iluck85 3 195 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Napęd to kolejna rzecz do golenia, bo napędy BR do kompa zew. kosztują poniżej 400zł. Ciekawe jak sprzedaż tych napędów ma się do sprzedaży Pro. 3/4 konsol + napęd czy mniej i czy faktycznie płyty już nikogo. To byłoby ciekawe i dało jakiś cień na kolejną konsole. Cytuj
Ukukuki 7 546 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 59 minut temu, iluck85 napisał(a): Napęd to kolejna rzecz do golenia, bo napędy BR do kompa zew. kosztują poniżej 400zł. Ciekawe jak sprzedaż tych napędów ma się do sprzedaży Pro. 3/4 konsol + napęd czy mniej i czy faktycznie płyty już nikogo. To byłoby ciekawe i dało jakiś cień na kolejną konsole. A jak chcesz to porównać skoro napedów nie ma w sklepach? Cytuj
iluck85 3 195 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Greg mówi że w USA są i leżą, więc ogólna średnia że świata jak to się prezentuję. Sądząc po płaczu w necie, to jednak napęd potrzebny. Cytuj
oFi 2 601 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego W usa graja w mario i halo wiec bym tego rynku tak nie brał pod obóz Sony. 1 Cytuj
AdiCarrion 131 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Ja kupiłem w Empiku za 580 bez problemu, jakoś się specjalnie nie spieszyłem Cytuj
Homelander 2 595 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 4 hours ago, iluck85 said: Greg mówi że w USA są i leżą, więc ogólna średnia że świata jak to się prezentuję. Sądząc po płaczu w necie, to jednak napęd potrzebny. No na stronie Playstation normalnie za 79$. Cytuj
ASX 14 941 Opublikowano poniedziałek o 17:31 Opublikowano poniedziałek o 17:31 Mark Cerny obiecuje że PSSR poprawi się w 2026 r. Cytuj
Alpha Trion 124 Opublikowano wczoraj o 12:25 Opublikowano wczoraj o 12:25 Wtedy to już xbox prime albo ps6 Cytuj
mario10 597 Opublikowano wczoraj o 12:34 Opublikowano wczoraj o 12:34 No tak by wynikało, że może rozwinąć skrzydła w kolejnej generacji bo tak na prawdę testują na ps5pro. Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano wczoraj o 12:47 Opublikowano wczoraj o 12:47 14 minut temu, mario10 napisał(a): No tak by wynikało, że może rozwinąć skrzydła w kolejnej generacji bo tak na prawdę testują na ps5pro. Tech Leaderzy w Sony wiedzą, że aby zdominować kolejną generację, jak dotychczasowych 5, trzeba najlepszego upscalera na rynku już na start PS6, jest jednak kilka przesłanek, że ta walka może być przez nich wygrana, zaczęli wcześniej, dostali pełną pulę od AMD i to obecnie jedyna droga by powalczyć z pędzących pociągiem składaczy pecetów. Cytuj
Paolo de Vesir 9 610 Opublikowano wczoraj o 12:49 Opublikowano wczoraj o 12:49 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): trzeba najlepszego upscalera na rynku już na start PS6 Co ty znowu pierdolisz? Przecież DLSS jest tylko na kartach Nvidii. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano wczoraj o 12:50 Opublikowano wczoraj o 12:50 Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Co ty znowu pierdolisz? Przecież DLSS jest tylko na kartach Nvidii. Jeszcze raz "trzeba najlepszego upscalera na rynku już na start PS6" 1 Cytuj
drozdu7 3 163 Opublikowano wczoraj o 12:50 Opublikowano wczoraj o 12:50 Chłopie oni zawołali 3500tys za coś co zadziała na PS6 xdd zajebiste testy sobie zrobili Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano wczoraj o 12:51 Opublikowano wczoraj o 12:51 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Chłopie oni zawołali 3500tys za coś co zadziała na PS6 xdd zajebiste testy sobie zrobili Pecetowcy też długo czekali. To wymaga czasu. Z perspektywy technologii, nie konsumenta PS5 Pro (to nie CW Panowie, proszę o zachowanie emocji dla siebie). Cytuj
