bisoner 101 Opublikowano 17 lutego 2021 Opublikowano 17 lutego 2021 Strach rozpakowac konsole i sprawdzac czy wszystko smiga. Logowac konta, przenosic dane, nasluchiwac czy cos w srodku nie terkocze. Jakby ktos chcial to pozbede sie sluchawek i Demon z zestawu bo gierka i tak nie moje klimaty. Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 17 lutego 2021 Opublikowano 17 lutego 2021 23 minuty temu, Schranz1985 napisał: To jak nie masz cierpliwość do olx to kupuj w sklepach roczne gry po 250 Ja tam nie mam problemu z olx, jak jest ok cena jadę oglądam kupuję. Tak samo sprzedaż, Ghost of Tsushima z bundla sprzedane w ciągu kilku godzin za podaną cenę. Przyjechał młody chłopaczek zapłacił pogadaliśmy chwilę o gierkach, pełna kultura. A w ogóle to cyfrę polecam to już nawet nie trzeba wstawać z kanapy Mam wrażenie że dziś wszystko jest dla ludzi problemem. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Wspomniałem ogólnie o olx. Gry żadnej nie kupiłem na olx. Ale sprzedałem, ale ofcoz bez dziadowania ceny sie nie obyło. A hitem był typ co chciał kupić zegarek na raty i ze spiszemy umowę na kartce i on mi będzie przelewać 200zl co miecha... Ale dawno juz nie było oferty w postaci budżetowego samsunga z dopłata. Cyfrowe droższe niż te 250 w sklepie. Bez promocji. Problemu nie mam. Ale jak 3/4 ofert gry jest za 130, ja wołam 110- najtaniej bo nie będę się bujać tygodnia dla 20zl, to nie mam ochoty czytać „80 i wsiadam w auto” Mimo najtańszej ofert jeszcze dziadują. Pytają o to co jest w opisie. Gra w języku Polskim- wiadomość „czy gra jest po pl” A po 10 wiadomościach cisza. Sram na olx od dawna. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 10 godzin temu, balon napisał: a tak serio to czuje, że Sony piknie podkręca te mityczne długie braki w dostępności i niedługo szproty czy zestawy z kamerką odejdą do lamusa. Sony akurat w tym żadnego interesu nie ma. Bardziej ich boli ,że nie byli w stanie wyprodukować większej ilości konsol i sprostać popytowi. WIęcej konsol na rynku więcej kasy dla nich zostawią gracze. A na samej sprzedaży konsol standardowo nie zarabiają więc wykupywanie sprzętu przez januszy to dla nich obecnie czysta strata. Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Nie ma co kupować na to Ps5 w chwili obecnej Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 jest ktoś z okolic katowic kto chce w cenie sklepowej zestaw ps5+3gry? chętnie oddam inaczej pójdą na zwrot :p 1 Cytuj
wesyr 4 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 2 minuty temu, szurubur napisał: jest ktoś z okolic katowic kto chce w cenie sklepowej zestaw ps5+3gry? chętnie oddam inaczej pójdą na zwrot :p poszło pw Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 (edytowane) Dostal ktoś juz bundla z ME z zeszłego tygodnia? Znajomy właśnie odebral i mówi, że ma rozcięte plomby na pudle z konsolą i zaklejone taśmą drugi raz... Gry z zestawu są wrzucone do środka do pudla z konsola. Także można się tylko zastanawiać czy dostało się konsolę ze zwrotu czy pudlo zostało otwarte, żeby wrzucić gry... Brawo ME. Jest jeszcze jakiś sposób, żeby to zweryfikować? Slyszalem o jakiejś animacji, która wyświetla się tylko raz podczas pierwszego wlaczenia konsoli? Edytowane 18 lutego 2021 przez LeifErikson Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Pudła konsoli raczej nie mają plomb, a jak bundle to może wsadzili gierki do środka? Jest unikalna animacja przy pierwszym uruchomieniu systemu. Jak uruchamiałeś konsolę i zrobisz reinstalacje FW to też będzie ta animacja z tego co kojarzę. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 1 minutę temu, Square napisał: Pudła konsoli raczej nie mają plomb, a jak bundle to może wsadzili gierki do środka? Mają taki specjalne okrągłe naklejki, które ciężko odkleić bez uszkodzenia kartonu albo samej naklejki, wiec stanowią dobry sposób na sprawdzenie czy ktoś nie grzebał w środku. A ME wpakował gry do środka, wiec nie wiadomo czy przysłali nówkę, czy towar ze zwrotu. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Rzeczywiście dwie naklejki od góry. Ja bym się raczej nie przejmował. Gdyby to był golas to może wtedy, ale nie przy bundlu, bo to raczej do każdego zamówienia tak było robione. Cytuj
izon 995 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 22 minuty temu, LeifErikson napisał: Dostal ktoś juz bundla z ME z zeszłego tygodnia? Znajomy właśnie odebral i mówi, że ma rozcięte plomby na pudle z konsolą i zaklejone taśmą drugi raz... Gry z zestawu są wrzucone do środka do pudla z konsola. Także można się tylko zastanawiać czy dostało się konsolę ze zwrotu czy pudlo zostało otwarte, żeby wrzucić gry... Brawo ME. Jest jeszcze jakiś sposób, żeby to zweryfikować? Slyszalem o jakiejś animacji, która wyświetla się tylko raz podczas pierwszego wlaczenia konsoli? Kumpel tak dostał, wkurwiony na maksa, oj będą mieli zwrotów, No zajebiste te markety nie ma co... Cytuj
Filipiniakos 1 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Kumpel tak dostał, w(pipi)iony na maksa, oj będą mieli zwrotów, No za(pipi)iste te markety nie ma co...W Mediamarkt pad+gra były luzem w kartonie. Konsola zaplombowana, więc ja nie miałem z tym problemu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Neonet też prawilnie plomby na konsoli gry osobno.2 osobne paczki.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Tytuł ogłoszenia z olx (nieaktualne) Sony 5 Digital + 4 najnowsze gry w wersji pudełkowej. GTA V, GT, RE VII, FIFA 19. 2900 zł . Hehehe dobre, kupić digitala z pudełkami i grami świeżymi jak czerstwy chleb w dodatku za prawie 3000 zł - oj trzeba mieć fantazje 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Godzinę temu, Filipiniakos napisał: W Mediamarkt pad+gra były luzem w kartonie. Konsola zaplombowana, więc ja nie miałem z tym problemu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W mediamarkt jest jak należy, to MediaExpert wymyślił coś takiego Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 ME odpowiedzialo na messengerze, że towar jest nowy, a pudlo zostało otwarte po to, żeby wrzucić gry. Gdyby ktoś jednak byl nieufny, to słyszałem o jednym patencie, który może pomóc w weryfikacji - gniazdo HDMI jest podobno pokryte delikatnym materiałem, który bardzo łatwo się zarysowuje, więc jeśli konsola była podpięta, to zostanie jakiś ślad, ryska. Cytuj
paweltpb 12 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Tak sobie myślę, że może te zestawy faktycznie to nie wymysł sklepów a dostawcy. Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Takie video jest przy pierwszym włączeniu Cytuj
izon 995 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 25 minut temu, LeifErikson napisał: ME odpowiedzialo na messengerze, że towar jest nowy, a pudlo zostało otwarte po to, żeby wrzucić gry. Gdyby ktoś jednak byl nieufny, to słyszałem o jednym patencie, który może pomóc w weryfikacji - gniazdo HDMI jest podobno pokryte delikatnym materiałem, który bardzo łatwo się zarysowuje, więc jeśli konsola była podpięta, to zostanie jakiś ślad, ryska. Ale to nie na nic do rzeczy. Towar został otwarty, wiec nie jest nowy, ja bym tego za ch..nie przyjął. 1 Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Też tak pakujemy gry często w bundlach. Otwieramy kartonik, wrzucamy gry do środka, oklejamy stickerem od Sony, że gry w środku. Zaklejamy i na palete. Cytuj
Tetech 0 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 (edytowane) Witajcie, udało mi się zakupić zestaw w Sackboyem, DS i Spidermanem. W międzyczasie udało mi się zamówić zestaw z Neonet za 2849 z TLOU, GOT i Spideyem. Nieopłaciłem go ale jeśli ktoś szuka mogę odstąpić W cenie 2849 rzecz jasna + żubra ps. Jestem z Gdyni Edytowane 18 lutego 2021 przez Tetech Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 8 minut temu, kanabis napisał: Witaj Tommo Ciekawe jak kozak qurva audica? Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 Skoro kupil ps5 to pewnie poszla do żyda. Dolozyl troche i super konsolka wjechala Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 25 minut temu, Tetech napisał: Witajcie, udało mi się zakupić zestaw w Suckboyem, DS i Spidermanem. W międzyczasie udało mi się zamówić zestaw z Neonet za 2849 z TLOU, GOT i Spideyem. Nieopłaciłem go ale jeśli ktoś szuka mogę odstąpić W cenie 2849 rzecz jasna + żubra ps. Jestem z Gdyni Ty, ale bez takich, to nie te forum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi