StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Była w MM Poznań (infolinia) ale w krótkim czasie została sprzedana (ile sztuk nie wiem). Na stronie została, ale pracownicy nie wiedzą czemu, być może błąd strony. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 cholera, udało mi się wczoraj dorwać ps5 za normalna cenę, ale teraz gdy ochłonąłem myślę, że aby budżet się spiął to musiałbym sprzedać switcha heh co robić?! xD Cytuj
cierpa 1 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5-dodatkowy-kontroler-dualsense-marvel-s-spider-man-miles-morales-sackboy-a-big-adventureWysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Lsdarko 0 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 (edytowane) 5 minut temu, cierpa napisał: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5-dodatkowy-kontroler-dualsense-marvel-s-spider-man-miles-morales-sackboy-a-big-adventure Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Błąd przy dodawaniu do koszyka... Edit. Już poszło... Edytowane 11 lutego 2021 przez Lsdarko Cytuj
ginn 789 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Panowie, Dzwonili do mnie z RTV i proponowali konsolę - PS5 z napędem + 2 pady + Miles Morales za 2947 zł. Powiedziałem, że przemyślę. Swoją mam już od dawna, więc mogę komuś odstąpić. Cytuj
cierpa 1 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Błąd przy dodawaniu do koszyka... Edit. Już poszło... Szkoda.Jak coś się pojawi na horyzoncie to postaram się spamować linkami.Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 1 pad dodatkwo, ogólnie taki sam zestaw dobra duszyczka załatwiła dla mojego brachola, patrząc na dostępność to jak ktoś ma ciśnienie warto taki wziąć Cytuj
triboy 973 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Godzinę temu, szurubur napisał: cholera, udało mi się wczoraj dorwać ps5 za normalna cenę, ale teraz gdy ochłonąłem myślę, że aby budżet się spiął to musiałbym sprzedać switcha heh co robić?! xD Jak będziesz miał problem, to ja mogę kupić Spoiler PS5 1 Cytuj
Tetech 0 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Witajcie, obserwuje temat chyba od 100 strony ale teraz mnie naszło na rejestracje. Część z was pewnie obserwuje rynek częściej i dłużej, powiedzcie proszę jaka jest realna kwota za która można dzisiaj kupić konsole od Januszy z OLX? Mam dosyć polowania na swoj egzemplarz w sklepach, ps4 sprzedane i rozważam opcje zakupu z drugiej ręki. U mnie w Gdyni wisi konsola z dodatkowym padem i spidermanem z sackboyem. Czy da się kupić taki zestaw za mniej niż 3700? Widziałem golasy za 2800 ale jak dzwoniłem to w moment nieaktualne... z góry dzięki Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Na olx kupiłem jedna konsole dla znajomego, da się kupić za 2800-2900 golasa. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Zależy od miasta i tego jak wiele ofert jest dostępnych, ale golas na pewno poniżej 3000 (2700-2900). Biorąc pod uwagę rosnącą cenę golasa w sklepach nie jest to wcale taka zła opcja, jeśli komuś bardzo zależy. Cytuj
Tetech 0 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Generalnie chodzi o Trójmiasto. Jak coś sensownego się pojawia (poniżej 3000) to znika w dwa dni max. Bundle niespecjalnie mnie interesują a i gry ciężko pewnie sprzedać (mam kilka na koncie cyfrowych które chciałbym ograć). A sztuki które mimo tego, że wiszą już jakiś czas, są nie do negocjacji Właśnie ostatnio usłyszałem, że cena w sklepach też rośnie i prędzej czy później się sprzeda... Ustawię sobie powiadomienia na wątek, może uda się coś wyrwać ze sklepu (no może poza tym z telewizorem:) ) Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Dosłownie wczoraj kupiłem na OLX w Kielcach golasa z napędem za 2850 zł. Cytuj
PsxLucas 4 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Na mediaexpert dostępne pulsy 3D jakby ktoś potrzebował. Zaznaczam że cena to już 499 zł Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Godzinę temu, Tetech napisał: Jak coś sensownego się pojawia (poniżej 3000) to znika w dwa dni max. Dwa dni w przypadku dobrych ofert na PS5 to wieczność, bo jak takie pojawiają się w sklepach to znikają w dwie minuty. Co do ludzi, którzy oferują po 3k i więcej to nie bardzo ich rozumiem, bo takich ofert u mnie w mieście jest kilkanaście, więc nie wiem na co liczą tacy sprzedający. No ale ktoś chce sprzedać, a ktoś chce sprzedawać. Jakbym był jeszcze na kupnie to bym albo próbował wynegocjować z olx za 2800-2900 max, albo czatował na zestaw ze sklepu, ale wtedy nie ma wybrzydzania, tylko trzeba brać co jest, bo znikają momentalnie. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Kusicie mojego wewnętrznego handlarza tym przepłacaniem. 1 Cytuj
Symeon_88 28 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Chciałbym podziekować koledze @kobe720za podrzucenie linka w poniedzialek do MM. Udało mi się kupić po 3 miechach polowania. Zestawik z dodatkowym padem, pulsami i soulsami Patrzac za jakie ceny niektorzy kupuja golasa z olx to zrobilem dobrego deala. Wirtualne piwko dla Ciebie Co do samej konsoli to jest spoko, system śmiga az miło a w porównaniu do 4 letniego slima jest bezgłośna Pulsy tez spoko, chociaz dopiero z dzwiekiem 3d. Jak podpialem do ps4 to bida straszna. Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 Z moich obserwacji wynika, że nikt nie wie, kiedy naprawdę będą dostępne szerszemu gronu konsole Zagraniczne portale donoszą o drugiej połowie roku, angielskie pisały że cały 2021 będzie pod znakiem braku dużych dostaw. W grudniu portale pisały że miesiąc, dwa i będzie ok. Minął ten czas i dalej kiepsko. Piszą teraz znów 3 miesiące. Ja straciłem nadzieję Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 (edytowane) https://www.allphones.pl/Konsola-SONY-PlayStation-5-Wersja-z-napedem-d3.htm?tab=description Nie wiem co to za sklep i jakie ma opinie, fakt że chcą przedpłaty, a konsol na stanie podobno 18 szt. Cena rekomendowana przez Sony. Gdyby ktoś był zainteresowany.... Link wyskoczył po wpisaniu w wujka google ps5. Edytowane 12 lutego 2021 przez StaryGraczPegasusa Cytuj
triboy 973 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 https://www.pepper.pl/dyskusji/playstation-5-w-sklepie-allphones-355821 No nie wiem Cytuj
izon 995 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 15 godzin temu, StaryGraczPegasusa napisał: Z moich obserwacji wynika, że nikt nie wie, kiedy naprawdę będą dostępne szerszemu gronu konsole Zagraniczne portale donoszą o drugiej połowie roku, angielskie pisały że cały 2021 będzie pod znakiem braku dużych dostaw. W grudniu portale pisały że miesiąc, dwa i będzie ok. Minął ten czas i dalej kiepsko. Piszą teraz znów 3 miesiące. Ja straciłem nadzieję To co pojawia się teraz w sklepach to jest ten rzut, ktory był zapowiedziany w grudniu. Obawiam się, ze jak to zejdzie to szykuje się posucha conajmniej do wiosny Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Wygląda to na oszustwo Na pepper ludzie znają tę firmę i odradzają. Ale ilu przypadkowych ludzi zdecyduje się na zakup to głową mała.... Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Bo ludzie to debile.Nigdzie nie ma, ceny sięgają zenitu ale jest 1 magiczny sklep puszczający poniżej ceny rynkowej...Równie dobrze można kupić na olx po przedpłacie od gościa który ma konto założone tego samego dnia i randomowe foty z neta.Wszystko do się sprawdzić, nawet mi ich nie żal.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Bud 11 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Oj, cos tam chyba w MM.pl im te PS5 nie schodza - kupilem 8.2. PS5 za 3479 z Soulsami, 2xDS i Pulsami i mialem 24h czasu na wplate. Dzisiaj w sumie pomyslalem czy jednak sobie tego nie wziac, napisalem na support w MM.pl i dostalem link do platnosci jeszcze na 24h rzekomo (sprawdzalem, dziala). Nie mam wielkiego parcia, a i tez rozbijajac zestaw wychodzi troche drozej za konsole niz normalnie i ciezko podjac decyzje co tu poczac - tzw. dylematy nieco wypalonego gracza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi