Opublikowano 14 stycznia 20214 l ME na twiterze pisało, że do dzisiaj powinny wszystkie digitale od nich wyjechać.
Opublikowano 14 stycznia 20214 l Wiaruchna na grupach na fb chwali się, że już do niektórych wpadają konsole z napędem, z Euro RTV AGD. Konkretnie tym, co anulowali zamówienie w grudniu, a potem telefonicznie się kontaktowano.
Opublikowano 14 stycznia 20214 l Z napędem z Euro AGD od 13 godziny już w domu Edytowane 14 stycznia 20214 l przez PsxLucas
Opublikowano 15 stycznia 20214 l Dostałem wiadomość zwrotną od Media Markt w związku z zapytaniem o moje zamówienie.
Opublikowano 15 stycznia 20214 l Dostałem wiadomość zwrotną od Media Markt w związku z zapytaniem o moje zamówienie. Może Morales in się skończył i czekają na dostawę... A tak na poważnie to dziwne, że niektóre sklepy szybciej dostały styczniowy rzut Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 15 stycznia 20214 l Te kilka sztuk wysłanych z napędem, to wygląda, jakby te sklepy miały je wcześniej na stanie, np. ze zwrotów.
Opublikowano 15 stycznia 20214 l W ME status gotowe do wysyłki. Kurier InPost. Na TT trochę oszukali z tą wysyłką do 14.01 bo wysłać to może wyślą dzisiaj.
Opublikowano 15 stycznia 20214 l Dostawy miały być do sklepów do 14 a wysyłka w zależności od sklepu. Ja dostałem wczoraj przesyłkę ponieważ moje zamówienie było anulowane poprzednio więc podejrzewam że to w ramach rekompensaty wysłali wcześniej.
Opublikowano 15 stycznia 20214 l https://www.olx.pl/oferta/konsola-sony-playstation-5-825-gb-CID99-IDI7PdL.html Cytat Używałem ją sporadycznie - głównie ze względu na plotki na jej temat. Które niestety okazały się być prawdą. Konsola po pewnym czasie staje się gorętsza niż piekarnik i wyświetla komunikat o przegrzaniu się. Jest ona również dosyć głośna. Są to powody przez które chcę ją sprzedać. Raczej na gwarancję powinien oddać, a nie sprzedawac złom z wada fabryczną Moja jest cicha i wentylator dmucha przyjemnym zefirkiem nawet po paru godzinach, nie mówiąc juz o jakichś komunikatach.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Panowie są gdzieś te słuchawki Pulse 3D? Wczoraj były w ME ale się spoźniłem. Jak w grudniu upolowałem PS5 to teraz walka o słuchawki. Dajcie znać jak coś
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Mi się w tym tygodniu udało je upolować w Euro. Wczoraj przyszły. Warto też u nich sprawdzać.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Dzisiaj rano były w Neonet,Avans oraz NEO.24. Zobacz może jeszcze uda się kupić Edytowane 16 stycznia 20214 l przez darekdtx
Opublikowano 16 stycznia 20214 l W Neonet niby jest, ale data wysyłki 21 dni, więc w sumie tak jakby nie było .
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Rano była informacja o wysyłce 3-7 dni. A teraz faktycznie do 21 dni. Tak więc nie ma Mimo wszystko udanych poszukiwań.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Ciekawe właśnie, jak postępują z kolejnością wysyłki. Czy sugerują się czasem w jakim zostało złożone dane zamówienie czy to randomo leci.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Randomowo leci, kto miałby czas jeszce kolejność ogarniać? Jeszce pewnie magazyn centralny to w ogóle zewnętrzna firma... Wysylka według kolejności to formulka przygotowana po to, by nie odbierać co 2 dzien telefonu od kolejnych klientów kiedy będzie, tzw. siedz na dupie i czekaj aż w końcu ktoś na magazynie wydrukuje twoj list przewozowy. W ogóle dzwonienie do tych konsultantów to bezsens, jak juz parę razy w tym temacie sobie udowodniliśmy.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Tak też właśnie myślałem, nastawiam się na 1-2 luty, że konsola przyjedzie do mnie.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Jakieś są w ogole wieści od xkom kiedy zrealizują premierowe zamówienia ?
Opublikowano 16 stycznia 20214 l 1 godzinę temu, eloszki napisał: Jakieś są w ogole wieści od xkom kiedy zrealizują premierowe zamówienia ? Ponoć nadal nie wiedzą ile dostaną konsol na premierę.
Opublikowano 16 stycznia 20214 l 54 minuty temu, balon napisał: Ponoć nadal nie wiedzą ile dostaną konsol na premierę. Oni mają premierę w innym terminie:D