Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, StaryGraczPegasusa napisał:

https://www.allphones.pl/Konsola-SONY-PlayStation-5-Wersja-z-napedem-d3.htm?tab=description 

Nie wiem co to za sklep i jakie ma opinie, fakt że chcą przedpłaty, a konsol na stanie podobno 18 szt.  Cena rekomendowana przez Sony.

Gdyby ktoś był zainteresowany....

Link wyskoczył po wpisaniu w wujka google ps5.

To jest wał jak ch*j, szkoda nawet w link klikać. Jak ktoś kupi to kasę umoczy.

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, Bud napisał:

Oj, cos tam chyba w MM.pl im te PS5 nie schodza - kupilem 8.2. PS5 za 3479 z Soulsami, 2xDS i Pulsami i mialem 24h czasu na wplate. Dzisiaj w sumie pomyslalem czy jednak sobie tego nie wziac, napisalem na support w MM.pl i dostalem link do platnosci jeszcze na 24h rzekomo (sprawdzalem, dziala). Nie mam wielkiego parcia, a i tez rozbijajac zestaw wychodzi troche drozej za konsole niz normalnie i ciezko podjac decyzje co tu poczac - tzw. dylematy nieco wypalonego gracza

A to jest nówka-sztuka nieśmigana, a nie ze zwrotu czy tam ekspozycji, nie? Ten zestaw wydaje się bardzo spoko, same Pulsy są warte z 5 stów - ja bym brał na Twoim miejscu. :)

Opublikowano

Kurde, o ile pamietam, to chyba to nie bylo z ekspozycji - kupione 8.2. w tym chyba pierwszym rzucie lutowym.

Problem taki ze malo juz gram i jedynie Soulsy mnie kreca, zona dala okejke, budzet jest, ale na kolejne gierki trzeba sporo czekac. Chociaz z drugiej strony chyba raczej nawet po ograniu DS sprzedajac ten zestaw uzywke, to mysle ze cenowo na 0 wyjdzie

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

To co pojawia się teraz w sklepach to jest ten rzut, ktory był zapowiedziany w grudniu. Obawiam się, ze jak to zejdzie to szykuje się posucha conajmniej do wiosny 

A skąd masz takie informacje? Masz podgląd do dostaw?

Bo moim zdaniem na pewno nie jest to rzut z grudnia...

Opublikowano
1 minutę temu, Bud napisał:

Chociaz z drugiej strony chyba raczej nawet po ograniu DS sprzedajac ten zestaw uzywke, to mysle ze cenowo na 0 wyjdzie

Patrząc na to, co się dzieje na rynku teraz, ja osobiście obstawiam, że te zimowe oferty będziemy za pół roku wspominać jako dobre okazje. Golasy już teraz jeśli w ogóle się pojawiają, to po wyższej cenie niż pierwotnie. I ja nie widzę żadnego znaku, który by wskazywał, że ta sytuacja się zmieni - jeśli już, to na gorsze. Wydaje mi się, że PS5 warto teraz po prostu mieć - nawet jeśli nie do ogrywania nowości, to do nadrabiania zaległości, albo po prostu jako "inwestycja". :D

• Plusik 2
Opublikowano

@Budja kupiłem ten zestaw ale do oplacenia było 3379 zł. Konsola 2299+pad 319+sluchawki 449+ soulsy 299=3 366 zł   Przepłacasz tyle ile pewnie kosztowala by przesyłka kurierska.

Moja konsola i wszystkie akcesoria sa na bank nowe. Pudełka proste, plomby nienaruszone. Przesyłka ogólnie solidnie zapakowana i dostarczona w drugi dzien roboczy po zapłaceniu. Ja się długo wachałem, ale wzialem i nie żałuje ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Symeon_88 napisał:

@Budja kupiłem ten zestaw ale do oplacenia było 3379 zł. Konsola 2299+pad 319+sluchawki 449+ soulsy 299=3 366 zł   Przepłacasz tyle ile pewnie kosztowala by przesyłka kurierska.

Moja konsola i wszystkie akcesoria sa na bank nowe. Pudełka proste, plomby nienaruszone. Przesyłka ogólnie solidnie zapakowana i dostarczona w drugi dzien roboczy po zapłaceniu. Ja się długo wachałem, ale wzialem i nie żałuje ;)

Biorąc pod uwagę, ze słuchawki chodzą momentami po 6 stow, to bardzo dobry deal :)

Opublikowano

Słuchawki 450 pad 250 soulsy w foli 200.
Takie są ceny na wolnym rynku.
Ogólnie z racji tego że fhuj ludzi sprzedaje konsole golasa i akcesoria osobno ceny sa niższe.
Jak wpadła ta oferta siedziałem u lekarza i przeszło mi koło nosa.
Bdb oferta, nic tylko brać.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Słuchawki na OLX chodzą 500-600, czasami znajdzie się nie jakiś Janusz i sprzeda taniej aby szybko się pozbyć składowych bundla.
Jak rzucą jakiś ochłap do sklepów to za 499. 
Znam temat bo ostatnio polowałem na słuchawki i fartem udało mi się od typa nówki za 470 kupić.

Opublikowano

Wczoraj udało mi się wyrwać w MM stację ładująca do dualsense-ów. Tylko pojechali grubo z ceną 178 zł!

Dzień wczesniej nie udało mi się załapać na ME za 159zł. 

Ciekawe ile będą kosztować w następnych rautach.

Ta stacja jest chyba bardziej deficytowym produktem niz sama konsola. :reggie:

Opublikowano (edytowane)

Screenshot_20210213-131204.thumb.png.56bb47a839934e900d10ead86b7d01df.png

54 minuty temu, Rash napisał:

Screenshot_20210213-131204.thumb.png.56bb47a839934e900d10ead86b7d01df.png

Nie wiem jak to działa ale jak ktoś zainteresowany to pisać bo ja już swoją sztukę mam.              Aktualizacja: Nieaktualne chwilowo jak coś. 

Edytowane przez Rash
Nieaktualne ogłoszenie
Opublikowano
Do mnie ani razu nie napisali, ani nie zadzwonili, a zapisany jestem od listopada :-/
Ja też czekam już ładne miesiące na moją kartę graficzną do komputera.

I ciągle to samo. Nie ma i w ogóle niech Pan anuluje zamówienie :D

Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Też jestem zapisany do newslettera od listopada w media expert i sklepie euro ale zero odzewu... Tylko, że mnie nie interesują jakieś bogate zestawy. Chciałbym kupić podstawę Konsola z napędem + jakieś gry ewentualnie

Opublikowano
3 godziny temu, cierpa napisał:

Ja też czekam już ładne miesiące na moją kartę graficzną do komputera.

I ciągle to samo. Nie ma i w ogóle niech Pan anuluje zamówienie :D

Patrząc na obecne ceny kart, nie dziwi mnie to ze radzą anulować hehe

Opublikowano
Patrząc na obecne ceny kart, nie dziwi mnie to ze radzą anulować hehe
Kupiłem za 2600 a teraz cena w konkurencyjnym sklepie wynosi 3100 i też brak kart graficznych :/

Nie odpuszczę xd

Podwyżki cen kart is real.