Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, MLeKSk napisał:

Oferta pojawia się i znika. Ja popróbowałem ponad 20 minut. 

Jaa jestem w pracy i nie ma czasu co chwila sprawdzać :/

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 830,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano
2 godziny temu, MLeKSk napisał:

Oferta pojawia się i znika. Ja popróbowałem ponad 20 minut. 

Tez sie udalo : D 

Opublikowano

To błąd, ale tak na poprzedniej stronie bisoner pisal MM bedzie mial konsole dzisiaj, bądź jutro normalnie w sklepach.

Pewnie składają bundle xD

Opublikowano

Wątpię w zakup stacjonarnie. 
Ta z linka wyżej prawie godzinę wisiała i dało się włożyć do koszyka.

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

To błąd, ale tak na poprzedniej stronie bisoner pisal MM bedzie mial konsole dzisiaj, bądź jutro normalnie w sklepach.

Pewnie składają bundle xD

No ciekaw jestem tej stacjonarnej sprzedaży... Jak się komuś uda w taki sposób kupić (albo akurat będzie w MM i zobaczy na półce), niech da znać! :D

Chyba że to może jakiś nowy rzut, z którego ME poskładał bundle z grami (te z zeszłego tygodnia), a MM zamierza rzucić na sklepy?  Tak czy owak wydaje mi się, że utrafienie konsoli w taki sposób to będzie jeszcze większy fuks i kwestia szczęścia niż przez net. :D

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano

Podpytam,

Coś ostatnio Sony informowało kiedy można spodziewać się chociaż trochę "normalności" z dostępnością?

Edytowane przez paweltpb

Opublikowano

heh, jednak wszystko trafi do sprzedaży online. 

No to co - odświeżajcie stronę i powodzenia!

Opublikowano

Media Markt szykuje zestawy konsola + gry, sporo tego wjechało na markety i już się robią zestawy. Sprzedaż oczywiście tylko online, możliwe ze jeszcze dzisiaj beda na stronie.

Opublikowano

spacer.png

Niby były jakieś bundle w sklepie ale niezły scam xD

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

Lepiej wziąć jakiś ochraniacz na zęby bo nigdy nie wiadomo z kim przyjdzie się zmierzyć przy zabraniu ps5 z półki.

Opublikowano

Ten secik za 2,8 w neonet był jeszcze ok. 
Spider do ogrania, Ghost i TLOU 2 również. Ale 3200 przesada...

Opublikowano

A ten pakiet serwisowy jest czegoś w ogóle wart? Patrząc na problemy z nowymi nextgenami to nie jest chyba taki straszny.

Opublikowano

MediaMarkt tworzy zestawy z grami. Te ubezpieczenia to juz wymysl konkretnych marketow na sprzedaz, duzy nacisk na sprzedaz G+.

Opublikowano

Już jest, ale towar z ekspozycji. Niestety błąd koszyka :)

obraz.thumb.png.20ca0e1caece41315cc8d76f8d55be85.png

Edytowane przez paweltpb

Opublikowano

Proponuje wskoczyc do Media Markt i zbadac sprawe, wydaje mi sie, ze te zestawy z ubezpieczeniem to tylko propozycja o ile nie sa podklejone kody z EAN na spodzie kodem zestawu z takim ubezpieczeniem. 

Powinny byc dzisiaj dwa zestawy z nr art 1441787
1441788

Opublikowano

Swoją drogą jak to jest. Znajomy ma mieć konsole na biurku, trochę się naczytał/nasłuchał o tym syczeniu, cewkach itp (m.in. ode mnie :D). Zakładając scenariusz, kupuje konsole, odpala gre, według jego opinii chodzi za głośno, chce oddać, 0 problemów?

Opublikowano
Też kupiłem i też wisi.
Może anulują, może nie
Wysyłka niby do 48h.
Jak coś będziesz wiedział pisz.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
6 minutes ago, zagul said:

Swoją drogą jak to jest. Znajomy ma mieć konsole na biurku, trochę się naczytał/nasłuchał o tym syczeniu, cewkach itp (m.in. ode mnie :D). Zakładając scenariusz, kupuje konsole, odpala gre, według jego opinii chodzi za głośno, chce oddać, 0 problemów?

Przy zakupie przez internety masz 14dni na zwrot bez podania przyczyny. Oczywiscie gierek to nie dotyczy wiec lepiej z folii nie rozpakowywac czy cos bo pewnie beda sie srali