Paolo1986 727 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 (edytowane) Woooooow, darmowa dostawa , tylko czekać trzeba prawie tydzień Edytowane 17 listopada 2021 przez Paolo1986 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 Gdyby kogoś interesowało, zamówienie tylko telefonicznie z tego co widzę. 1. https://m.euro.com.pl/konsole-playstation-5/sony-playstation-5-kamera-hd-dodatkowy-pad-czarny.bhtml 2.https://m.euro.com.pl/konsole-playstation-5/sony-playstation-5-marvel-s-spider-man-miles-morales-demon-s-souls-remake-dodatkowy-pad.bhtml 3.https://m.euro.com.pl/konsole-playstation-5/sony-playstation-5-fifa-22-dodatkowy-pad-czarny-doladowanie-psn-100-zl.bhtml 4.https://m.euro.com.pl/konsole-playstation-5/sony-playstation-5-battlefield-2042-dodatkowy-pad-czarny-playstation-plus-3-m-ce.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 727 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 W Euro to chyba od początku tylko telefonicznie można było zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 (edytowane) Nawet spoko rzekłbym standardowe zestawy z padem i gierką. Przynajmniej coś się pojawiło znowu. Chyba w tym Euro często pojawiają się PS5. Edytowane 19 listopada 2021 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 753 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 Obserwowalem dostepnosc PS5 przez ostatnie 10 dni. W tym czasie dropy pojawily sie po kilka razy w neonet, euro, media markt i media expert. Najbardziej profesjonalnie do tematu podchodzi media expert, bo rezerwujesz wlasciwa konsole w magazynie, a nie konsole widmo. Ale mi aie udalo w neonecie. W piatek zamowilem, we wtorek konsola w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 10 godzin temu, Paolo1986 napisał: W Euro to chyba od początku tylko telefonicznie można było zamówić. Chyba Sony musiało coś naciskać by kupno odbywało się telefonicznie, tak by booty nie mogły skupować konsol online. W sumie dobry ruch dla zwykłych konsumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 Pewnie tak jest celowo zrobione jak piszesz żeby boty nie wykupywały. Fajnie, że coś się regularnie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 Wątpię żeby Sony naciskało, jest to jedyny sklep który tak działa od kilku miesięcy. Zamawiałem tam dla kumpla telefonicznie. Połowa zestawów była niedostępna a na drugi dzień zadzwonili ,że moje zamówienie nie może być zrealizowane ponieważ nie mają już konsol do zestawów. Najlepiej podchodzi do sprawy chyba MM, żadnego zamówienia na sonkę mi nie anulowali. Od teraz jak ktoś mnie prosi o pomoc w zakupie to kupuję tylko w sklepie allegro i MM. Reszta sklepów to nie ogarnia ile ma konsol do sprzedania i później są cyrki. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 Ja swoją kupowałem w RtvEuroAgd i nie było problemu gość zadzwonił, zamówiłem po 4 dniach była konsola w domu, ale słyszałem o tych zamieszaniach w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 Kuurwa w austrii kupic ps5 sie nie da. Ja sie poddaje dobrze, ze matka w domu na laptopie siedzi i co 5 min odswieza strony XD ale generalnie ciezko dostac ponizej 1200 euro za gola konsole bez niczego XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 Sprowadzić z PL nie da rady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 Kuurwa w austrii kupic ps5 sie nie da. Ja sie poddaje dobrze, ze matka w domu na laptopie siedzi i co 5 min odswieza strony XD ale generalnie ciezko dostac ponizej 1200 euro za gola konsole bez niczego XDJa już dwie znajomym do Austrii kupiłem. Nie obchodziło ich za ile i z jakimi grami, miałem brać cokolwiek tylko się pokaże. U nas schodzą znacznie wolniej, ale przed świętami pewnie znowu wszystko zwariuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 15 minutes ago, okens said: Kuurwa w austrii kupic ps5 sie nie da. Ja sie poddaje dobrze, ze matka w domu na laptopie siedzi i co 5 min odswieza strony XD ale generalnie ciezko dostac ponizej 1200 euro za gola konsole bez niczego XD to niezle ja za swoja dalem 550 euro na ebayu jakos (digital), probowalem na roznych stronach nawet z botami i lipa, probowalem kupic na amazonie doslownie 10 sekund po dodaniu produktu i alarmie od bota i tylko plulo jakimis bledami ktorych nigdy nie widzialem na tej stronie. Ludzie w Polsce maja kompletnie inne spojrzenie na kwestie dostepnosci konsol gdzie mozna je kupic dosyc latwo, podczas gdy na zachodzie to praktycznie niemozliwe dla zwyklego czlowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 Moj brat dostal 2 tygodnie temu w Libro ale mial olbrzymiego farta. Niby w niemczech maja co jakis czas ale do AT nie wysylaja no ale tak jak mowilem, matka sie nie poddaje. A niby Boeningi mialy z konsolami do nas latac Swoja droga od poniedzialku mamy lockdown takze pewnie z dostepnoscia bedzie jeszcze wiekszy dramat. Pozyjemy zobaczymy. Na razie RE Village i Riders Republik kupione i czekaja na konsole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Odbyciak 0 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 W dniu 19.11.2021 o 09:09, Ukukuki napisał: Wątpię żeby Sony naciskało, jest to jedyny sklep który tak działa od kilku miesięcy. Zamawiałem tam dla kumpla telefonicznie. Połowa zestawów była niedostępna a na drugi dzień zadzwonili ,że moje zamówienie nie może być zrealizowane ponieważ nie mają już konsol do zestawów. Najlepiej podchodzi do sprawy chyba MM, żadnego zamówienia na sonkę mi nie anulowali. Od teraz jak ktoś mnie prosi o pomoc w zakupie to kupuję tylko w sklepie allegro i MM. Reszta sklepów to nie ogarnia ile ma konsol do sprzedania i później są cyrki. Co do mm, jak to jest z tymi zamówieniami u nich, podobno nie ma jak sprawdzić statusu zamówienia bo po prostu sie nie zmienia, ja od wpłaty pieniędzy mam status "oczekuje na paragon" i nic wiecej, na infolinii nic nie wiedzą "sprawdze co z pana zamówieniem i napisze mail lub zadzwonie" oczywiście nic ie piszą ani nie dzwonią :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 w MM w Digital golas w normalnej sugerowanej cenie 1899zł https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5-digital-edition-b-chassis?utm_medium=affiliate&utm_content=digidip PL&utm_campaign=tradedoubler&utm_term=undefined&utm_source=tradedoubler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 Dzięks, jako że nie będzie mi potrzebny napęd to przygarnąłem tego digitala. Tym samym black friday uważam za udany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Tak spojrzałem na Euro AGD i ceny zestawów ps5 w cenach grubo ponad 3 tysiące. Jedynie co chyba się opłaca to ta wersja bez napędu, więc jak ktoś zainteresowany to nic tylko brać na święta. https://m.euro.com.pl/konsole-playstation-5/sony-playstation-5-digital-edition-abonament-playstation-plus-12-m-ce-dodatkowy-pad-czerwony.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 W MM jest płytowa ps5 z returnalem i rokiem plusa za 2929 to chyba ok cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Wiadomo, że trochę zawyżona ale jak na zestawy, które ostatnio wypływają to całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Ceny z dupy. Sklepy zwęszyły łatwy zysk i teraz sugerowana cena nie schodzi poniżej 2999 zł, a i taką z napedem szukać ze świecą w ręku. Trochę od tematu, ale wczoraj byłem w MM i tam XSX był najtaniej dostępny od ręki za 3399 zł, a dodatki w żaden sposób nie usprawiedliwiały takiej ceny - dwa dodstkowe pady (po chuy to komu w takiej ilości?) i ładowarka. Ale niestety golenie frajerów trwa w najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 A ja se chyba wezmę, myślę że ten z Returnalem albo z DeS i Chińczykiem dyrektora to ok ceny. Brak elektrośmieci, a nie nastawiam się że golas za 2300 będzie osiągalny w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Jeśli kasa kogoś nie trzyma to można kupić teraz, na pewno podnieśli ceny żeby przed Świętami jeszcze co nieco pogonić Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 38 minut temu, messer88 napisał: A ja se chyba wezmę, myślę że ten z Returnalem albo z DeS i Chińczykiem dyrektora to ok ceny. Brak elektrośmieci, a nie nastawiam się że golas za 2300 będzie osiągalny w przyszłym roku. https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/konsola-playstation-5-z-rocznym-abonamentem-playstation-plus-oraz-grami-demons-souls-i-chivalry-ii-za-2999-zl-w-media-markt/ też spoko zestaw, DS używka dalej chyba sporo stoi, chivlary śmieć a plus albo się przyda albo można pogonić Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Demony to se zostawię pewnie, nie trzeba będzie włączać ps3 jak coś xd plus tak samo, tylko to ma termin ważności? Żeby aktywować jak będzie dopiero coś wartego uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi