Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
48 minut temu, diabel1982 napisał:

kolejnych rzutach za dwa trzy miesiące po wyeliminowaniu chorób wieku dziecięcego :)

Tylko czy 2-3 miesiące wystarczą na jakieś grubsze poprawki? W przypadku PS4 dystans między modelami CUH-1016 a CUH-1116 (o ile dobrze pamiętam oznaczenia) to było chyba około roku?

Edytowane przez LeifErikson

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 828,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Nowa rewizja ze znaczącymi zmianami będzie najwcześniej w połowie przyszłego roku. Przeanalizowanie problemów, zaprojektowanie i zaimplementowanie zmian, recertyfikacja, itp. wszystko zajmuje czas i gadki galaktycznego mózgu o poczekaniu do marca aż frajerzy betatesterzy przetestują nie mają żadnego sensu.

Opublikowano
22 minuty temu, Chmielinski napisał:

Nowa rewizja ze znaczącymi zmianami będzie najwcześniej w połowie przyszłego roku. Przeanalizowanie problemów, zaprojektowanie i zaimplementowanie zmian, recertyfikacja, itp. wszystko zajmuje czas i gadki galaktycznego mózgu o poczekaniu do marca aż frajerzy betatesterzy przetestują nie mają żadnego sensu.

i właśnie o to mi chodzi, codziennie wychodzą jakieś wady, to chłodzenie, to zwiechy, to wywalanie a to pady klękają. Chyba nie warto cisnąć i łykać oferty za 3600 z grami czy kamerkami 

Opublikowano
25 minut temu, diabel1982 napisał:

i właśnie o to mi chodzi, codziennie wychodzą jakieś wady, to chłodzenie, to zwiechy, to wywalanie a to pady klękają. Chyba nie warto cisnąć i łykać oferty za 3600 z grami czy kamerkami 

W każdym sprzęcie tak jest, że jakiś procent jest wadliwego sprzętu. Jednak u wiekszości wszystko chodzi normalnie. U mnie też nie ma żadnych problemów.

Opublikowano
W każdym sprzęcie tak jest, że jakiś procent jest wadliwego sprzętu. Jednak u wiekszości wszystko chodzi normalnie. U mnie też nie ma żadnych problemów.

Zgadzam się z kolegą, bo na to nie ma reguły. Moje ps4 zamówione na premierę śmiga do dnia dzisiejszego.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

U mnie ,,Orzeł Wylądował'', stan opakowania trochę nieciekawy ale w środku wszystko ok. Była dostawa DPD. 

cd855c1aa0970c55.jpg

a5bee6784596dddd.jpg

Opublikowano

Teksty typu że będą nowe rewizje i że ciągle wychodzą jakieś nowe problemy to nic innego jak za przeproszeniem pie*dolenie osób którym nie udało się po prostu kupić konsoli. U mnie wszystko działa a konsola jest cicha. Wyjdą jakieś problemy? Wyślę na gwarancję, nie mam 15stu lat żeby płakać że nie będę mieć konsoli przez miesiąc. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wiecie jak to jest z tym odwlekaniem decyzji o zakupie - niektórzy mówią, że teraz nie ma sensu, bo może jakieś problemy wieku dziecięcego się pojawią, później nie będzie sensu, bo w sumie nie ma jeszcze żadnych ekskluziwów, później też nie będzie sensu, bo za chwilę może wyjdzie PS5 PRO, a później również nie będzie sensu, bo lada moment wyjdzie PS6. :D 

Była kiedyś taka reklama, chyba jakichś kredytów - "zamiast czekać, zacznij żyć", czy jakoś tak - myślę, że w przypadku tego typu zabawek to trafia w sedno - nie ma sensu odkładać decyzji o zakupie czegoś, co ma sprawiać frajdę, bo życie za krótkie. ;) 

Oczywiście to wszystko zależy od osobowości i kogoś ucieszy fakt, że odczekał te kilka miesięcy i kupił wersję, w której wentylator wydaje o pół decybela cichszy dźwięk albo zaoszczędził parę stówek, ale w tym czasie ktoś inny będzie już miał za sobą X godzin dobrej zabawy i zupełnie nie będzie pamiętał o tych "przepłaconych" pieniądzach czy troszkę większym hałasie. 

Także ja osobiście nigdy nie podzielałem tego odwlekania decyzji zakupowych, jeśli chodzi o rozrywkę, bo idąc tym torem można odwlekać to w nieskończoność, a chodzi o to, żeby się bawić, a nie liczyć decybele, celsjusze czy złotówki. ;)

Opublikowano

Także ja osobiście nigdy nie podzielałem tego odwlekania decyzji zakupowych, jeśli chodzi o rozrywkę, bo idąc tym torem można odwlekać to w nieskończoność, a chodzi o to, żeby się bawić, a nie liczyć decybele, celsjusze czy złotówki. [emoji6]

W pełni podzielam ten pogląd.

Opublikowano

Na fakturze za zestaw z EURO , (ten po zmianie na infolinii z powodu braku gier z zestawu) jest wszystko w jednej pozycji, więc nie da się oddać samej kamery.

Opublikowano

Poniedziałek bez rzutu i bez info. Ciekawe czy pojawią się jeszcze jakieś konsole przed świętami.

Opublikowano
Na fakturze za zestaw z EURO , (ten po zmianie na infolinii z powodu braku gier z zestawu) jest wszystko w jednej pozycji, więc nie da się oddać samej kamery.

Z Media Markt również jako 1 pozycja na fakturze za 3028,99 i wysyłka za 1 grosz.

PS. Fakturę dostałem dopiero po rozpoczęciu Dyskusji na Allegro i wkroczeniu do tej dyskusji przedstawiciela Allegro.

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ceny na olx zaczynaja chyba już spadać , konsole za +- 3k już można wyrwać 

Opublikowano
10 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Ceny na olx zaczynaja chyba już spadać , konsole za +- 3k już można wyrwać 

nic podobnego. dzisiaj sąsiad sprzedał za 3800 z drugim padem. sprzedawał 5h :) na allegro

Opublikowano

Zrobił interes życia. [emoji106]
"Żądza piniądza". A później będzie płacz, że nie ma konsoli a by sobie pograł. [emoji1787]
No chyba, że z graczem ma niewiele wspólnego i kupił konsolę tylko po to aby przycebulić na niej 1200 cebulionów polskich. Będzie się pławił teraz w luksusie. :)

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

MM zaczyna anulować zamówienia z odbiorem w sklepie. Zarówno te z 19.11 jak i z 23.11

Opublikowano
MM zaczyna anulować zamówienia z odbiorem w sklepie. Zarówno te z 19.11 jak i z 23.11

Czyli wychodzi na to, że przed świetami może nie być nowego rzutu...

Opublikowano

najgorsze jest to że anulują zamówienia z 19.11 ze strony MM , a powysyłali zamówienia z 23.11 z Alledrogo

Opublikowano

No to ładnie... Mi na szczęście wczoraj przyszło z 23.11

Opublikowano

Stawiam, że normalnie do kupienia będzie gdzieś w połowie stycznia. Przed świętami raczej już nie ma co robić sobie nadziei. 

Opublikowano

Może Ci pracownicy na oddziałach robią wyjeby i sami dla siebie kupują, a w system idzie informacja o braku towaru i anulowaniu zamówienia?

Opublikowano
Może Ci pracownicy na oddziałach robią wy(pipi)y i sami dla siebie kupują, a w system idzie informacja o braku towaru i anulowaniu zamówienia?

Wcale by mnie to nie zdziwiło, ale tego się nie dowiesz. U mnie w regionie widać, że ceny spadają, a oferty po 4-5k utrzymują się od tygodnia i chyba chętnych brak.