Paolo de Vesir 9 611 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 40 minut temu, Masamune napisał(a): No ale dla takiego Wezyra z Białegostoku pojęcie rozwijania technologii może dotyczyć tylko i wyłącznie nowszej karty graficznej z logiem NVIDIA. Tylko NVIDIA może się rozwijać rezygnując z CNN na rzecz TNN w DLSS, każdy inny przypadek to wymiksowywanie się z technologii! Nie, dobrze, że się rozwijają - to pcha branżę do przodu. Ja po prostu szydzę z pewnych jednostek które w żywe oczy kłamią nt. jakości PSSR i próbują te kłamstwa bronić za wszelką cenę pomimo twardych danych. Zaś pisanie o tym, że jakaś nowa technologia wyjaśnia PC-ty "jak to było od zawsze" to wisienka na torcie tego spyerdolenia. Cytuj
Schranz1985 703 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Miałem ostatnio okazje wziąć prosiaka na gwarancji za 2.5k z olx 500m ode mnie Ale nadal zrobiłem rachunek sumienia w co będę grał w tym roku i wyszło mi że nie ma sensu . Fajnie że rozwijają technologię ale patrzę już na to pod kątem ps6. Do suikodena mgsa i death stranding 2 pro nie bedzie potrzebne. W ogóle twierdzę że DS2 znów udowodni jak piękna o ostra może być gra w 60 fps na starej 5. Cytuj
oFi 2 601 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Death stranding to miał z tego co pamiętam system dynamiczniej rozdzielczości jak kojimowcy zaimpementowali na fox engine wcześniej i gra była w każdym momencie ostra. Cytuj
messer88 6 912 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Death Stranding na PS5 to jest dalej ładniejszy niż powiedzmy 80% gier co wyszły już tylko na obecne konsole, zresztą nie jedyny taki przypadek gry z ps4 co wygląda lepiej od nowszych tytułów. Cytuj
Masamune 204 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 7 hours ago, Paolo de Vesir said: Nie, dobrze, że się rozwijają - to pcha branżę do przodu. Ja po prostu szydzę z pewnych jednostek które w żywe oczy kłamią nt. jakości PSSR i próbują te kłamstwa bronić za wszelką cenę pomimo twardych danych. Zaś pisanie o tym, że jakaś nowa technologia wyjaśnia PC-ty "jak to było od zawsze" to wisienka na torcie tego spyerdolenia. Nikt tu nie napisał, że PSSR wyjaśnia szanowne i niedoścignione PCMR. Może faktycznie mówienie, że to już poziom DLSS3 to lekkie nadużycie, ale w całokształcie daj zadowalające rezultaty w porównaniu do bazowej PS5. Cytuj
izon 1 023 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 6 godzin temu, Schranz1985 napisał(a): Miałem ostatnio okazje wziąć prosiaka na gwarancji za 2.5k z olx 500m ode mnie Ale nadal zrobiłem rachunek sumienia w co będę grał w tym roku i wyszło mi że nie ma sensu . Fajnie że rozwijają technologię ale patrzę już na to pod kątem ps6. Do suikodena mgsa i death stranding 2 pro nie bedzie potrzebne. W ogóle twierdzę że DS2 znów udowodni jak piękna o ostra może być gra w 60 fps na starej 5. Mam podobnie, kilka razy już miałem palec na BUY żeby stwierdzić, że ta konsola nie ma żadnego sensu. Może zmieni się to wraz z premierą GTA 6.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi