Wiolku 1 592 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 I już po xd Pepper za późno daje komunikaty. Trzeba by co 30 s. odświeżać strony MM itp. Chore. Cytuj
kobe720 1 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Wiolku napisał: I już po xd Pepper za późno daje komunikaty. Trzeba by co 30 s. odświeżać strony MM itp. Chore. Ode mnie info miałeś przynajmniej 5min szybciej niż pepper :] Edytowane 6 lutego 2021 przez kobe720 Cytuj
cierpa 1 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 Jeżeli chodzi o zamówienia z MM to nie róbcie sobie nadziei na szybką dostawę do domu etc.Konsole, które nie są oznaczone jako towar z ekspozycji po prostu nie ma na stanie. Sklep zbiera tylko zamówienia i czeka na kolejną dostawę PS5. Dyspozytorka powiedziała mi, że w ten sposób szykują sobie dane, ile konsol szacunkowo mają zamówić u producenta.Jak Sony doślę do Europy kolejną partię konsol to dostaniemy sprzęt. Kiedy? Who knows......Z jednej strony mi ulżyło. Jest nadzieja, że nie dostanę używanego egzemplarzu, który będzie śpiewał cewkami itp.Z drugiej... Czekać. Człowiek się łudził, że dostanie szybko sprzęt, bo była ostatnio duża dostawa do Europy. Ktoś z łowców potwierdzi podobną sytuację z innymi sklepami? Np. Neonet, Media Ekspert itp?Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj
vip77 237 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 (edytowane) Na jakiej zasadzie mają obliczyć ile konsol potrzebują? Kliki "dodaj do koszyka", do czasu aż jest aktywny przycisk, bo to jest chwila i już towar niedostępny. Dalej wierzycie we wszystko co mówią panie/panowie na infolinii? Przecież ile by nie dostali, to to na tą chwilę schodzi na pniu. Raczej to sklep dostanie info że tyle i tyle będzie, w danym okresie i można zbierać zamówienia. Edytowane 6 lutego 2021 przez vip77 Cytuj
cierpa 1 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 Dalej wierzycie we wszystko co mówią panie/panowie na infolinii?Zasięgnąć informacji.To było niepokojące, że opłacone zamówienie nie zmienia statusu przez parę dni, podczas gdy konsole pojawiają się i znikają w ofercie sklepu. Wiem, że to co powiedzą to opowieści różnej maści. Od 30 Grudnia czekam na kartę graficzną z Euro, ale tam sklep nie bawi się w dodawanie oferty, usuwanie oferty etc. z strony online sklepu. Po prostu karty nie ma i ciężko powiedzieć kiedy będzie dostawa.Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 Mam opcję kupienia digitala za 2150 zł, odbiór w moim mieście za kilka dni, ale się waham, głównie z powodu przerażających cen gierek ps5 na pss. Patrzyłem teraz na Storze Demonsy i to jest 340 zł na ryj xd Cytuj
ZjemCie 0 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 Nie od dziś wiadomo że gry w cyfrze są bardzo drogie , ale i trafiają się wyjątki z promocji że cyfra tańsza od pudła Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 Ja nie zmuszę się na digitala z powodu słabego internetu. Wiem, że nieraz ściągnę po 20 giga patchów, ale to nie naraz i nie 100 giga W Euro jest zawieszenie info, że do końca stycznia mają potwierdzoną dostawę za pół roku dopiszą, że do końca stycznia 2022 roku Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 Mam dziwne uczucie dejavu bo ta sama historia była z kartami nvidii. I niestety teraz jest jeszcze gorzej. Na zakup w stylu powiadominie ze strony pepper nie macie co licyzc bo wszytko kupują boty więc albo distill web monitor i slecznie przed kompem albo czekanie. Cytuj
1marcin60 0 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 3 godziny temu, cierpa napisał: Jeżeli chodzi o zamówienia z MM to nie róbcie sobie nadziei na szybką dostawę do domu etc. Konsole, które nie są oznaczone jako towar z ekspozycji po prostu nie ma na stanie. Sklep zbiera tylko zamówienia i czeka na kolejną dostawę PS5. Dyspozytorka powiedziała mi, że w ten sposób szykują sobie dane, ile konsol szacunkowo mają zamówić u producenta. Jak Sony doślę do Europy kolejną partię konsol to dostaniemy sprzęt. Kiedy? Who knows...... Z jednej strony mi ulżyło. Jest nadzieja, że nie dostanę używanego egzemplarzu, który będzie śpiewał cewkami itp. Z drugiej... Czekać. Człowiek się łudził, że dostanie szybko sprzęt, bo była ostatnio duża dostawa do Europy. Ktoś z łowców potwierdzi podobną sytuację z innymi sklepami? Np. Neonet, Media Ekspert itp? Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Zamowilem ps5 wczoraj i wczoraj mi wysłali z DPD maila, dostałem numer listu itd., dzisiaj konsola czeka w lokalnym oddziale, wiem ze parę osób z wczorajszego rzutu tak samo ma na poniedziałek konsole, musiałem dzwonić na infolinię, i tam usłyszałem ze nie można konsoli odebrać w sklepie (zapytałem przy okazji telefonu do nich), bo są wysyłane z centralnego magazynu bezpośrednio, i do sklepu się tego nie da zamówić, a jak zamawia się do domu, to oni to wysyłaja w godzinę. Wydaje mi się że osoby które czekają na zamówienie x dni, musiały zamówić do sklepu, dlatego czekają. Konsole nie pochodzą ze zwrotów raczej, wydaje się ze oni ich nigdzie nie przewożą po prostu, tylko co dostają od producenta (czy zza granicy z jakiegoś centrum) od razu wrzucają na strone, i dlatego te zamówienia nie mają zmienianego statusu, ja mam prawie doręczone a żadnej informacji od MM nie dostałem ze wysłali, tylko od DPD bezpośrednio, i ten status może się zmienić za dwa tygodnie. Tak twierdzi pani z infolinii MM. Cytuj
cierpa 1 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 Zamowilem ps5 wczoraj i wczoraj mi wysłali z DPD maila, dostałem numer listu itd., dzisiaj konsola czeka w lokalnym oddziale, wiem ze parę osób z wczorajszego rzutu tak samo ma na poniedziałek konsole, musiałem dzwonić na infolinię, i tam usłyszałem ze nie można konsoli odebrać w sklepie (zapytałem przy okazji telefonu do nich), bo są wysyłane z centralnego magazynu bezpośrednio, i do sklepu się tego nie da zamówić, a jak zamawia się do domu, to oni to wysyłaja w godzinę. Wydaje mi się że osoby które czekają na zamówienie x dni, musiały zamówić do sklepu, dlatego czekają. Konsole nie pochodzą ze zwrotów raczej, wydaje się ze oni ich nigdzie nie przewożą po prostu, tylko co dostają od producenta (czy zza granicy z jakiegoś centrum) od razu wrzucają na strone, i dlatego te zamówienia nie mają zmienianego statusu, ja mam prawie doręczone a żadnej informacji od MM nie dostałem ze wysłali, tylko od DPD bezpośrednio, i ten status może się zmienić za dwa tygodnie. Tak twierdzi pani z infolinii MM. A jaki masz status zamówienia w MM?Nie e-maile, tylko jak wejdziesz w link.Ja zamówiłem też przez kuriera na mój adres domowy Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj
1marcin60 0 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 4 minuty temu, cierpa napisał: A jaki masz status zamówienia w MM? Nie e-maile, tylko jak wejdziesz w link. Ja zamówiłem też przez kuriera na mój adres domowy Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Jak wejdę w link to mam status "zamówienie złożone", taki sam jak w momencie składania zamówienia. Dostałem maila później że oplacilem, ale status się nie zmienił na stronie, maila sprawdzałem do samego wieczora wczoraj, i nic, a koło 22 smsa dostalem z dpd z numerem zamówienia, i na stronie dpd było widać że MM nadal przesyłkę koło 16. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Wjechały bundle z drugim padem, kamerą i Cyberpunkiem za 3169 w Neonet, ale zanim napisałem tego posta, to już niedostępne. Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Hehe :) nawet Chuck Norris nie zdążył z półobrotu kopnąć i konsol nie było. Z konsolami jest jak z wyborami do sejmu: nikt nie głosuje na PiS, a oni zawsze wygrywają. Konsol nie ma nigdzie, są jak ufo, a dział posiadaczy ps5 stale się powiększa ;) Konsole są jak pszczółka maja, gdzieś jest, lecz nie wiadomo gdzie ;) Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Spokojnie juz sa na allegro xD https://allegro.pl/oferta/zamowienie-3169zl-playstation-5-2x-pad-kamera-gra-10211457399 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Jak ktos zainteresowany to moge odstapic swoja PS5 z Cyberpunkiem i TLoU2 za dobrego whiskacza. Nowa, zapakowana. Pudelko od TLoU2 uszkodzone w transporcie. Od tygodnia czekam na odzew w tej sprawie z neonet i cisza. Jak ktos chetny to pisac na priv. Cytuj
kobe720 1 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Nowy zestaw w MM https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5-dodatkowy-kontroler-dualsense-ps5-pulse-3d-wireless-headset-demon-s-souls 1 Cytuj
Bud 11 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Dzieki za info, wlasnie dzisiaj pogonilem Switcha i opowiadalem zonie, ze bym chetnie w Soulsy pogral, bo sie naczytalem opinii forumkowych (platyna w BB jest). Podobnie jak w listopadzie poki co zrobilem trik - dodaj do koszyka, zamowienie zlozone i teraz 24h na decyzje czy placic i zamawiac. Drugi pad i sluchawki chyba z 600zl powinno wpasc z powrotem? Cytuj
kobe720 1 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 12 minut temu, Bud napisał: Dzieki za info, wlasnie dzisiaj pogonilem Switcha i opowiadalem zonie, ze bym chetnie w Soulsy pogral, bo sie naczytalem opinii forumkowych (platyna w BB jest). Podobnie jak w listopadzie poki co zrobilem trik - dodaj do koszyka, zamowienie zlozone i teraz 24h na decyzje czy placic i zamawiac. Drugi pad i sluchawki chyba z 600zl powinno wpasc z powrotem? Aktualnie to bez problemu sprzedaż za tyle. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 I już po balu. Czyli jakieś 40 minut był dostępny - całkiem długo jak na ostatnie standardy. A zestaw nietani, ale bardzo zacny (nie było jakiegoś szitu typu pilot czy kamerka) - jakbym był jeszcze na kupnie, to bym chyba się skusił. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 26 minut temu, Bud napisał: Dzieki za info, wlasnie dzisiaj pogonilem Switcha i opowiadalem zonie, ze bym chetnie w Soulsy pogral, bo sie naczytalem opinii forumkowych (platyna w BB jest). Podobnie jak w listopadzie poki co zrobilem trik - dodaj do koszyka, zamowienie zlozone i teraz 24h na decyzje czy placic i zamawiac. Drugi pad i sluchawki chyba z 600zl powinno wpasc z powrotem? Ja nogę wziąć słuchawki jak będą zapakowane i nie używane. Daj znać na priv. Cytuj
kobe720 1 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 10 minut temu, LeifErikson napisał: I już po balu. Czyli jakieś 40 minut był dostępny - całkiem długo jak na ostatnie standardy. A zestaw nietani, ale bardzo zacny (nie było jakiegoś szitu typu pilot czy kamerka) - jakbym był jeszcze na kupnie, to bym chyba się skusił. Dopiero jak ktoś wstawi na peppera, łowcy gier to wtedy szybko schodzą. Obserwuj ten wątek z powiadomieniami to pomogę Ci kupić :] Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 14 minut temu, kobe720 napisał: Dopiero jak ktoś wstawi na peppera, łowcy gier to wtedy szybko schodzą. Obserwuj ten wątek z powiadomieniami to pomogę Ci kupić :] Dzięki, ale mnie się już udało kupić i śledzę wątek cały czas już tylko z ciekawości. Peppera też śledzę i faktycznie oferty pojawiają się tam później niż tu na forum. Cytuj
kobe720 1 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Znowu zestaw z MM https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5-dodatkowy-kontroler-dualsense-marvel-s-spider-man-miles-morales-sackboy-a-big-adventure Cytuj
Cmbrkr 0 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 (edytowane) 5 minut temu, kobe720 napisał: Znowu zestaw z MM https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5-dodatkowy-kontroler-dualsense-marvel-s-spider-man-miles-morales-sackboy-a-big-adventure To ten "z ekspozycji" niestety, też go znalazłem, ale... Edytowane 8 lutego 2021 przez Cmbrkr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi