Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Nie masz może 3 kuzyna? To wtedy bym odstąpił moją

Spoiler

:kaz::Coolface:

.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 840,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Sony po prostu wypuściło za mało konsol. Do tego ten 2020 jest jaki jest. Decyzja o wyłącznej sprzedaży online także miała wpływ. Wszystko się złożyło, że jest jak jest. 

Opublikowano

Jest w ogóle szansa, że do Wielkanocy albo wakacji sytuacja się jakoś unormuje i będzie można śmiało zamówić bądź ściągnąć konsolę z regału w sklepie? Czy nie ma co liczyć i trzeba od nowego roku czatować na kolejne pojedyncze wrzuty małych partii do sklepów internetowych? 
Pytam bo sam planowałem kupić sobie sprzęcik jakoś w okolicach kwietnia/maja przyszłego roku i nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z jakiejś najbliższej okazji i spokojne oczekiwanie na dostawę. Nie uśmiecha mi się odświeżać sklepów co godzinę żeby zamówić w kwietniu a dostać w połowie maja :/

Opublikowano

Nikt tego nie wie. 

Najlepiej polowac online w me, mm, euro, neo. 

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano
1 godzinę temu, _D23 napisał:

Jest w ogóle szansa, że do Wielkanocy albo wakacji sytuacja się jakoś unormuje i będzie można śmiało zamówić bądź ściągnąć konsolę z regału w sklepie? Czy nie ma co liczyć i trzeba od nowego roku czatować na kolejne pojedyncze wrzuty małych partii do sklepów internetowych? 
Pytam bo sam planowałem kupić sobie sprzęcik jakoś w okolicach kwietnia/maja przyszłego roku i nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z jakiejś najbliższej okazji i spokojne oczekiwanie na dostawę. Nie uśmiecha mi się odświeżać sklepów co godzinę żeby zamówić w kwietniu a dostać w połowie maja :/

Jeżeli do marca chcą w sumie mieć rzuconych 6 milionów sztuk, czy 10 po zwiekszeniu nakładu to i tak kropla w morzu potrzeb konsumentów. W tym tempie to sytuacja unormuje się, ale przed kolejnym świętami bożonarodzeniowymi.

Opublikowano

Jedyne co obecnie warto robić to czekać na kolejne info o wyprzedaży nowych dostaw. Zabawne, nawet po premierze wszyscy gramy w pre-ordery. Czekam na swoją konsolę, która ma być pod koniec stycznia. 

Opublikowano
35 minut temu, Nemesis napisał:

Jedyne co obecnie warto robić to czekać na kolejne info o wyprzedaży nowych dostaw. Zabawne, nawet po premierze wszyscy gramy w pre-ordery. Czekam na swoją konsolę, która ma być pod koniec stycznia. 

W sumie chyba pierwszy raz tak dlugo to trwa. Ps4 w miarę szybko było dostarczane, ja nie miałem problemu z kupnem na premierę. Na ten moment wydaję się, że sytuacja będzie się powtarzać i przy każdym nowym rzucie konsola momentalnie będzie wyprzedawana. Mam nadzieję, że Euro tym razem się wywiąże z dostawą i w końcu będę mógł kupić te kilka pozycji, które odpuściłem by móc zagrać w lepszej jakości. Pandemia sprawiła, że więcej osób zainteresowało się "gameingiem". Myślę, że ta generacja sprzeda najwięcej konsol w historii. 

Opublikowano

Pytanko do osób, które złożyły zamówienie w ME.

Czy macie na swoimi koncie to zamówienie?

Bo dostałem maile ale nie widze w profilu tego zamówienia.

Opublikowano
5 minut temu, Freshprince napisał:

Pytanko do osób, które złożyły zamówienie w ME.

Czy macie na swoimi koncie to zamówienie?

Bo dostałem maile ale nie widze w profilu tego zamówienia.

Tak, jest w systemie ze statusem „Przedsprzedaż - zamówienie opłacone”

Opublikowano

Ok u mnie się okazało że w ferworze walki kupiłem bez logowania :) ale zamówienie potwierdzone i podobno wysyłka od 21go :)

Opublikowano

Nie byłoby takich cyrków, gdyby Sony nie zdecydowało się tylko na sprzedaż online. Resellerka nie zawłaszczyłaby sobie tylu egzemplarzy, jeśli towar byłby możliwy do normalnego zakupu w sklepowej kasie. Przecież gier schodzie dużo mniej niż jest samych konsol. Więc mniej więcej wiadomo ile konsol trafiło do rąk graczy. 

Opublikowano

Wina leży po stronie wyjących ps4 i możliwości szybkiego się ich pozbycia na rzecz prawdopodobnie cichych konsol ps5 . Ludzie chcą ograć hity z ps4 w ciszy i spokoju . Chęci ogrania gier na ps5 w 2021 bym w to nie mieszał ;)

Opublikowano
4 godziny temu, malin1976 napisał:

Wina leży po stronie wyjących ps4 i możliwości szybkiego się ich pozbycia na rzecz prawdopodobnie cichych konsol ps5 . Ludzie chcą ograć hity z ps4 w ciszy i spokoju . Chęci ogrania gier na ps5 w 2021 bym w to nie mieszał ;)

No właśnie ja chcę ograc GOT i TLOU2 na next genie, ale boję się że za chwilę pojawią się nowe wersję true experience pod ps5. Więc poczekam do końca stycznia i jak nie będzie info o nowych wersjach to je kupię. 

Opublikowano

jakas nowa dostawa szykuje sie na styczen na euro:

kolejna dostawa konsol PS5 jest potwierdzona do końca stycznia. W pierwszej kolejności, w miarę dostępności produktu, będziemy je oferować tym z Was, których zamówienia na konsole zostały poprzednio anulowane. Jeszcze w grudniu będziemy się stopniowo kontaktować z tymi osobami mailem lub smsem, a potem telefonicznie, aby zaproponować zakup konsoli z kolejnych dostaw. Płatność przy odbiorze zamówienia.

Opublikowano

Nic nowego. Dzwonią do ludzi, którym anulowali zamówienie wcześniej. Ja dostałem 2 takie telefony już xd

Opublikowano

O tej dostawie pod koniec stycznia wiadomo od grudnia. Pierwszy z zamówieniami wyskoczył MM a później ME. Dostawa wersji bez napędu miała być chyba tydzień wcześniej. 

Opublikowano
5 minut temu, Ukukuki napisał:

O tej dostawie pod koniec stycznia wiadomo od grudnia. Pierwszy z zamówieniami wyskoczył MM a później ME. Dostawa wersji bez napędu miała być chyba tydzień wcześniej. 

Nie chodzi o dostawy do klientów, tylko na magazyny, będzie kolejny rzut do kupienia ;)

Opublikowano

No nie wiem bo z tego co mi Pani mówiła to ewnetualny termin dostawy jest podobny do tego z MM gdzie złożyłem zamówienie w grudniu. Dlatego zrezygnowałem z ponownego zakupu w Euro. 

Opublikowano

Ja tam po cichutku liczę, że tę ostatnią partię wyślą jednak szybciej niż po 21, że ten 21 to była data z buforem.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma trochę ułańskiej odwagi to może sobie konsole kupić na Aliexpres. Nawet są pozytywne komentarze że zdjęciami 

Opublikowano
Jeżeli ktoś ma trochę ułańskiej odwagi to może sobie konsole kupić na Aliexpres. Nawet są pozytywne komentarze że zdjęciami 

Takie cudo? [emoji6]
dea883da061b282e31555b6722dc2ae5.jpg