vip77 237 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 MM, ME, Neonet i Empik są oficjalnymi partnerami Sony. Ale też nie wierzę że jedni widzą więcej, a jedni mniej. Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 1 godzinę temu, vip77 napisał: MM, ME, Neonet i Empik są oficjalnymi partnerami Sony. Ale też nie wierzę że jedni widzą więcej, a jedni mniej. Nie w tym przypadku. Tylko MM ma od Sony autoryzowaną sprzedaż PS5. Dlatego tylko oni mogli mieć jakieś info o ilości, może dlatego uruchomili Allegro w drugim rzucie. Reszta sklepów poszła w ciemno. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 4 minuty temu, giger_andrus napisał: Tylko MM ma od Sony autoryzowaną sprzedaż PS5. To by było bardzo spoko, bo właśnie tam zamawiałem. Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 Równiez MM. Liczę na odbiór 19 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 Allegro w drugim rzucie to był pewnie anulowane preordery. "Tylko MM ma od Sony autoryzowaną sprzedaż PS5" <- skąd to info? Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 Godzinę temu, Fanek napisał: Allegro w drugim rzucie to był pewnie anulowane preordery. "Tylko MM ma od Sony autoryzowaną sprzedaż PS5" <- skąd to info? Od uprzejmego pana z Sony PL. Cytuj
gnom 88 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 A lista sklepow wymieniona jako oficjalni partnerzy handlowi to sciema ? ... Pan z Sony PL - daj spokoj 1 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 10 godzin temu, giger_andrus napisał: Od uprzejmego pana z Sony PL. To jakiś pic na wodę, nawet osiedlowy sklepik w Józefowie pod Warszawą spodziewa się PS5 w listopadzie (ale nie na premierę) - konsol będzie mieć góra 8-10 sztuk. Skąd wiem? Od właściciela, bo często tam robię zakupy i kupowałem tam nawet PS4 na premierę 7 lat temu. Mam też znajomego pana w X-Kom, który dał mi cynk, że spodziewają się do 5000 sztuk w listopadzie na całą Polskę. Tyle, że ten znajomy pan musiał się przeliczyć, bo na więcej jak 1000 to nie liczę. Pytałem w Sony Center to tam nic nie wiedzą. W Euro podobno dopiero na początku listopada będzie wiadomo coś więcej. W sklepach typu Ultima czy 4Console też nic nie wiadomo, przynajmniej ja nie dostałem od nich żadnych konkretów. Słabo to wygląda. Cytuj
Xoltro 32 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 No ja też się zastanawiam nad tym, gdzie można spróbować dorwać plejkę 19 listopada w sklepie stacjonarnym jeżeli nie uda się tego zrobić do tego czasu online. Niestety 19 listopada prawdopodobnie będę mógł być w sklepie dopiero po południu, więc może być ciężko xd. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Z ciekawości napisałem maila do MM z zapytaniem o dostępność na premierę. Odpowiedzieli dyplomatycznie wymijająco, cytując formułkę z regulaminu. "W zależności od wybranej przez Uczestnika formy dostawy i miejsca Produktu, Uczestnik począwszy od dnia premiery Produktu będzie miał możliwość odebrać Produkt w sklepie stacjonarnym MediaMarkt lub w dniu premiery Produktu zostanie wysłany do Uczestnika." Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 1 godzinę temu, gnom napisał: A lista sklepow wymieniona jako oficjalni partnerzy handlowi to sciema ? ... Pan z Sony PL - daj spokoj Godzinę temu, MatekDM napisał: To jakiś pic na wodę, nawet osiedlowy sklepik w Józefowie pod Warszawą spodziewa się PS5 w listopadzie (ale nie na premierę) - konsol będzie mieć góra 8-10 sztuk. Skąd wiem? Od właściciela, bo często tam robię zakupy i kupowałem tam nawet PS4 na premierę 7 lat temu. Mam też znajomego pana w X-Kom, który dał mi cynk, że spodziewają się do 5000 sztuk w listopadzie na całą Polskę. Tyle, że ten znajomy pan musiał się przeliczyć, bo na więcej jak 1000 to nie liczę. Pytałem w Sony Center to tam nic nie wiedzą. W Euro podobno dopiero na początku listopada będzie wiadomo coś więcej. W sklepach typu Ultima czy 4Console też nic nie wiadomo, przynajmniej ja nie dostałem od nich żadnych konkretów. Słabo to wygląda. To nie jest żaden mój znajomy. Dostałem taką informację, kiedy chciałem się dowiedzieć o dostępność konsoli w salonach stacjonarnych Sony. Myślę, że to nie jest żadna tajemnica lecz informacja ogólnodostępna oraz nie czuję potrzeby jej potwierdzania. Myślę też, że autoryzacja w przypadku debiutu nowej generacji a partnerstwo handlowe to dwie różne historie. 2 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 21 godzin temu, schabek napisał: A jaki macie status zamowienia w ME? Nowe zamowienie? Poza tym taki neonet wie tyle co ME, MM i inni. To ze wydzwaniaja nie gwarantuje ze beda mieli konsol dla wszystkich chetnych przeciez. Nowe zamówienie 22.09.2020 10:13 2 249,00 zł XBOX Nowe zamówienie 17.09.2020 16:18 3 206,00 zł PS5 A powinno sie cos zmienic w tych zamowieniach ME, te nazwijmy to "pewne " maja juz jakis inny status? Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 3 minuty temu, Welna napisał: Nowe zamówienie 22.09.2020 10:13 2 249,00 zł XBOX Nowe zamówienie 17.09.2020 16:18 3 206,00 zł PS5 A powinno sie cos zmienic w tych zamowieniach ME, te nazwijmy to "pewne " maja juz jakis inny status? Chyba nie, wszyscy maja status 'nowe' Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Wiadomo kiedy można się spodziewać drugiego rzutu konsol? Przed nowym rokiem, po nowym roku? W lutym? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 3 minuty temu, Elitesse napisał: Wiadomo kiedy można się spodziewać drugiego rzutu konsol? Przed nowym rokiem, po nowym roku? W lutym? Też bym chciał wiedzieć ale się nie dowiemy. Wątpię aby można było wyrwać coś a premierę. A jeżeli tak to śladowe ilości Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 2 godziny temu, Rozi napisał: A jakich konkretów potrzebujesz? Wygląd, cena, chłodzenie, gry, wsteczna kompatybilność, interfejs, pad, czego jeszcze brakuje? No narazie to wygląda tak jak by konsoli nie było jeszcze w Europie.... Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 (edytowane) Pierwsze konsole Ps5 do Polski mają trafić pod koniec marca. Mam te info niemal z pierwszej ręki, źródła oczywiście zdradzić nie mogę. Także szykujcie się na zwrot kasy. Edytowane 21 października 2020 przez devilbot 3 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 15 minut temu, devilbot napisał: Pierwsze konsole Ps5 do Polski mają trafić pod koniec marca. Mam te info niemal z pierwszej ręki, źródła oczywiście zdradzić nie mogę. Także szykujcie się na zwrot kasy. Gdyby to była prawda to forum zaleje zieleń xD no ale nie wierzę aby totalnie olali Polskę i nie było nawet na preordery. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 19 minut temu, devilbot napisał: Pierwsze konsole Ps5 do Polski mają trafić pod koniec marca. Mam te info niemal z pierwszej ręki, źródła oczywiście zdradzić nie mogę. Także szykujcie się na zwrot kasy. To prawda a w marcu to konsole dostana i tak tylko ci ktorzy zamawiali z odbiorem w sklepie i na zapleczu zrobia gale magazynierowi po same pomidory 1 Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 (edytowane) W PL w ogóle nie bedzie dostepne ps5. Sprzedaż bedzie wstrzymana. Wiem z pewnego źródła ktore zajmuje sie lokalizacja gier na Polski rynek. W polowie tlumaczenia do Little Big Planet sony Polska odwolala all. Przyszedl mail i koniec. Prace wstrzymac do odwolania. Trzeba sie przeprosic z zielonymi. Edytowane 21 października 2020 przez sajmon34 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Jeśli to prawda co piszecie to ładne xD Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Potwierdzam, byłem jednym z tłumaczy, przyszedł mail i amen, w ciągu godziny zamknęliśmy google translatora. wstrzymane do odwołania Cytuj
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Potwierdzam, byłem tym mailem. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 A jak już będzie w marcu dostawa to pod obstawą czołgów i wozów opancerzonych. Ode mnie z Łasku z 32 BLT postawią w gotowość wszystkie 11 sprawnych z 16 ogółem F-16 żeby zabezpieczać transport lotniczy od granicy z Białorusią. 1 Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 11 godzin temu, devilbot napisał: Pierwsze konsole Ps5 do Polski mają trafić pod koniec marca. Mam te info niemal z pierwszej ręki, źródła oczywiście zdradzić nie mogę. Także szykujcie się na zwrot kasy. I podobno atmosfera w Sony jest szampanska, wszyscy się cieszą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi