Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Koleś88 napisał:

Ale ze sklepu są realizowane do 15.12 więc mają czas, a allegro po 15.12. Grunt, że udało Ci się zamówić.

Niby tak ale Mediaexpert też miało realizację do 15.12, sprzedali sporo sztuk i już jakieś 90% są u właścicieli :)

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
30 minut temu, aset napisał:

Niby tak ale Mediaexpert też miało realizację do 15.12, sprzedali sporo sztuk i już jakieś 90% są u właścicieli :)

Do 15.12 oznacza do 15.12 i nie ma co się rzucać dlatego, że 30.11 nie masz konsoli. Jak 16.12 nie będziesz miał to możesz się żalić, ale polecam nie na forum tylko w BOK MM.

• Plusik 1
Opublikowano
9 minut temu, PiotrekP napisał:

Allegro MM miał w opisie "u ciebie za 27-19 dni" czyli do 15.12, a wysyłka po 15.12

Mnie ciekawi czy mają coś na magazynie i czekają, czy nie mają i luj wie kiedy tak naprawdę wyślą. 

Nic nie maja na magazynach, jak coś wjedzie to będą wysyłać. Jakby mieli to by wysyłali przecież.

Opublikowano

W końcu dotarła, gry się pobierają i wieczorem gramy w SpiderMana, Days Gone i Bloodborne. Co do samej konsoli to mega brzydka jak dla mnie ;p jakos schowana pod tv ale wygląd xboxa dla mnie o wiele lepszy. 

Opublikowano

Panowie jak zgrac save z ps5 do chmury zeby na ps4 go wczytac? Zdobylem bron w lochach bb a jeszcze bede gral na ps4 i chcialem dam wczytac save juz z ta bronia ale kurde nie widze takiej opcji.

Edit. Dobra, chyba mam. Nie wiem czemu pokazuje w pamieci ps4 chmury, a nie ps5.

Opublikowano

Sejwy są podzielone na te z PS4 i PS5. Jak odpalasz wersje ze wstecznej to twoje sejwy będą w zakładce PS4.

A tak ogólnie to te z PS5 chyba nie będą działały na czwórce.

Opublikowano

Kupiłeś na stronie sklepu czy Allegro?
Ja 23.11 na Allegro i czekam.
Sama konsola czy z dodatkami?
Dobrze zabezpieczone opakowanie było? Dostawa DPD czy inną firmą?

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
24 minuty temu, RadkoR napisał:

Kupiłeś na stronie sklepu czy Allegro?
Ja 23.11 na Allegro i czekam.
Sama konsola czy z dodatkami?
Dobrze zabezpieczone opakowanie było? Dostawa DPD czy inną firmą?

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Ale on kupił w Media expert. Z media marktu nie dostaniemy wcześniej niż 15.12

Opublikowano

Ktoś ma może headset TurtleBeach 600p pos nowe konsole czyli to chyba gen. 2 ? Zamówiłem na gorącym strzale w x-kom bo były z 429 na 279 i się zastanawiam czy warto sprzedać swoje SS Siberie i przesiąść się na te TB.