Patapon 47 Opublikowano środa o 15:29 Opublikowano środa o 15:29 Empik miał z początku za 748. Zamówiłem, anulowałem, zamówiłem jeszcze raz z podbitym kuponem i wyszło mnie 708. Po złożeniu zamówienia była już 799. Byłem ździwiony, że mi nie anulowali tak jak pada z Astro Bota, bo skoro wszyscy sprzedawali w bundlu to empik stwierdził, że też tak zrobi. Cytuj
Masamune 192 Opublikowano środa o 15:46 Opublikowano środa o 15:46 16 minutes ago, Patapon said: Empik miał z początku za 748. Zamówiłem, anulowałem, zamówiłem jeszcze raz z podbitym kuponem i wyszło mnie 708. Po złożeniu zamówienia była już 799. Byłem ździwiony, że mi nie anulowali tak jak pada z Astro Bota, bo skoro wszyscy sprzedawali w bundlu to empik stwierdził, że też tak zrobi. No ja trafiłem z kuponami za 728 PLN, byłaby spoko opcja z normaną gwarancją, a nie napęd z rozbiórki :p Cytuj
Lipa 521 Opublikowano środa o 17:42 Opublikowano środa o 17:42 Obstawiam 2028 raczej, i to się by pokrywało z prezentacją Cernego, 4 lata na konsolę11.2027r.Cykl życia każdego PlayStation - 7 lat Cytuj
vip77 250 Opublikowano czwartek o 15:36 Opublikowano czwartek o 15:36 Ja bym taki pewny aż nie był, bardziej myślę że tym razem, rok 2028. Ps4 było 2013, a pro już po trzech latach 2016. Ps5 2020, a pro dopiero po 4 latach i może pro będzie na następne 4 lata. Cytuj
Mijutka 30 Opublikowano czwartek o 17:52 Opublikowano czwartek o 17:52 (edytowane) Napęd w końcu doszedł - zapłaciłem 80 usd + 35 wysyłka co dalo łączną kwotę około 450 zł. Najważniejsze aby mieć kogoś w USA kto nada paczkę bez oryginalnego pudełka z dopiskiem jako gift ( bez cła i vatu) Ogromna ulga mieć w końcu napęd, jeśli kolejna konsola będzie pozbawiona napędu to nie ma szans żebym to kupił. Edytowane czwartek o 17:53 przez Mijutka 2 Cytuj
Masamune 192 Opublikowano czwartek o 18:19 Opublikowano czwartek o 18:19 25 minutes ago, Mijutka said: Ogromna ulga mieć w końcu napęd, jeśli kolejna konsola będzie pozbawiona napędu to nie ma szans żebym to kupił. No nie? ja mam to samo. W życiu więcej nie ruszę sprzętu bez czytnika nośników fizycznych. 1 Cytuj
Square 8 873 Opublikowano czwartek o 19:40 Opublikowano czwartek o 19:40 Mam dla was złą wiadomość. 1 Cytuj
MEVEK 3 645 Opublikowano piątek o 09:01 Opublikowano piątek o 09:01 13 godzin temu, Square napisał(a): Mam dla was złą wiadomość. Niekoniecznie.. byc moze bedziemy w stanie uzyc napedu z tej generacji i przeniesc do nastepnej. W koncu konsole beda wstecznie kompatybilne wiec i moze napedy rowniez Cytuj
Square 8 873 Opublikowano piątek o 09:06 Opublikowano piątek o 09:06 By musieli wtedy projektować konsole pod obecny, a tak się raczej nie stanie. Jeżeli PS6 będzie miało napęd to opcjonalny i jeszcze bardziej limitowany niż teraz. Cytuj
Masamune 192 Opublikowano piątek o 11:46 Opublikowano piątek o 11:46 (edytowane) 16 hours ago, Square said: Mam dla was złą wiadomość. A to ja podziękuję im w takiej sytuacji. Ja w gry w wersji digital mogę grać, pod warunkiem że są ze sklepu Torrent jedyna słuszna forma cyfrowego gejmingu. No, ewentualnie potężna oferta abonamentowa z hitami day one. Byłbym mega poirytowany faktem, że miałbym czekać na promo digital wersji GTA6, żeby ją kupić za normalne pieniądze. Pudełko jestem skłonny kupić bez czekania na promo, digital w zyciu. Edytowane piątek o 12:27 przez Masamune 2 1 Cytuj
Square 8 873 Opublikowano piątek o 12:56 Opublikowano piątek o 12:56 No to będziesz się bardziej cieszył grą niż kończenie na wyścigi i do paczkomatu. Cytuj
Masamune 192 Opublikowano piątek o 13:43 Opublikowano piątek o 13:43 (edytowane) 51 minutes ago, Square said: No to będziesz się bardziej cieszył grą niż kończenie na wyścigi i do paczkomatu. W sensie taką cyfrową wersja z torrenta? Torrent to jest jedyny słuszny sposób cyfrowej dystrybucji, ale nie praktykuję. O paczkomaty u mnie też możesz się nie martwić. Nie sprzedaję gier w pudełku po ograniu. Sprzedaję tylko takie, które nie spełniają moich oczekiwań, to chyba fair móc sprzedać coś, co nie sprostało czyimś wymaganiom? Edytowane piątek o 13:47 przez Masamune 1 1 2 Cytuj
jimmy 1 434 Opublikowano sobota o 16:55 Opublikowano sobota o 16:55 Problemy Jedi Survivor na PRO ogarnięte najnowszą łatką. Cytuj
Rash 248 Opublikowano sobota o 18:45 Opublikowano sobota o 18:45 Ogarnięte jak ogarnięte, najważniejsze że widać postępy jeśli chodzi o skaler pana sonego i to napawa optymizmem jeśli chodzi o przyszłość tej technologi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi