Figuś 21 170 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 7 minut temu, kanabis napisał: Kupie na swieta Wielkanocne? Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 19 minutes ago, kanabis said: A ja tam pogodzilem sie ze nie bede mial konsoli na premiere. W sumie po podaniu ceny demons souls hajp mi opadl xD Kupie na swieta, a i demonsy beda troche tansze. XD, już klikam kup teraz XD 11 minutes ago, Figuś said: Wielkanocne? Bożego Narodzenia, byłby najrozsądniejszy termin. I cena konsoli będzie niższa, bo jakąś obniżkę dadzą na konsolę. I może ceny gier też obniżą jak im sprzedaż nie będzie szła jak zakładają, oby gracze nie dawali się golić. No i samych gier dla których już będzie warto kupić PS5 powinno być więcej. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 8 minutes ago, kanabis said: A ja tam pogodzilem sie ze nie bede mial konsoli na premiere. W sumie po podaniu ceny demons souls hajp mi opadl xD Kupie na swieta, a i demonsy beda troche tansze. Ja tam mogę poczekać. Sporo gier kupiłem przed premierą, ale jeszcze więcej na wyprzedażach. Co mnie jednak boli, że pełna wersja gry jest dostępna tylko cyfrowo i w pre orderze za 450zł. Nawet jak bronie, zbroja tarcza i inne rzeczy są słabe, to i tak muszę mieć. Nie lubię grać w obciętą grę. Tak samo musiałem kupić ff7R by mieć wszystkie 3 bonusowe summony. Nie podoba mi się ta tendencja, że jak nie kupimy cyfrowego preordera, to już nigdy nie zrobimy gry na 100%. 2 Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 A jak kupisz pełną grę, zrobisz te 100% i skasujesz z dysku żeby zrobić miejsce na kolejną grę a tu wydawca CYK! i DLC z dodatkami wychodzi. To jest jeszcze fajniejsze Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 10 minut temu, u55r napisał: I cena konsoli będzie niższa, bo jakąś obniżkę dadzą na konsolę Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Digital Foundry pisało że ceny są tak wyżyłowane, a komponenty w konsolach są takie że nie spodziewają się zbyt wielu obniżek cen Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Myślę, że Sony myślało nad wyższą ceną konsoli, ale musieli zejść do poziomu ceny konkurencji, a teraz będą kosić na grach aby sobie odrobić. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Tak bardzo teraz doceniam starania M$ Ale PS5 chętnie kupie z Real Driving Simulator 7 1 Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Godzinę temu, u55r napisał: Bożego Narodzenia, byłby najrozsądniejszy termin. I cena konsoli będzie niższa, bo jakąś obniżkę dadzą na konsolę. I może ceny gier też obniżą jak im sprzedaż nie będzie szła jak zakładają, oby gracze nie dawali się golić. No i samych gier dla których już będzie warto kupić PS5 powinno być więcej. W miesiac od premiery - tansze konsole - tansze gry - wiecej nowych gier Daj mi troche tego twojego optymizmu chociaz na jeden dzien 1 Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Konsola to oczywiste że z czasem będzie tańsza ale liczycie na to że cena gier pójdzie w dół przy nowych premierach? Raczej 349 to taki nowy próg. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Wzrośnie sprzedaż nagrywarek blu ray i ceny gier w Polsce mogą znacząco spaść. Chociaż na ps2 nawet nie potrzeba było płyt mieć, to kto wie? Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 No ja mowie o bozym narodzeniu. Oczywiscie na tansza konsole nie licze ale moze jakas uzywka demonsow wpadnie za 250 Na sklep mi sie nie opyla kupowac nowych demonsow za 350 bo nikt tego nie wezmie potem wiec musze patrzyc na ta gre typowo prywatnie jako gracz Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 170 Opublikowano 3 października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 października 2020 2 11 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 (edytowane) Obniżka ceny konsoli to może za jakieś 2-3 lata A co do ceny gier jak się poszuka to można znaleźć taniej Edytowane 3 października 2020 przez Fanek Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Biorąc pod uwagę, że PS4 kosztuje teraz prawie tyle samo co 4 lata temu na jakieś obniżki bym nie liczył. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 No tak tylko ze w ciagu tych 4 lat w promocjach na jakies black fridaye, wielkanoc, boze narodzenie ps4 kosztuje 699/799zl. Nikt normalny przeciez nie kupi ps4 w standardowej cenie pozapromocyjnej czyli 1300zl. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 55 minut temu, kanabis napisał: No tak tylko ze w ciagu tych 4 lat w promocjach na jakies black fridaye, wielkanoc, boze narodzenie ps4 kosztuje 699/799zl. Nikt normalny przeciez nie kupi ps4 w standardowej cenie pozapromocyjnej czyli 1300zl. Cena się będzie utrzymywała długo, pojawią sie bundle, dodatkowy pad, czy gra. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 Ja wiem tylko pisze ze aktualna cena ps4 to kiepski przyklad bo w ciagu roku waha sie nawet 500zl. Nie no konsola nawet jeszcze nie wyszla wiec po co gadac o jakis obnizkach xd Zreszta cena ps5 jest jak najbardziej spoko. Cytuj
bartaspoz 0 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 W dniu 1.10.2020 o 19:46, czarek250885 napisał: Do tej pory masz możliwość. Baza xboxa nie jest taka duża w Polsce więc z kupnem nie ma problemu. Na ps5 w dwa dni wszystko poszło. Inna sprawa, ze może MS dał większą partię na nasz kraj i dla tego wciąż mamy możliwość składania preordera. Aaaa, źle spojrzałem. Bo Ty zamawiałeś X'a, a ja PS'a W dniu 2.10.2020 o 22:09, schabek napisał: Watpie ze to prawda bo chyba mi to na ppe wpadlo ale playstation polska mialo poinformowac ze oficjalnymi partnerami sa tylko te sklepy ktore wystawily preordery czyli mm, me, xkom, empik i chyba neonet. Co jest oczywiscie dziwne bo euro zawsze dzialalo z sony. I tez stawiam te sklepy zaczely zbierac bez konkretnych info od sony ws dostepnosci, wlasciwie to jest pewne. Powiem tak, jezeli ja mialbym sie na swoja sztuke nie zalapac (a zamowilem i oplacilem w ciagu godziny od uruchomienia preordera na me) to nie zawracam sobie juz nawet nimi glowy przez najblizsze 2-3 lata i ide po xboxa. To by faktycznie oznaczalo ze sie kompletnie nie przygotowali na premiere i osmieszyli rzucajac do ogolnopolskiej sieci 50-100sztuk bo wiecej osob nie zamowilo pewnie przede mna (srodek tygodnia, praca, szkola a i oficjalnego komunikatu startu preorderow tez nie bylo). Nawet bym sie nie zdziwil jakos bardzo patrzac na to jak sie pochowali w norach i siedza cicho. O krórej zamawiałeś? Play Station Polska wrzucając na Twittera info o preorderach dało linka tylko do Media Markt. Media Expert chyba chwilę wcześniej wskoczył. Anyway - ja zamówiłem ok 1 w nocy z MM Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 32 minutes ago, bartaspoz said: a zamówiłem ok 1 w nocy z MM Media Markt a to pazerne siurki. Juz od północy zrobili zamowienia. Mogli poinformować że 17 wrzesnia uruchomią pri-ordery po tej zapowiedzi od Sony. W tej kwestii M$ pięknie potraktowało graczy. Jak byłem odpowiednio wcześniej przygotowany to mam XBoxa Series X. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 3 hours ago, u55r said: Media Markt a to pazerne siurki. Juz od północy zrobili zamowienia. Mogli poinformować że 17 wrzesnia uruchomią pri-ordery po tej zapowiedzi od Sony. W tej kwestii M$ pięknie potraktowało graczy. Jak byłem odpowiednio wcześniej przygotowany to mam XBoxa Series X. Tak pięknie M$ graczy potraktowało że wszędzie gdzie ogół społeczeństwa jest zamożniejszy 90% preorderów zgarnęły BOTY.....btw ludzie w Europie zamawiają Series X z Polski bo nadal jest dostepny z oficjalnego sklepu wraz z darmową wysyłką 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 W dniu 26.09.2020 o 13:16, Fanek napisał: pomyśl na której platformie byłeś bardziej szczęśliwy i zrób to ponownie Oj nie byczku, to absolutnie tak nie działa. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 36 minut temu, shy4 napisał: Tak pięknie M$ graczy potraktowało że wszędzie gdzie ogół społeczeństwa jest zamożniejszy 90% preorderów zgarnęły BOTY.....btw ludzie w Europie zamawiają Series X z Polski bo nadal jest dostepny z oficjalnego sklepu wraz z darmową wysyłką No ale z pl te konsole nie jadą, tylko ms to wysyła z jakiś magazynów z eu, więc im chyba ryba, że w sklepie z pl zamawiają. Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Konsola w obu wersjach jest dostępna znowu w Neonet. https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/sony-playstation-5-1tb.html?tduid=1136e5795fda507321f13e9627620873&affId=2208151&utm_source=tradedoubler&utm_medium=afiliacja https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/sony-playstation-5-digital-1tb.html?tduid=1136e5795fda507321f13e9627620873&affId=2208151&utm_source=tradedoubler&utm_medium=afiliacja 1 Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Kliknąłem, będzie beczunia jak się załapię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi