Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
I tak było dosyć długo jak na realia 

Rano wstałem do pracy i można było zamówić bez żadnego większego problemu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 841,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Pojawiło sie w ME. Brać szybko bo są same konsole bez bundla

Opublikowano

ME dostawa na 21 stycznia

Opublikowano

Jak to dobrze ze człowiek wziął preorderka we wrześniu...nie trzeba brac udziału w "wyścigu szczurów" :).  Wersja digital śmiga aż miło,bez płyt,bez hałasliwego napędu.Pozdrawiam i powodzenia w zakupach

Opublikowano

W Mediaexpert idą na całość - teraz pojawiły się bundle z grami i padami.

Zaczynam się bać o moje zamówienie - oni chyba chcą mieć powtórkę z akcji EURO RTV AGD.

Opublikowano

Dobrze, że mnie dzieciak wcześnie obudził i w końcu udało się zamówić w normalnej cenie bez januszowego bundla z innych sklepów.

Opublikowano

No ale z plytami kupicie Moralesa za 150 czy Demonsy 250 na forumku, a nie 250 i 350, plyty jest to oszczednosc jak nie patrzec. Pozniej te kupione plyty mozna dalej przekazac na forumku taki tam tip

Opublikowano

Udało się bundle z DS i padem, nawet pare PLN taniej niż osobno pozycje dodatkowe. Przy bundlu nie ma info ze dostawa dopiero od 21.03 ale pewnie tak[emoji41]

Opublikowano

Na MM PS5 dostepne od reki bez czekania miesiac, ale bundle z telewizorem jak te zestawy z Kanady

Opublikowano

Znowu mialem problem z oplaceniem... limity na bliku... ale sie udalo . Gites

Opublikowano

Pełno jest tych konsol na ME

Zaczynam się jednak obawiać o termin realizacji. Wcześniej było wiadomo DO kiedy dostawa, teraz wiemy tylko OD kiedy :D

Swoją drogą ciekawe czemu taka długa obsuwa. Chiński nowy rok dopiero w lutym...

Może to sposób na handlarzy.... jak już masz rezerwacje za normalna cenę nie będziesz szukać po olx/Allegro... nie wiem :)

Opublikowano

Niestety już na ME też się skończyły, zatrzymywało mnie na ekranie logowania xD

Opublikowano

Ale jaka obsuwa? Polska przeciez jest gdzies tam bardziej pod koniec tabeli gdzie kolejno wysylaja dostawy, a nie top10

Opublikowano
Niestety już na ME też się skończyły, zatrzymywało mnie na ekranie logowania xD

a2df5e1c584882fdba51a6e38eae0134.jpg

Próbowałem kuzynowi ogarnąć, ale takie coś 3 razy mi wyskoczyło...
Opublikowano

Nie chce się przedwcześnie wzniecać ale udało mi się zamówić i opłacić około 9:15. Wiedziałem, że dziś ME ma coś mieć wiec od rana odświeżałem stronę.

Zamówienie poszło gładko, bez błędów. Płatność blik. Miałem założone konto, zgodziłem się na wszystkie smsy, newslettery i cyrografy.

Jak za starych dobrych czasów.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Dobrze, że wziąłem ten bundle z MM z padem i Spiderem. 
Mają na tym dobrą przebitkę, więc zapewne będą chcieli to wypchnąć w 1 kolejności. Do tego jakaś cześć anuluje lub nie opłaci, po zobaczenia golasa w ME. 
Zobaczycie, że opcja niemiecka z tym budnlem będzie najpewniejsza :sapek:

BTW co za czasy. Takiego roku nie pamiętam. Oby w 2021 nie było jeszcze dziwnej.