Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, izon napisał:

Mediamarkt mówił już kiedyś, ze tak sprawdzają popyt:) serio ludzi na Waszyn miejscu brałbym jakaś najlepsza ofertę z Allegro i się nie pierd...odpalicie astro, spidera i soulsy i stwierdzicie, ze to Wasz najlepszy zakup w tym roku :)

sęk w tym, że te oferty na allegro dalekie są od "najlepszych" gdzie za czyściocha trzeba zapłacić 3200. 

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
17 minut temu, Wiolku napisał:

Jadę po 18 po konsolę na jakąś wioskę :kaz: Normalnie jak w latach 90-tych i czasach psxa. Podjarka niesamowita.

Ja za PSX stałem w takim markecie elektrycznym ;) Kupując PSX 1 dostałem wieże Daewoo gratis. PSX kosztował 800 zł z tą wieża hehe i Demo finał fantasy ;)

Opublikowano (edytowane)

Mial ktos moze mejla odnosnie PS5 z newslettera z Euro AGD? 

Znajomy dostal mejla o dostepnosci, ale numer tel konczy sie 899, a nie 855. 

Google nic nie pokazuje. Jakis scum, czy legitne? 

Edytowane przez bebbop
Opublikowano
Godzinę temu, szurubur napisał:

sęk w tym, że te oferty na allegro dalekie są od "najlepszych" gdzie za czyściocha trzeba zapłacić 3200. 

W sumie w porównaniu do cen nowego kompa za

sprzet na 6 lat grania to nie tak dużo. Zalezy jak na to patrzeć:) lepiej nie będzie: https://hdtvpolska.com/ps5-szerzej-dostepne-dopiero-w-2022-roku-fatalna-sytuacja-z-konsola-utrzyma-sie-jeszcze-bardzo-dlugo/

Opublikowano

Tv jest taki mały czy to bydle takie wielkie? 
Telewizor 43 cale. Mały, owszem, ale jakoś mi nie przeszkadza i jestem zadowolony :)

A konsola to duża krowa.
Bardzo duża :)

Ale za to jakie daje mleko :D

Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Moje 'podchody' w związku z zakupem PS5 wyglądały tak: wczoraj wszedłem na olx, patrzę, że za 2900zl jakiś typ sprzedaje konsolę w mojej miejscowości. 

Zadzwonilem do Niego, poprosiłem by mi przyniósł pudło do kancelarii. Przyszedł o 15stej, dałem mu odliczoną gotówkę :potter: To tyle. 

PS. Design tej konsoli na żywo jest okropny. 

Edytowane przez [InSaNe]
  • Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, [InSaNe] napisał:

Moje 'podchody' w związku z zakupem PS5 wyglądały tak: wczoraj wszedłem na olx, patrzę, że za 2900zl jakiś typ sprzedaje konsolę w mojej miejscowości. 

Zadzwonilem do Niego, poprosiłem by mi przyniósł pudło do kancelarii. Przyszedł o 15stej, dałem mu odliczoną gotówkę :potter: To tyle. 

PS. Design tej konsoli na żywo jest okropny. 

Dobrze, że to nie lato, bo mógłby zostać wyproszony:problem:

Spoiler

przepraszam, musiałem:)

Opublikowano
(pipi)ux ile radości :ohboy: 2850 złote PLNY czystego funu. 
1612984849586455710314752012970.thumb.jpg.ce4027cbc22447d06d7feb63aa3b836e.jpg
Jestem na tym samym poziomie w Astro

Swoją drogą słychać u ciebie tańczące cewki podczas gry i ciszę podczas przeglądania menu?

• Lubię! 1
Opublikowano

No Astro jest cudowny. Kopalnia mega pomysłów, platformy ze spustów duala czy liny z kabla padów, co chwile jakieś kozackie pomysły i te nawiązania do różnych gierek :banderas:

No chcę więcej tego!

2C850FF4-22AF-49A9-810C-CB5662A1E076.jpeg

• Lubię! 1
Opublikowano

Kontroler PlayStation 5 i Astro.
Poezja. Pierwszy raz mam taki olbrzymi fun! Więcej proszę :)
Main theme Astro w menu konsoli to takie fajne nutki :P. Ustawię te dźwięki jako budzik w komórce xd.

Nie chcę offtopić, bo to nie temat odnośnie wrażeń, ale z wypiekami na twarzy czekam na gry, które będą wykorzystywać możliwości kontrolerów - tak jak to zrobiło Astro.

Opublikowano
Godzinę temu, cierpa napisał:

Jestem na tym samym poziomie w Astro emoji14.png

Swoją drogą słychać u ciebie tańczące cewki podczas gry i ciszę podczas przeglądania menu?

<pjona>

Nic nie słyszałem oprócz gry i pada xd

Opublikowano
1 godzinę temu, balon napisał:

te nawiązania do różnych gierek

Większość/część możesz uderzyć w celu interakcji jak np ten Crash na screenie :lapka:

Opublikowano
29 minut temu, Square napisał:

Większość/część możesz uderzyć w celu interakcji jak np ten Crash na screenie :lapka:

Tiaaa wiem, tak samo artefakty. Piękna sprawa.