Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No właśnie - płatny (słowo klucz, robiąc upgrade to tak jakbym kupił wersje na ps5, a mówimy tu o kupnie ps4 licząc na ten sam kontent co ma wersja z ps5 na pudełku) , więc lepiej kupować wersje na ps5 niż potem się dziwić;) to już cebula, kupować wersje na ps4 i liczyć ze za friko będzie to samo co ps5 

Pewnie są wyjątki jak Hitman czy Fifa, ale pewnie będzie ich coraz mniej. 

Edytowane przez matizek92
  • Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość kufir
Opublikowano

Jakiś nowy rzut konsol z napędem w najbliższym czacie ? Ktoś coś słyszał ?

Opublikowano
19 minut temu, kufir napisał:

Jakiś nowy rzut konsol z napędem w najbliższym czacie ? Ktoś coś słyszał ?

Rynek zaczyna się nasycać i przynajmniej dwa-trzy razy w tygodniu można wyrwać już w polskich elektromarketach fajne zestawy (ale z grami ofc).

Gość kufir
Opublikowano

W salonie play pisze że konsole są dostępne.

PS5 z napędem 2599 zł

PS5 Digital 2150 zł

Gość kufir
Opublikowano
5 minut temu, xMAFIA_PLxMICHAL napisał:

W play chwilowo niedostępny 

Szybko poszło ja mam teoretycznie zamówiony.

W media markecie była dziś 1 sztuka z grami ale też momentalnie poszło (pisało że wersja ekspozycyjna)

Gość kufir
Opublikowano

Jak ktoś ma duże ciśnienie dziś odbieram w Częstochowie PS5 z napędem z salony Play. 2599 zł oddam w podobnej cenie.

Opublikowano
12 godzin temu, balon napisał:

Już chyba dawno i nieprawda xd

Btw Sony dzięki ssaniu na PS5 załatwiła sklepom niezłe „wietrzenie magazynów :obama:

4CE1F0BF-3A15-4046-B7B4-F15DD07D1DCA.png

o kurde ale śmieciarka wjechała :D Genialny sposób na czyszczenie magazynów :kaz:

Opublikowano

2tyg sprzedawałem tlou2 nówkę w folii.
Po tym lutowym wysypie bundli na olx w wawie bylo ze 100szt tlou2.
Ceny poszły na łeb na szyję.
Dziękuję że ktoś to zabrał ode mnie za 8dych i całuje rączki.
Współczuję ludziom ze star warsem za 4dychy i terminatorem....

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam, Czy posiada ktoś kod rabatowy na akcesoria typu pad,słuchawki do media expertu? Przy zakupie nowej konsoli niektóre osoby taki kod otrzymały na pocztę. Jeżeli ktoś nie potrzebuje to z chęcią przygarnę.

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Schranz1985 napisał:

2tyg sprzedawałem tlou2 nówkę w folii

W takich przypadkach proponuję rozejrzeć się za niewielkimi sklepami z grami, które oferują wymianę/skup - myślę, że w dużych miastach coś takiego jeszcze powinno istnieć. Ja w Krakowie często korzystam - właśnie żeby się nie bujać z marudami z ogłoszeń, wolę tam oddać od ręki z jakąś niewielką stratą rzędu dyszki-dwóch względem ceny z ogłoszeń. TLOU 2 też sprzedawałem i chyba za 75 poszło o ile dobrze pamiętam - od razu, bez czekania - dziękuję, do widzenia. :D 

Opublikowano

W takich przypadkach proponuję rozejrzeć się za niewielkimi sklepami z grami, które oferują wymianę/skup - myślę, że w dużych miastach coś takiego jeszcze powinno istnieć. Ja w Krakowie często korzystam - właśnie żeby się nie bujać z marudami z ogłoszeń, wolę tam oddać od ręki z jakąś niewielką stratą rzędu dyszki-dwóch względem ceny z ogłoszeń. TLOU 2 też sprzedawałem i chyba za 75 poszło o ile dobrze pamiętam - od razu, bez czekania - dziękuję, do widzenia. :D 
Są sklepy ale jak masz na olx 100 szt za 80/100 to taki sklep oferuję 5 dych i jeszcze jedź im zawieź.
A tak to ktoś przyjeżdża kasa rasia:)

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka