MatekDM 1 299 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 1 minutę temu, u55r napisał: Kliknąłem, będzie beczunia jak się załapię. Z tego co widzę, trzeba zapłacić z góry niestety. Ale fajnie, że jest, może w innych sklepach też się pojawi. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 A w MM teraz za każdy wydany 1000 zl dają 100zl z tego co mi wyskakuje na banerku. Szkoda, ze nie wiąże się to z PS5. Zawsze 200zl na gierkę. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 (edytowane) 7 minut temu, _Red_ napisał: Zawsze 200zl na gierkę. No na dobrze ponad pół gierki Edytowane 5 października 2020 przez balon 2 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 7 minut temu, _Red_ napisał: Zawsze 200zl na pół gierki. fixed Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 (edytowane) W ogole 350 zl za grę w 2020. Co my mamy, znowu 1997 rok, kartridze na N64 po 399zl i pensję minimalną 450 zł? xd Nie no dużo trochę za gierki dla dzieci, wyniki sprzedaży w PL (i nie tylko) pewnie wymuszą zrewidowanie polityki cenowej. Edytowane 5 października 2020 przez _Red_ Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Największe hity pewnie z taką ceną mogłyby się utrzymać, ale nie widzę opcji, żeby nieco mniejsze gry mogły iść tą samą drogą. Już nawet po nowym Crashu widać, że trylogia( co prawda za cenę połowy nowości na 8 generacji) schodziła dużo lepiej. Cytuj
aph 155 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 11 minut temu, SlimShady napisał: Już nawet po nowym Crashu widać, że trylogia( co prawda za cenę połowy nowości na 8 generacji) schodziła dużo lepiej. Tutaj zadziałał pewnie niesamowity hype na grę, powrót po latach itp. Eurogamer napisał tekst o tych podwyżkach cen gier, że to może poskutować vary gamer czy jakoś tak - mniej kupowania bzdetów, kitranie kasy na hiciory. Taki model będzie faworyzował najlepsze gry, oberwą średniaki. Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Może być, ale też marnie widzę przyszłość takich gier jak np. ostatnie dwie na podstawie Lovecrafta. Cytuj
aph 155 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Moim zdaniem to się ustawi tak, że będą wyraźne stopnie cenowe, czyli pewniak AAA za full, gierka od THQ już niżej, remaster jeszcze niżej itp. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 ta remastery najtańsze Cytuj
shy4 53 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 4 hours ago, lpcl said: No ale z pl te konsole nie jadą, tylko ms to wysyła z jakiś magazynów z eu, więc im chyba ryba, że w sklepie z pl zamawiają. Chyba, tylko że w innych krajach brak w oficjalnym sklepie Micro a w PLu są Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 (edytowane) 34 minuty temu, shy4 napisał: Chyba, tylko że w innych krajach brak w oficjalnym sklepie Micro a w PLu są Spoko, pewnie jakaś liczba tych konsol dla sklepu ms w pl jest. W każdym razie jeśli ludzie w EU mają z tym problem to chyba dobrze, że jest taka opcja. Na ppe mogliby zrobić taki news: cebulaki z eu wykupują konsole ms prawdziwym polskim patriotom. pl - ostatni niebieski bastion na mapie eu. Edytowane 5 października 2020 przez lpcl Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Przestańcie jęczeć o te 350 zł za gierkę. Nie podoba sie to idzie kupić xa z super gamespassem a nie co strona to płacz. Najlepiej żeby za darmo było. Normlanie jak baby - najpierw obraza i idzie kupować xa teraz nagle preiorder ps5. Tak piję do Ciebie @u55r 4 5 Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Płacz jest o ceny bo Sony ma w dupie podawanie innych informacji na niewiele ponad 40 dni do premiery sprzętu. Na tą chwilę nie wiemy nic na temat UI, dostępnych funkcjonalności bo na bank będzie upośledzona na premierę względem tego co oferuje PS4 na ta chwilę. Wczorajsze filmy od japońców niczego nowego nie pokazały oprócz realnego wyglądu konsoli i tego że loadingi w astrobocie są szybsze niż w wersji pokazanej któryś miesiąc wstecz przez miałkiego Geofa jeszcze jest tajemnicza śruba XD no i żony zaczynają udostępniać swoje onlyfansy pod hasztagiem PS5 - Serio Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 13 minut temu, mozi napisał: Przestańcie jęczeć o te 350 zł za gierkę. Nie podoba sie to idzie kupić xa z super gamespassem a nie co strona to płacz. Najlepiej żeby za darmo było. Normlanie jak baby - najpierw obraza i idzie kupować xa teraz nagle preiorder ps5. Tak piję do Ciebie @u55r AlE rOzUmIeSz Ze ZaDnA gRa NiE jEsT wArTa 350zL? Spoiler No chyba ze dodadza dwie nalepki swiecace w ciemnosci i kod na dodatkowy pistolet to mozna zaplacic i 400 3 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 W dniu 18.09.2020 o 14:27, Rozi napisał: "Szkoda, że mi nasraliście do gęby, ale w sumie to (pipi) nawet smakuje." Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 zaraz przy(pipi)ą cyframi po 500 i tak będą ludzie tego bronić śmiechu warte Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 (edytowane) Co to za gra ten UI, że tak sie wszyscy o niego mało nie zes*ajo? /s Pokazali konsolę, akcesoria, cenę, odtwarza nowe gry (nowe nowe, nie nowe ala microsoft), puścili preorder. Uja tam, UI najważniejsze. Sony, macie dwa dni, jak nie to anuluje trzy preordery i kupuję xbogza. Edytowane 5 października 2020 przez pistaczek 1 1 Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 User Interface/dashboard Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 5 października 2020 Autor Opublikowano 5 października 2020 no i po co to komu? do 19.11 konsola będzie calkiem odarta z tajemnic, będziesz wiedział nawet ile stron ma instrukcja, unboxingów będzie tryliard, czy to jest takie super? nie do końca nie wiem jak wy ale dla mnie częścią zabawy na launch jest odpakowywanie nowej zabawki i odkrywanie wszystkiego na własną rękę Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 (edytowane) @FiguśDałeś się złapać na taki bait? Edytowane 5 października 2020 przez pistaczek 1 Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 3 minuty temu, pistaczek napisał: @FiguśDałeś się złapać na taki bait? 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 6 minut temu, nero2082 napisał: no i po co to komu? do 19.11 konsola będzie calkiem odarta z tajemnic, będziesz wiedział nawet ile stron ma instrukcja, unboxingów będzie tryliard, czy to jest takie super? nie do końca nie wiem jak wy ale dla mnie częścią zabawy na launch jest odpakowywanie nowej zabawki i odkrywanie wszystkiego na własną rękę Nie wiem, pewnie po to, żeby się przekonać czy warto wydać takie pieniądze na nową konsolę. Masa osób kupi w ciemno PS5, bo "Sonka to Sonka", ale jednak im więcej kart zaczął ujawniać Microsoft to widać było, że brak tych informacji ze strony Sony wpłynął, że trochę osób z kupowania PS5 zrezygnowało na rzecz Series S/X. Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 13 minut temu, MYSZa7 napisał: Nie wiem, pewnie po to, żeby się przekonać czy warto wydać takie pieniądze na nową konsolę. Konsola jest. Wiemy jak wyglada. Odpala gry. Wiemy też jakie te gry będą. To jak będzie UI wyglądac może zdecyować czy ktoś konsole kupi czy nie? Taki to niech lepiej konsoli nie kupuje. Żadnej. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Dezinformacja + fuckupy Sony + dobra robota Microsoftu sprawiło że zamiast kupić 5 (byłem 100% pewien, że właśnie tą konsole kupię) mam opłacony preorder na x. Tak więc tak nawet pokazanie głupiego ui, konsoli, działania jak i gier (które notabene Sony pokazało) jest ważna i jeżeli ktoś nie jest psychofanem może zmienić swoje zdanie przez to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi