Ölschmitz 1 517 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 dokladnie, sprzedawca ustawia termin kiedy bedzie mial towar + ile dni potrzebuje na realizacje (w rozumieniu spakowanie i nadanie). Allegro do tego dolicza sredni czas samego transportu np. kurierem. wiec jesli wskazali, ze wysylaja w ciagu 24 godzin (taki standard) to znaczy, ze 15 grudnia najpozniej dostana konsole, najpozniej 16 wysla i najpozniej 17 beda u klientów. w praktyce spodziewam sie dostawy 16 grudnia. oni wszedzie i tak pisza, ze postaraja sie zeby bylo szybciej co pewnie nalezy tlumaczyc tak, ze sony obiecalo im najpozniej 15, ale maja podstawy myslec, ze bedzie szybciej. i wtedy beda wygrani bo tak jak pisali, tak zrobili - "postarali sie" i wyslali szybciej Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 (edytowane) Masakra co za agresywne randomy tutaj. Na allegro po zakupie masz bardzo dokładne widełki kiedy dojdzie. (15-18 grudnia) a dzbany płaczą nie czytając co klikają i to wszystko wina tych wrednych sklepów , no ręce opadają Edytowane 2 grudnia 2020 przez KOŁD Cytuj
Sewesew 13 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Patrzcie na to z pozytywnej strony, wiemy już jakie są wadliwe modele: - jeden z dwóch typów wiatraków jest głośniejszy, - niektóre konsole mają zepsutą grafikę, - taśma od kabla może zahaczać o wirnik - występują "brudne" konsole, które po kilku godzinach przegrzewają się niszcząc obudowę. Jak konsola do mnie przyjdzie to od razu otwieram i sprawdzam jaki model. Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Ale po co tym się przejmować? Odpalasz, działa? Działa. Dobrze wiec grasz i tyle. Nie masz wpływu na wiele czynników. 1 Cytuj
LeifErikson 1 107 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 38 minut temu, Sewesew napisał: Patrzcie na to z pozytywnej strony, wiemy już jakie są wadliwe modele: - jeden z dwóch typów wiatraków jest głośniejszy, - niektóre konsole mają zepsutą grafikę, - taśma od kabla może zahaczać o wirnik - występują "brudne" konsole, które po kilku godzinach przegrzewają się niszcząc obudowę. Jak konsola do mnie przyjdzie to od razu otwieram i sprawdzam jaki model. Nie mam na to danych, ale strzelam, że są to jakieś marginalne przypadki rozdmuchane przez portale w klikbajtowych niusach. Ja bym się tym w ogóle nie przejmował. W wielomilionowej skali produkcji zawsze będą jakieś wadliwe sztuki, od tego jest gwara. 2 2 Cytuj
cneuha3 0 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 kontaktował się już ktoś do was z euro rtv agd? Mieli niby pisać lub dzwonić po 25.11. Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 kontaktował się już ktoś do was z euro rtv agd? Mieli niby pisać lub dzwonić po 25.11.RTV to sobie wałek zrobiło i wszystko między swoich rozdali co mieli. Ha tfu na nich. Cytuj
cneuha3 0 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Tak myślałem że wszystkich wydymają. Zrobili zapisy tylko po to żeby złapać frajerów co się na newsletter zapiszą. Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 kontaktował się już ktoś do was z euro rtv agd? Mieli niby pisać lub dzwonić po 25.11.Dosłownie widziałem jeden przypadek w internecie xD Jeden gość się „pochwalił” w postaci sprzedaży na OLX i miał FV z Euro- nie zdziwiłbym się jakby był to pracownik RTV xD Zapisałem się w dzień startu pre -orderów wtedy tez pojawiła się właśnie opcja zapisu do tego ich newslettera. Multum osób się zapisało i żodyn się nie pochwalili ze dostał info od RTV, ze może kupić 5 żodyn. Pierwszego maila o akcji od nich dostałem co miało dawać szanse na załapanie się, wyszło jak zwykle na oficjalnych kanałach cały czas copy/paste tych samych tekstów o tym ze cały czas się kontaktują Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Ktorego dnia mozna bylo zamowic ps5 w euro? Byly jakies preordery czy po czasie all? Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Ktorego dnia mozna bylo zamowic ps5 w euro? Byly jakies preordery czy po czasie all? Pre orderów w RTV nie było wcale. W dniu pojawienia się pre orderów w PL, w euro RTV pojawiła się opcja zapisania na newsletter kiedy pojawi się PS5 u nich, osoby które zapisały się pierwsze na ten NL miały otrzymywać kontakt od RTV z możliwością zakupu 5 po tym jak RTV pochwaliło się ze dostaną dostaw 5.https://www.euro.com.pl/konsole-playstation-5.bhtml 2 Cytuj
Freshprince 0 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Myślicie, że jest jeszcze szansa, że przed świętami wpadną jakieś konsole do sprzedaży? Cytuj
LeifErikson 1 107 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 22 minuty temu, Freshprince napisał: Myślicie, że jest jeszcze szansa, że przed świętami wpadną jakieś konsole do sprzedaży? Na olx na pewno, po grudniowym rzucie. Cytuj
michu86- 390 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 To jest chyba najsmutniejszy temat na calym forum, serio. 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 1 godzinę temu, Freshprince napisał: Myślicie, że jest jeszcze szansa, że przed świętami wpadną jakieś konsole do sprzedaży? Tak Cytuj
Freshprince 0 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 8 minut temu, KOŁD napisał: W okolicach 4k xD 1 godzinę temu, LeifErikson napisał: Na olx na pewno, po grudniowym rzucie. Nie zakładam płacić więcej niż o przysłowiową "flaszkę". Niestety Janusze poczuli krew i boty zrobiły swoje Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Patrzcie na to z pozytywnej strony, wiemy już jakie są wadliwe modele: - jeden z dwóch typów wiatraków jest głośniejszy, - niektóre konsole mają zepsutą grafikę, - taśma od kabla może zahaczać o wirnik - występują "brudne" konsole, które po kilku godzinach przegrzewają się niszcząc obudowę. Jak konsola do mnie przyjdzie to od razu otwieram i sprawdzam jaki model.A to w ogóle są różne modele? Czyli jaki model jest „bezawaryjny” niby? Cytuj
RadkoR 44 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Ale mi się ciśnienie podniosło jak zobaczyłem maila...A to tylko potwierdzenie Demon's-a Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj
cneuha3 0 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Mam info od gościa z ME który widać było po rozmowie że ogarnia temat, iż oni na pewno nie będą mieć bo Sony wycofało 4 mln egzemplarzy ze względu na jakąś wadę. Ogółem niby wyszło 12mln więc 4mln to całkiem sporo. Także jeżeli coś do nas trafi to jakieś marne ochłapy. Nawet w DE nie ma, a my zawsze jesteśmy zaliczani do wschodu Cytuj
RadkoR 44 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 X-Kom też się powoływał na rzekomą wadę. Myślę, że gdyby to była prawda to branżowe Media by o tym huczały.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Godzinę temu, cneuha3 napisał: Mam info od gościa z ME który widać było po rozmowie że ogarnia temat, iż oni na pewno nie będą mieć bo Sony wycofało 4 mln egzemplarzy ze względu na jakąś wadę. Ogółem niby wyszło 12mln więc 4mln to całkiem sporo. Także jeżeli coś do nas trafi to jakieś marne ochłapy. Nawet w DE nie ma, a my zawsze jesteśmy zaliczani do wschodu No nie bardzo ogarnia jednak ten kolo, bo 12 czy 15 milionów(różne ilości już padały) to planują wyprodukować i wysłać dystrybutorom do końca roku fiskalnego - czyli końca marca 2021. 1 Cytuj
Paolo1986 731 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 19 godzin temu, cneuha3 napisał: kontaktował się już ktoś do was z euro rtv agd? Mieli niby pisać lub dzwonić po 25.11. Mogę potwierdzić, że ze mną Euro się już nie kontaktowało. Przez chwilę wydawało mi się, że podeszli fajnie do tematu, ale teraz mam wątpliwości, czy aby na pewno. Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 (edytowane) Euro jedynie co przysłało to kolejny mail czy jestem zainteresowany PS5, bo jeśli tak ponownie mam się wpisać na powiadomienie o dostępności produktu do 04.12 Oczywiście olewam ich, bo swój sprzęt już mam. Edytowane 3 grudnia 2020 przez Snake_Plissken Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 chętnie cię od tego w jakiś sposób uwolnię:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi