Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Walka z wiatrakami i życzeniowe myślenie. Fakty są takie, że do nowego roku jest kibel z dostępnością i nic nie zapowiada poprawy sytuacji. Niestety...

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 841 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Pojawiają się już oferty za 3k, spadła cena po ostatnim rzucie.

Opublikowano
30 minut temu, creatinfreak napisał:

U mnie media ekspert nie wysłało plejuszka:frog: czyli pewnie dopiero w przyszłym tygodniu pogram.:dunno:

Niestety... Pozostaje mieć nadzieję że wyślą jutro. Wtedy do lokalnego oddziału dojdzie w sobotę rano i może wydadza... Mowa o kurierze rzecz jasna. 

Opublikowano
37 minut temu, creatinfreak napisał:

U mnie media ekspert nie wysłało plejuszka:frog: czyli pewnie dopiero w przyszłym tygodniu pogram.:dunno:

Z tego co ludzie piszą, wysyłają o różnych godzinach. Jak trafi do kuriera do 21, to jest jeszcze jakaś szansa ;)

Ale martwi mnie to że nie trzymają się daty zakupu. Jeszcze nie wszyscy z preorderu dostali swoje sztuki, kiedy niektórzy z drugiej tury mają już sprzęt w salonie :/. Jak się nawiniesz po rękę to Ci wyślą. Black-frider, lockdown też mogą wpłynąć na obsuwy pomimo dostępnego sprzętu na magazynie.

Na stronach ME przewidywany czas dostawy jakiegokolwiek produktu to wtorek. Opcja dostawy „na jutro” nie jest już nigdzie dostępna. Magazyn pracuje na pełnych obrotach;) 

Edytowane przez tomek27

Opublikowano

Nie sugerowałbym się statusem - pewnie hurtowo zmienia to na koniec dnia albo nawet w nocy. Prawda jest taka, że cały rzut chca wysłać jak najszybciej. 

Opublikowano
13 minut temu, Koleś88 napisał:

Inpost dostarcza w soboty?

Do paczkomatu, owszem. Nie jest reguła ale jest możliwe.

Opublikowano

Tuż przed 14:00 dostałem cynk, że był kurier i dostarczył tą Bestię! :banderas: Na żywo wygląda niesamowicie, gdybym nie był dziś tak zarobiony to już dawno bym pykał choćby w Astro, a tak to teraz dopiero przysiadam. :facepalm:

Opublikowano

Ci co zamówili z MM, łączę się z wami w bólu. Przetrwamy ten trudny czas. Zostało 20 dni.

Opublikowano

@Sewesew żeby tylko 20 dni. :(

W sumie znając moje szczęście, gdybym poczekał te 20 minut, to na te zwroty około 10.40-10.50 i tak bym się nie dopchał, więc nie miałbym nic. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano
47 minut temu, xMAFIA_PLxMICHAL napisał:

Serio beda przed swietami ????

A nie wiem, ja się nastawiłem już na nowy rok i mam w pompie totalnie :) 

Opublikowano

Mnie zastanawia fakt, że w ostatnich rzutach nie było dostępnej wersji digital. Tzn. niby ME miało, ale wywalało z koszyka przy finalizacji zakupu.

Ktoś widział gdzieś jeszcze digitalka dostępnego? OLX i januszy nie liczę.

Opublikowano

Digitali będzie na pewno ogólnie sporo mniej na rynku niż wersji z napędem.
Śmiem twierdzić, że teraz ich nie będzie już w ogóle aż do momentu aż Słony nadrobi zaległości i rzuci konsolę na półki sklepowe.

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

a co się w ogóle dzieje z tym euro?

Ktoś dostał możliwość kupna konsoli, czy przełożyli na kolejny termin zamówienia? ^^

Opublikowano

Pewnie pracownicy już wystawili na Allegro xD

Opublikowano
a co się w ogóle dzieje z tym euro?
Ktoś dostał możliwość kupna konsoli, czy przełożyli na kolejny termin zamówienia? ^^

Ściema jakaś z tym euro.
Opublikowano

Euro chyba ściema :(. Pewnie rzuci Sony wszędzie coś przed świętami to się odezwą ..... jak wszyscy inni.

Tą metodą to ja prorokuje ... odezwę się do Was jak spadnie śnieg po 28 listopada. 

Opublikowano

Zastanawia mnie, jaka taktykę objęło MM. Dwukrotnie kontaktowałem się z ich infolinią i dwukrotnie potwierdzili mi, że produkt jest fizycznie na magazynie centralnym (sprawdzali po nr. produktu). Myślicie, że czekają na premierę Fify na PS5? Mowa o bundle z kontrolerem i Fifą 21. Nie wiadomo też do końca, czy to są zestawy (w innym kartonie), czy po prostu dorzucają do standardowej wersji.

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Nie jest to powiązane z FIFĄ bo gdyby tak było, to te z allegro by już poszły 

Opublikowano

Chyba nie, bo bundle z dodatkowym padem (bez gier) też mają być wysyłane dopiero po 15 grudnia (te z ich oferty na Allegro).

Edytowane przez LeifErikson