Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 W tym tkwi szkopuł, że to trzeba śledzić minuta po minucie, najlepiej od rana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 6 minut temu, YETI napisał: Od tygodnia śledzie wszystkie większe sklepy, od tygodnia brak, no chyba ze ten zestaw dla desperata, który wziął Wredny. To jest JEDYNY, dostępny zestaw. No ty śledzisz od tygodnia, a na łowcach, w dobrych cenach i z fajnymi grami były zestawy: 9 lutego - zestaw w Media Markt 8 lutego - mnóstwo zestawów w NeoNet 5 lutego - zestaw w MediaMarkt 4 lutego - zestaw w MediaMarkt 3 lutego - kilka zestawów w MediaMarkt Dalej nie chciało mi się szukać. Generalnie jak chcesz to znajdziesz, Wredny się troszkę pośpieszył, ale ciśnienie, więc rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 9.02 może było, dziś mamy 18.02, tydzień. Wiem, że wcześniej były jakies zestawy, tydzień temu był zestaw z PS+ i drugim, różowym padem za 3100. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 11 minut temu, Rozi napisał: to trzeba śledzić minuta po minucie, najlepiej od rana. Wygląda na to, że najdłuższym oknem dostępności to były zapisy na preorder kilka miechów przed premierą - o ile dobrze pamiętam, to chyba nawet pełną dobę trwały. Ja wtedy na przerwie w pracy ogarnąłem. A i jaka cena korzystna była, mmm... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 Ja zrobiłem pre-ordera następnego dnia po ogłoszeniu o ok 10 rano. A jeszcze się wtedy mocno zastanawiałem czy brać, czy może lepiej kupić w okolicach premiery. Kliknięcie zamów to była najlepsza decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 Zrobiłem to samo z XBOXem A z tymi zestawami to fakt, pospieszyłem się, bo później dotarła do mnie myśl, że wraz z premierą Horizona, rzucą bundle właśnie z Aloyką. No i miałem rację, ale... to NEONET, sklep znany z wystawiania produktów, których nie ma i anulowania zamówień. A nawet jakby to była prawda, to i tak nie trafię pomiędzy skalpera, a bota, kiedy w pracy jestem - nie mam czasu siedzieć i odświeżać strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 Ja zamawiałem w listopadIe w Neonet moją PS5, kiedy miały ruszać zamówienia o 10:00. Neonet uruchomił je 10 minut wcześniej i dzięki temu udało się kupić. Ale strona im wtedy działała tak, że ja pierdzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 Na stronie Media Markt od początku stycznia było fchuj zestawów w stosunkowo dobrych cenach. Kto chciał to kupił, reszta to zwyczajne pierololo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 40 minutes ago, Paolo de Vesir said: No ty śledzisz od tygodnia, a na łowcach, w dobrych cenach i z fajnymi grami były zestawy: 9 lutego - zestaw w Media Markt 8 lutego - mnóstwo zestawów w NeoNet 5 lutego - zestaw w MediaMarkt 4 lutego - zestaw w MediaMarkt 3 lutego - kilka zestawów w MediaMarkt Dalej nie chciało mi się szukać. Generalnie jak chcesz to znajdziesz, Wredny się troszkę pośpieszył, ale ciśnienie, więc rozumiem. Nie wiem dokładnie jak w Polsce, ale w strefie euro niby też pojawiają się regularnie oferty, tylko wówczas strona (nawet Amazon) siada w parę sekund po notyfikacji, zaczyna się walka z koszykiem i wpisywanie danych karty na ślepo, po czym paru farciarzy dostaje potwierdzenie zamówienia (czasem później anulację), a cały stock znika po 2 minutach. Czasem dłużej dostępne są jakieś pakiety powyżej 800 euro albo takie z TV. Plus mówię tylko o polowaniu na bundle za rozsądne 600-700 euro, gołe konsole są już w ogóle rzadkością. W sklepie stacjonarnym czasem raz na dwa tygodnie albo miesiąc zależnie od sieci pojawią się może 2, może 5, o jakiejś 10 rano we wtorek i znikną w ciągu godziny. Totalne szaleństwo, bez powiadomień albo mega farta przy objeździe sklepów zapomnij. Z XSX jest ciut lepiej, ale też schodzą na pniu i nigdy od czasu premiery nie czekały na półkach jak w Polsce w pewnym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 5 minut temu, dee napisał: Na stronie Media Markt od początku stycznia było fchuj zestawów w stosunkowo dobrych cenach. Kto chciał to kupił, reszta to zwyczajne pierololo Powiedz to Wrednemu Teraz były spoko zestawy. Ponoć całe 3 min hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 No ok kto nie śledzi ten kupuje z FIFA i przepłaca. Ja gdybym chciał kupić ps5 co tydzień widzę zestawy lepsze i gorsze wystarczy coś wyłapać. Nawet możecie sobie powiadomienie na pepperku ustawić. Problem jest jak ktoś się napali w okolicy premiery jakiejś gry sklepy też wtedy wiedzą że mogą wam wcisnąć jakieś cyberpunki inne far cry które nie zeszły Cytuj Odnośnik do komentarza
Goshkee 10 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 14 minut temu, balon napisał: Powiedz to Wrednemu Teraz były spoko zestawy. Ponoć całe 3 min hehe Te zestawy były już dostępne przed południem i wisiały dobrych kilka godzin. Tylko trzeba wklepać "Konsola PS5" w wyszukiwarkę, bo inaczej są niewidoczne. Zresztą dotyczy to wszystkich pozostałych elektromarketów. Dwa dni temu kupiłem tak zestaw z drugim padem i Ratchetem za niecałe 3K w MM, ale na drugi dzień anulowali. Próbowałem walczyć na infolinii, że poczekam na dostawę, ale niet i do widzenia. O dziwo kasę od razu zwrócili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 No to zajebiście kupiłeś. I jak się gra? 1 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 753 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 Panowie, pepper.pl, ustawienie powiadomienia, odswiezanie co jakis czas i odswiezanie 4 sklepow, zeby moze wyprzedzic nawet pepperka i nie idzie nie kupic konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 Nie znam się, stary jestem, znalazłem gówno-zestaw i kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 Ch#j, zobaczyłem na EURO fajne zestawy i anulowałem moje zamówienie. Obym tylko zdążył dostać zwrot kasy, zanim znowu wymiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bishonen88 163 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 Właśnie chciałem też napisać że są znowu zestawy do kupienia na euro ale trzeba telefonicznie dzwonić i tak zamawiać. Następnie trwa weryfikacja 2-3 dni: w jakis sposób dokładnie chcą sprawdzić że nie chcemy opylić tej konsoli za 400 zł więcej, nie wiem. W każdym razie dałem zapisać się na listę i teraz czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 Jutro będę dzwonił, bo po nocach to tak chyba nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 Wredny, to ty jesteś tym człowiekiem od problemów z xboxem i 20 stron w awaryjnosci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 Yup Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 19 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2022 Jak już kupiłeś to nie ma co rozkminiać czy przepłaciłeś czy nie. Teraz trzeba się cieszyć nowym sprzętem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 19 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2022 Siedli na chłopaka i mu się mod racjonalnego analityka włączył. @Wredny udało się z tym nowym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 19 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2022 No, teraz zestaw, którego nie żałuję i wiem, że lepszego długo nie będzie 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 19 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2022 No i to mi się podoba! Gratki kolego i oczywiście liczę na zapro na PSN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 19 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2022 Przecież już wysłałeś zapro i dodałem Cię na PS4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi