym to kupił. 

Edytowane przez Mijutka
  • Plusik 2
Opublikowano
25 minutes ago, Mijutka said:

Ogromna ulga mieć w końcu napęd, jeśli kolejna konsola będzie pozbawiona napędu to nie ma szans żebym to kupił. 

No nie? :D ja mam to samo. W życiu więcej nie ruszę sprzętu bez czytnika nośników fizycznych.

• Plusik 1
Opublikowano
13 godzin temu, Square napisał(a):

Mam dla was złą wiadomość.

Niekoniecznie.. byc moze bedziemy w stanie uzyc napedu z tej generacji i przeniesc do nastepnej. W koncu konsole beda wstecznie kompatybilne wiec i moze napedy rowniez :ohboy:

Opublikowano

By musieli wtedy projektować konsole pod obecny, a tak się raczej nie stanie. Jeżeli PS6 będzie miało napęd to opcjonalny i jeszcze bardziej limitowany niż teraz.

Opublikowano (edytowane)
16 hours ago, Square said:

Mam dla was złą wiadomość.

A to ja podziękuję im w takiej sytuacji. Ja w gry w wersji digital mogę grać, pod warunkiem że są ze sklepu Torrent :D jedyna słuszna forma cyfrowego gejmingu.

No, ewentualnie potężna oferta abonamentowa z hitami day one. Byłbym mega poirytowany faktem, że miałbym czekać na promo digital wersji GTA6, żeby ją kupić za normalne pieniądze. Pudełko jestem skłonny kupić bez czekania na promo, digital w zyciu.

Edytowane przez Masamune
  • beka z typa 2
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)
51 minutes ago, Square said:

No to będziesz się bardziej cieszył grą niż kończenie na wyścigi i do paczkomatu.

W sensie taką cyfrową wersja z torrenta? Torrent to jest jedyny słuszny sposób cyfrowej dystrybucji, ale nie praktykuję. 

O paczkomaty u mnie też możesz się nie martwić. Nie sprzedaję gier w pudełku po ograniu. Sprzedaję tylko takie, które nie spełniają moich oczekiwań, to chyba fair móc sprzedać coś, co nie sprostało czyimś wymaganiom?

Edytowane przez Masamune
  • Plusik 1
  • beka z typa 1
  • Minusik 2
Opublikowano

Ogarnięte jak ogarnięte, najważniejsze że widać postępy jeśli chodzi o skaler pana sonego i to napawa optymizmem jeśli chodzi o przyszłość tej technologi.