Paolo de Vesir 9 610 Opublikowano wczoraj o 12:57 Opublikowano wczoraj o 12:57 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jeszcze raz "trzeba najlepszego upscalera na rynku już na start PS6" Na PS5/6 nie ma najlepszego upscallera na rynku, to nie sekta - nikt Cię nie skarze za kłamstwo. Cytuj
Patapon 87 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 2 godziny temu, drozdu7 napisał(a): ...3500tys... To dużo pieniędzy 1 Cytuj
Square 8 995 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu AI będzie mocno używane przez Sony Cytuj
Patapon 87 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Plan na najbliższe 2 lata, bo patrząc na te twitty to brzmi jakby rezygnowali z PSSR "Our target is to have something very similar to FSR 4's upscaler available on PS5 Pro for 2026 titles as the next evolution of PSSR." "The neural network (and training recipe) in FSR 4's upscaler are the first results of the Amethyst collaboration," Cerny told us. "And results are excellent, it's a more advanced approach that can exceed the crispness of PSSR. I’m very proud of the work of the joint team!" "Our focus for 2025 is working with developers to integrate PSSR into their titles; in parallel, though, we have already started to implement the new neural network on PS5 Pro. Our target is to have something very similar to FSR 4's upscaler available on PS5 Pro for 2026 titles as the next evolution of PSSR; it should take the same inputs and produce essentially the same outputs. Doing that implementation is rather ambitious and time consuming, which is why you haven't already seen this new upscaler on PS5 Pro." Cytuj
czarek250885 345 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Na PS5/6 nie ma najlepszego upscallera na rynku, to nie sekta - nikt Cię nie skarze za kłamstwo. Mi się wydaję, że to było życzeniowe stwierdzenie, by przy starcie ps6 miało najlepszy upscaller (swój), którego jeszcze nie ma, a którego trzeba stworzyć. Tak to rozumiem, a czy to wykonalne? Nie mam zielonego pojęcia. Cytuj
Patapon 87 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Czyli tłumacząc obie technologie są ze sobą ścisle powiązane, a dane zebrane przez PSSR pozwolą udoskonalić FSR4, a później udoskonalenia te przeniosą się na PSSR. Jak to wyjdzie pokaże czas. Edytowane 23 godziny temu przez Patapon Cytuj
oFi 2 601 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Sony prawdopodobnie nie sądziło, że AMD upora się ze swoim upscalerem tak szybko dlatego zaczeli tworzyć PSSR. Dla mnie te skallery wszystkie to pójście na łatwizne. Będzie jeszcze bardziej przez to dokręcanie śruby przez zarząd by szlifować graficzkę, bo nawet jak przedobrzeją to sobie tym narzędziem optymalizacje wyskalują zamiast skupić się na tym co gracze najbardziej pragną - gameplayu i jakości samej gry. 1 1 Cytuj
czarek250885 345 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Pelna zgoda, jeśli nie będzie dobrych innowacyjnych gier, to nawet najlepszy upscaller można sobie w żope wsadzić. Cytuj
Paolo de Vesir 9 610 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 56 minut temu, czarek250885 napisał(a): Mi się wydaję, że to było życzeniowe stwierdzenie, by przy starcie ps6 miało najlepszy upscaller (swój), którego jeszcze nie ma, a którego trzeba stworzyć. Tak to rozumiem, a czy to wykonalne? Nie mam zielonego pojęcia. Patrząc, że konsola na 100% będzie na AMD to FSR4/5 będzie dostępny i dla Xboxa i PS. Po prostu Krychu nie wie o czym mówi, stąd mój przytyk. Cytuj
Czoperrr 5 489 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 15 minutes ago, Paolo de Vesir said: Patrząc, że konsola na 100% będzie na AMD to FSR4/5 będzie dostępny i dla Xboxa i PS. Po prostu Krychu nie wie o czym mówi, stąd mój przytyk. Z tym Xboxem to nie wiadomo na czym będzie jeśli ma być to jakaś hybryda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi