Opublikowano 18 grudnia 20204 l I tak było dosyć długo jak na realia Rano wstałem do pracy i można było zamówić bez żadnego większego problemu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Na ME macie same konsole już terazWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Jak to dobrze ze człowiek wziął preorderka we wrześniu...nie trzeba brac udziału w "wyścigu szczurów" :). Wersja digital śmiga aż miło,bez płyt,bez hałasliwego napędu.Pozdrawiam i powodzenia w zakupach
Opublikowano 18 grudnia 20204 l W Mediaexpert idą na całość - teraz pojawiły się bundle z grami i padami. Zaczynam się bać o moje zamówienie - oni chyba chcą mieć powtórkę z akcji EURO RTV AGD.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Dobrze, że mnie dzieciak wcześnie obudził i w końcu udało się zamówić w normalnej cenie bez januszowego bundla z innych sklepów.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l No ale z plytami kupicie Moralesa za 150 czy Demonsy 250 na forumku, a nie 250 i 350, plyty jest to oszczednosc jak nie patrzec. Pozniej te kupione plyty mozna dalej przekazac na forumku taki tam tip
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Udało się bundle z DS i padem, nawet pare PLN taniej niż osobno pozycje dodatkowe. Przy bundlu nie ma info ze dostawa dopiero od 21.03 ale pewnie tak[emoji41]
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Na MM PS5 dostepne od reki bez czekania miesiac, ale bundle z telewizorem jak te zestawy z Kanady
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Znowu mialem problem z oplaceniem... limity na bliku... ale sie udalo . Gites
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Pełno jest tych konsol na ME Zaczynam się jednak obawiać o termin realizacji. Wcześniej było wiadomo DO kiedy dostawa, teraz wiemy tylko OD kiedy Swoją drogą ciekawe czemu taka długa obsuwa. Chiński nowy rok dopiero w lutym... Może to sposób na handlarzy.... jak już masz rezerwacje za normalna cenę nie będziesz szukać po olx/Allegro... nie wiem
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Niestety już na ME też się skończyły, zatrzymywało mnie na ekranie logowania xD
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Ale już mniejsza spina niż na poprzednich wrzutkach Edytowane 18 grudnia 20204 l przez KOŁD
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Ale jaka obsuwa? Polska przeciez jest gdzies tam bardziej pod koniec tabeli gdzie kolejno wysylaja dostawy, a nie top10
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Niestety już na ME też się skończyły, zatrzymywało mnie na ekranie logowania xDPróbowałem kuzynowi ogarnąć, ale takie coś 3 razy mi wyskoczyło...
Opublikowano 18 grudnia 20204 l strona dziala https://www.mediaexpert.pl/lp,9117-sony-ps5-zimowa-przedsprzedaz
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Nie chce się przedwcześnie wzniecać ale udało mi się zamówić i opłacić około 9:15. Wiedziałem, że dziś ME ma coś mieć wiec od rana odświeżałem stronę. Zamówienie poszło gładko, bez błędów. Płatność blik. Miałem założone konto, zgodziłem się na wszystkie smsy, newslettery i cyrografy. Jak za starych dobrych czasów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Dobrze, że wziąłem ten bundle z MM z padem i Spiderem. Mają na tym dobrą przebitkę, więc zapewne będą chcieli to wypchnąć w 1 kolejności. Do tego jakaś cześć anuluje lub nie opłaci, po zobaczenia golasa w ME. Zobaczycie, że opcja niemiecka z tym budnlem będzie najpewniejsza BTW co za czasy. Takiego roku nie pamiętam. Oby w 2021 nie było jeszcze dziwnej.