ABSTERGET 0 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, Nemesis napisał: Przed 3 nad ranem A to zdecydowanie wcześniej. No nic, może jeszcze dzisiaj potwierdzą. Dzięki za odpowiedź. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Mam potwierdzenie na TT w prywatnej wiadomości ze wysyłki bundli tez od 21.01.2021Mowa o ME Cytuj
s4mur41 0 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Infolinia Neonet potwierdza że Ci co złożyli zamówienie to wg magazynu ich produkt dostaną. Chyba, że Sony nie wyśle Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 MM niech sobie wsadzi te bundle w tyłek. Na Me się nie załapałem, ale czytam na necie, że trzeba opłacić od razu. Mam zapłacić i czekać miesiąc.... co za absurd.... Minie świąteczna szajba, na wiosnę covid będzie w odwrocie i kupie jak człowiek. I już na OLX janki wystawiają- 3k, będzie dostępna pod koniec stycznia Cytuj
PsxLucas 4 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Na ME kupiony golas w końcu się udało przysłali już trzy e-mail więc pewnie będzie dobrze Cytuj
mihauu 8 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Super, bardzo cieszy to, że coraz więcej osób kupuje z normalnych źródeł. Oby koniec januszowych ofert był coraz bliższy.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
gnom 89 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 1 godzinę temu, PsxLucas napisał: Na ME kupiony golas w końcu się udało przysłali już trzy e-mail więc pewnie będzie dobrze 3 ? Ja mam 2 . Przyjecie zamowienia i potwierdzenie platnosci Cytuj
Aminokwas 0 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Słuchawki są dostępne w media expert jak ktoś chce Cytuj
mihauu 8 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Słuchawki są dostępne w media expert jak ktoś chce Dzięki, kupiłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Freshprince 0 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 W nocy zamówione w MM - status do teraz nie zmieniony. Potem pojawił się zestaw bezbundlowy w ME - też się udało Teraz staram się anulować zamówienie w MM - infolinia mówi że wszystkie zamówienia są obsługiwane ręcznie... W ciągu dnia dorwalem jeszcze słuchawki na OLEOLE - ale tutaj coś kombinują że niby 3 dni na realizacja ale czekają na dostawe... Cytuj
lonek_rwl 11 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 W nocy zamówione w MM - status do teraz nie zmieniony. Potem pojawił się zestaw bezbundlowy w ME - też się udało Teraz staram się anulować zamówienie w MM - infolinia mówi że wszystkie zamówienia są obsługiwane ręcznie... W ciągu dnia dorwalem jeszcze słuchawki na OLEOLE - ale tutaj coś kombinują że niby 3 dni na realizacja ale czekają na dostawe... Jaki masz zestaw z MM? Może przejmę?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Freshprince 0 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 1 minutę temu, lonek_rwl napisał: Jaki masz zestaw z MM? Może przejmę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To byl zestaw z padem i Moralesem. Nie wiem nawet jak by to mogło się odbyć ale mogę dac znać jak anulują to może będzie do wziecia na stronie. Cytuj
Aminokwas 0 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 14 godzin temu, Freshprince napisał: W nocy zamówione w MM - status do teraz nie zmieniony. Potem pojawił się zestaw bezbundlowy w ME - też się udało Teraz staram się anulować zamówienie w MM - infolinia mówi że wszystkie zamówienia są obsługiwane ręcznie... W ciągu dnia dorwalem jeszcze słuchawki na OLEOLE - ale tutaj coś kombinują że niby 3 dni na realizacja ale czekają na dostawe... Z oleole walczę od miesiąca o zwrot kasy za słuchawki bo też niby były dostępne a na stanie nie było, teraz jestem na etapie że przelew zwrotu zrobili 28 listopada a kasy nadal nie mam i wyjaśniają to. W ogóle babka twierdziła że dostawy mają co każdy piątek i żebym poczekał do piątku, na co ja jej mówię że dostawy co piątek na pewno nie tyczą się Ps5 ani akcesoriów do niej xD Nie polecam nikomu oleole, od tygodnia użytkuje słuchawki zamówione gdzie indziej a kasy za tamte nadal nie odzyskałem i kasa zamrożona... Cytuj
RadkoR 44 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Nigdy nie miałem problemu z OleOle a trochę zakupów u nich zrobiłem. Zwłaszcza ostatnio... Dostawa na kolejny dzień.Kupowałem przez Allegro zawsze.Z MM przez Allegro też bez problemów. Zestaw PS5 a później kilka gier oddzielnie. Bez problemów. No może poza tym, że za DiRTA5 i GoT nie dostałem jeszcze faktur...Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Oooo ni chu chu. OleOle to największa patola w kwestii zwrotu kasy. Płyta i procek, łącznie ponad 4k zł, kupione przez allegro, pomogła dopiero interwencja pracownika serwisu. W sumie to przekroczyli wszystkie terminy określone przez prawo. Nigdy więcej nie zrobię tam zakupów. 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 oleole to druga marka euro rtv Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Ole ole to takie same badziewie i ten sam poziom, co trele morele XD. Kupowanie cokolwiek tam, to samobójstwo, bo jak coś Ci się zepsuje to te sklepy najzwyczajniej świecie mają Cię potem w dupie i sam siedzisz z własnym problemem XD Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Warto dodac ze te przez was wymienione serwisy potrafią sprzedać outlet jako nówka sztukę, tak mnie zalatwilo ole olek na pralce, a uzasadniony zwrot to gwiezdne wojny z tymi sklepami. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Status w MM nie zmieni się do momentu wysłania towaru na adres podany w zamówieniu. Wygooglujcie sobie. Cytuj
Freshprince 0 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 9 godzin temu, Nemesis napisał: Status w MM nie zmieni się do momentu wysłania towaru na adres podany w zamówieniu. Wygooglujcie sobie. najgorsze ze ja poprosiłem o anulowanie i nie chce drgnąć... teraz walka z MM i OO o odzyskanie kasy Cytuj
OneMilionPL 1 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Freshprince napisał: najgorsze ze ja poprosiłem o anulowanie i nie chce drgnąć... teraz walka z MM i OO o odzyskanie kasy Witam. Też zamówiłem konsolę w MM. Teraz czekam czy i co zaproponuje mi Euro RTV po ostatnio anulowanym zamówieniu pisali, że będą się kontaktować w sprawie zamówienia na koniec stycznia. Jeśli oferta będzie lepsza lub ciekawsza również anuluję zamówienie w MM. Jeśli uda ci się coś ustalić w sprawie zwrotu środków z MM proszę o informację. Czytałem na necie, że w MM są problemy częste z zwrotem pieniędzy. Edytowane 21 grudnia 2020 przez OneMilionPL Cytuj
ABSTERGET 0 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 MM może anulować zamówienie na przykład w połowie stycznia ? Czy jak by mieli anulować to już by anulowali ? Cytuj
Freshprince 0 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 2 godziny temu, OneMilionPL napisał: Witam. Też zamówiłem konsolę w MM teraz czekam czy i co zaproponuje mi Euro RTV po ostatnio anulowanym zamówieniu pisali, że będą się kontaktować w sprawie zamówienia na koniec stycznia. Jeśli oferta będzie lepsza lub ciekawsza również anuluję zamówienie w MM. Jeśli uda ci się coś ustalić w sprawie zwrotu środków z MM proszę o informację. Czytałem na necie, że w MM są problemy częste z zwrotem pieniedzy. TO co udało mi się uzgodnic : każde zamówienie jest procesowane ręcznie w związku z czym musze poczekać aż ktoś to fizycznie kliknie ... Update ws Ole Ole - słuchawki przekazane do Kuriera Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 19 minut temu, ABSTERGET napisał: MM może anulować zamówienie na przykład w połowie stycznia ? Czy jak by mieli anulować to już by anulowali ? A czemu nie? Będą zapewne anulować/lub nie jak dowiedzą się na 100% ile dostaną konsol, ponieważ obstawiam że nadal dokładnie tego sklepy w PL nie wiedzą. Cytuj
nikt 42 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) https://allegro.pl/oferta/konsola-sony-playstation-5-ps5-pad-spider-man-10043034236 Konsola SONY PlayStation 5 PS5 + PAD + Spider-Man - wysyłka 31 Stycznia. Sprzedaje MM. Niestety cena z czapy 2969 zł Dostępne ponad 500 sztuk. Edytowane 21 grudnia 2020 przez nikt 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi