iluck85 3 115 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Napęd to kolejna rzecz do golenia, bo napędy BR do kompa zew. kosztują poniżej 400zł. Ciekawe jak sprzedaż tych napędów ma się do sprzedaży Pro. 3/4 konsol + napęd czy mniej i czy faktycznie płyty już nikogo. To byłoby ciekawe i dało jakiś cień na kolejną konsole. Cytuj
Ukukuki 7 481 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 59 minut temu, iluck85 napisał(a): Napęd to kolejna rzecz do golenia, bo napędy BR do kompa zew. kosztują poniżej 400zł. Ciekawe jak sprzedaż tych napędów ma się do sprzedaży Pro. 3/4 konsol + napęd czy mniej i czy faktycznie płyty już nikogo. To byłoby ciekawe i dało jakiś cień na kolejną konsole. A jak chcesz to porównać skoro napedów nie ma w sklepach? Cytuj
iluck85 3 115 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Greg mówi że w USA są i leżą, więc ogólna średnia że świata jak to się prezentuję. Sądząc po płaczu w necie, to jednak napęd potrzebny. Cytuj
oFi 2 568 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego W usa graja w mario i halo wiec bym tego rynku tak nie brał pod obóz Sony. 1 Cytuj
AdiCarrion 130 Opublikowano niedziela o 15:30 Opublikowano niedziela o 15:30 Ja kupiłem w Empiku za 580 bez problemu, jakoś się specjalnie nie spieszyłem Cytuj
Homelander 2 550 Opublikowano niedziela o 15:43 Opublikowano niedziela o 15:43 4 hours ago, iluck85 said: Greg mówi że w USA są i leżą, więc ogólna średnia że świata jak to się prezentuję. Sądząc po płaczu w necie, to jednak napęd potrzebny. No na stronie Playstation normalnie za 79$. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi