Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Faktycznie, sory za fake news. Z tego podniecenia nie doczytałem :turned:  Więc jak ktoś zapłacił 4 tys to dostanie wcześniej hah to miło ze strony MM  

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 841,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Czy jest tu może ktoś, kto zamówił konsolę na Allegro w oficjalnym sklepie MM? Mnie się poszczęściło, ale chciałem teraz zmienić adres dostawy i mailuję z nimi, ale coś dziwna jest ta konwersacja - do zmiany adresu potrzebny jest celem weryfikacji numer zamówienia z MM, a ja takiego numer zamówienia z MM nie dostałem (mam tylko potwierdzenie zakupu od Allegro). Czy ktoś, kto kupował z allegrowego sklepu MM dostał na maila potwierdzenie zamówienia bezpośrednio z MM, prócz tego z Allegro?

Bo nie wiem, czy to jakieś nieporozumienie, czy z moim zamówieniem jest problem.

Opublikowano

Podałem z Allegro i to nie o ten im chodzi. Ma to być 8 cyfrowy numer z końcówką -01 (np. 12345678-01).

Opublikowano

@LeifErikson Kontaktuj się bezpośrednio przez allegro.

W szczegółach zamówienia masz coś takiego: "Aby uzyskać numer listu przewozowego. skontaktuj się ze Sprzedającym." Wejdź w odnośnik i przekieruje Cię do czatu.

W ten sposób zmienili mi adres dostawy bez problemu, trzeba było tylko podać numer telefonu celem weryfikacji. Dane w szczegółach zamówienia się nie zmienią dla Ciebie, ale w ich systemie będą już poprawione.

Edytowane przez ginn

Opublikowano

To przez allegro załatwiaj

Opublikowano

No własnie gadam z nimi przez ten komunikator w obrębie Allegro, po zalogowaniu, ze swojego konta. 

Opublikowano

Nie znajdziesz nigdzie żadnego numeru, bo takowy nie jest przypisany do zakupu.

Opublikowano

No ciezki kontakt jak bralem pre ordera we wrzesniu to tez te zamowienia z allegro były takimi 2giej kategorii :/ 

Opublikowano

Dzwoniłem na infolinię MM i twierdzą, że zestawy z Allegro z poniedziałku za 3029zł z padem, Fifą i Pająkiem mają być wysyłane 11 i 14 grudnia.

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chyba trochę narobiłem zamętu, bo wcześniej odpisywali bardzo szybko, a teraz od godziny cisza. :D 

Ten numer zamówienia, o który proszą, zawsze jest po zakupie bezpośrednio w MM (i na panelu w MM, i w mailu od MM). Ale wychodzi na to z tego co piszecie, że po zakupie na Allegro go nie ma, więc trochę dziwne, że o to proszą. 

Edit: dostałem info, że zgłoszenie zostało przyjęte do realizacji, czyli jednak bez tego numeru się udało. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano
2 godziny temu, RadkoR napisał:

Dzwoniłem na infolinię MM i twierdzą, że zestawy z Allegro z poniedziałku za 3029zł z padem, Fifą i Pająkiem mają być wysyłane 14 i 15 grudnia.

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

To mi powiedzieli, że 11 bądź 14 grudnia.

Opublikowano

ME dalej jedzie z koksem

moje zamówienie z godziny 10:41 właśnie trafiło do kompletacji :D

zamówiłem tez kabel do monitora, mam nadzieje że to nie chodzi tylko o niego, a konsole też maja na stanie :D

Edytowane przez tomek27

Opublikowano

Zamawiał ktoś może 19.11 PS5 w Empik? Mam od 6 dni status w realizacji. Przewidywany termin dostawy 26 27 listopad i cisza. Coś czuję że będzie anulowane...

Opublikowano

Jakim cudem, jak mi w me i neo ok. 10.20 pokazywało brak konsol, a wcześniej wywalało przy próbie płatności l? 

Opublikowano
Teraz, PiotrekP napisał:

Jakim cudem, jak mi w me i neo ok. 10.20 pokazywało brak konsol, a wcześniej wywalało przy próbie płatności l? 

Ponieważ pokazywanie dostępności jest na takiej zasadzie, że jak ktoś ma w koszyku to od razu ta sztuka jest usuwana z dostępności. Więc jeśli o 10 20 Ci pokazywało brak dostepności to wszystkie były aktualnie w koszyku po czym ludziom wywalało w różnych etapach z koszyka więc co chwile wracały znowu do kupienia

Opublikowano
9 minut temu, PiotrekP napisał:

Przy odświeżania strony czasami się pojawiała. System nie wyrabiał wiec różne rzeczy mogły się dziać. Mi powiodło się za 3-4 razem. Płaciłem blikiem - płatność realizujesz już po złożeniu zamówienia.

Opublikowano
16 minut temu, C0LI83R napisał:

Zamawiał ktoś może 19.11 PS5 w Empik? Mam od 6 dni status w realizacji. Przewidywany termin dostawy 26 27 listopad i cisza. Coś czuję że będzie anulowane...

Empik miał 19.11 sprzedaż online? O której?

Opublikowano
18 minut temu, C0LI83R napisał:

Kolega zamawiał i dostał w poniedziałek.

2 minuty temu, kredens napisał:

Empik miał 19.11 sprzedaż online? O której?

Jakoś o 9:50 się pojawiły.

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

Media Expert 19.11.2020 15:24

Właśnie wskoczyło "W realizacji".  
Opublikowano
Kolega zamawiał i dostał w poniedziałek.

Potwierdzam. Tez dostałem w pon.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
45 minut temu, kredens napisał:

To mi powiedzieli, że 11 bądź 14 grudnia.

A mi odpisali, że "po 15 grudnia" (tak jak było w opisie aukcji). :D
W sensie z tej aukcji z dnia premiery (konsola + dodatkowy pad)

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano
Media Expert 19.11.2020 15:24
Właśnie wskoczyło "W realizacji".  

Potwierdzam. Chyba wszystkim się zmieniło.