Opublikowano 15 lutego 20214 l 11 minut temu, MLeKSk napisał: Oferta pojawia się i znika. Ja popróbowałem ponad 20 minut. Jaa jestem w pracy i nie ma czasu co chwila sprawdzać
Opublikowano 15 lutego 20214 l 2 godziny temu, MLeKSk napisał: Oferta pojawia się i znika. Ja popróbowałem ponad 20 minut. Tez sie udalo : D
Opublikowano 15 lutego 20214 l Wisi już dłuższa chwile, ale ekspozycja. https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/playstation-5/konsole-ps5
Opublikowano 15 lutego 20214 l To błąd, ale tak na poprzedniej stronie bisoner pisal MM bedzie mial konsole dzisiaj, bądź jutro normalnie w sklepach. Pewnie składają bundle xD
Opublikowano 15 lutego 20214 l Wątpię w zakup stacjonarnie. Ta z linka wyżej prawie godzinę wisiała i dało się włożyć do koszyka.
Opublikowano 15 lutego 20214 l 7 minut temu, easye napisał: To błąd, ale tak na poprzedniej stronie bisoner pisal MM bedzie mial konsole dzisiaj, bądź jutro normalnie w sklepach. Pewnie składają bundle xD No ciekaw jestem tej stacjonarnej sprzedaży... Jak się komuś uda w taki sposób kupić (albo akurat będzie w MM i zobaczy na półce), niech da znać! Chyba że to może jakiś nowy rzut, z którego ME poskładał bundle z grami (te z zeszłego tygodnia), a MM zamierza rzucić na sklepy? Tak czy owak wydaje mi się, że utrafienie konsoli w taki sposób to będzie jeszcze większy fuks i kwestia szczęścia niż przez net. Edytowane 15 lutego 20214 l przez LeifErikson
Opublikowano 15 lutego 20214 l Podpytam, Coś ostatnio Sony informowało kiedy można spodziewać się chociaż trochę "normalności" z dostępnością? Edytowane 15 lutego 20214 l przez paweltpb
Opublikowano 15 lutego 20214 l heh, jednak wszystko trafi do sprzedaży online. No to co - odświeżajcie stronę i powodzenia!
Opublikowano 15 lutego 20214 l Media Markt szykuje zestawy konsola + gry, sporo tego wjechało na markety i już się robią zestawy. Sprzedaż oczywiście tylko online, możliwe ze jeszcze dzisiaj beda na stronie.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Niby były jakieś bundle w sklepie ale niezły scam xD Edytowane 15 lutego 20214 l przez bartiz
Opublikowano 15 lutego 20214 l Lepiej wziąć jakiś ochraniacz na zęby bo nigdy nie wiadomo z kim przyjdzie się zmierzyć przy zabraniu ps5 z półki.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Ten secik za 2,8 w neonet był jeszcze ok. Spider do ogrania, Ghost i TLOU 2 również. Ale 3200 przesada...
Opublikowano 15 lutego 20214 l A ten pakiet serwisowy jest czegoś w ogóle wart? Patrząc na problemy z nowymi nextgenami to nie jest chyba taki straszny.
Opublikowano 15 lutego 20214 l MediaMarkt tworzy zestawy z grami. Te ubezpieczenia to juz wymysl konkretnych marketow na sprzedaz, duzy nacisk na sprzedaz G+.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Już jest, ale towar z ekspozycji. Niestety błąd koszyka Edytowane 15 lutego 20214 l przez paweltpb
Opublikowano 15 lutego 20214 l Proponuje wskoczyc do Media Markt i zbadac sprawe, wydaje mi sie, ze te zestawy z ubezpieczeniem to tylko propozycja o ile nie sa podklejone kody z EAN na spodzie kodem zestawu z takim ubezpieczeniem. Powinny byc dzisiaj dwa zestawy z nr art 1441787 1441788
Opublikowano 15 lutego 20214 l Udalo sie z neonetu zamowic ten zestaw, platnosc sciagnelo ale w statusie dalej oczekuje xd https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/playstation-5-the-last-of-us-part-ii-playstation-4-ghost-of-tsushima-playstation-4-marvels-spider-man-miles-morales-playstation-5.html oh boi
Opublikowano 15 lutego 20214 l Swoją drogą jak to jest. Znajomy ma mieć konsole na biurku, trochę się naczytał/nasłuchał o tym syczeniu, cewkach itp (m.in. ode mnie ). Zakładając scenariusz, kupuje konsole, odpala gre, według jego opinii chodzi za głośno, chce oddać, 0 problemów?
Opublikowano 15 lutego 20214 l Udalo sie z neonetu zamowic ten zestaw, platnosc sciagnelo ale w statusie dalej oczekuje xd https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/playstation-5-the-last-of-us-part-ii-playstation-4-ghost-of-tsushima-playstation-4-marvels-spider-man-miles-morales-playstation-5.html oh boiTeż kupiłem i też wisi.Może anulują, może nieWysyłka niby do 48h.Jak coś będziesz wiedział pisz.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 lutego 20214 l 6 minutes ago, zagul said: Swoją drogą jak to jest. Znajomy ma mieć konsole na biurku, trochę się naczytał/nasłuchał o tym syczeniu, cewkach itp (m.in. ode mnie ). Zakładając scenariusz, kupuje konsole, odpala gre, według jego opinii chodzi za głośno, chce oddać, 0 problemów? Przy zakupie przez internety masz 14dni na zwrot bez podania przyczyny. Oczywiscie gierek to nie dotyczy wiec lepiej z folii nie rozpakowywac czy cos bo pewnie beda sie srali