bartiz 1 614 Opublikowano 20 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2022 @Wredny no było brać u easyego to byś dostał plusa a tak to dramat bo zestaw przepłacony 300zl ale RTX 3080 za dwukrotność ceny rynkowej to już GOTY deal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 20 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2022 Wiesz, za suwaczki na maksa w prawo płaci się pewnie z pocałowaniem rączki. Cytuj Odnośnik do komentarza
LansVansDans 7 Opublikowano 20 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2022 49 minut temu, easye napisał: Nikimu nie bronie kupować okazji za 3500, ale śmieszą mnie wasze posty i jarango że fajny zestaw się trafią, gdy tak nie jest. Dokładnie, jedyny dobry zestaw to był w lipcu, dziwię się ze to zrealizowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 20 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2022 Godzinę temu, easye napisał: Pad to maks 150-170zl, a Ratchet 8 dyszek. pokaz te pady za 150 bo najtaniej to chyba po 250 się trafiają na olx Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 20 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2022 23 minuty temu, bartiz napisał: @Wredny no było brać u easyego to byś dostał plusa a tak to dramat bo zestaw przepłacony 300zl ale RTX 3080 za dwukrotność ceny rynkowej to już GOTY deal No różnica jest taka, ze nie wbijam do tematu PC i nie pisze, ze świetna cena i że TANIEJ NIE BEDZIE, jak niektórzy odklejeni w tym temacie. EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 20 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2022 7 minut temu, easye napisał: No różnica jest taka, ze nie wbijam do tematu PC i nie pisze, ze świetna cena i że TANIEJ NIE BEDZIE jak niektórzy odklejeni w tym temacie. A ktoś wbija tam do tematu PC i lata z cieczką, że dramat i trzeba być odklejonym, aby kupić podzespół za 5 koła? Zresztą jak długo będziesz głosował na PiS to taniej napewno nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 20 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2022 isis a znajdziesz mi gdzieś chociaż dualshocka 4 za 150 zł bo wszędzie drogo nie powinieneś mieć kłopotu jak ty dualsensy za 170 ziko znajdujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 20 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2022 No jeszcze 2 dni temu wystawiałem swojego użytego 4 razy za 150 na OLX i na pchlim, bo nowych było od zajebania za 170 w mazowieckim. Widocznie sporo osób kupiło kolejne zestawy i znikają tak samo szybko jak konsole w dobrej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 20 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2022 Jak będziesz miał pada jeszcze innego niż białego za 170 to pisz, kupie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Tłumaczenie spekulacji sklepów faktem, że średni smartfon kosztuje mniej jest co najmniej zabawne.Konsol na magazynach jest sporo, więc ograniczona dostępność i pakowanie ich w zestawy z (pipi) gierkami jest tylko i wyłącznie celowym działaniem sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Tego akurat nikt nie neguje. A że sytuacja jest jaka jest to trzeba zacisnąć zęby i wybrać najmniejsze zło. No chyba, że ktoś nie ma ciśnienia to nie kupuje i czeka na lepsze czasy - ja chcę grać już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 46 minut temu, mattaman napisał: Tłumaczenie spekulacji sklepów faktem, że średni smartfon kosztuje mniej jest co najmniej zabawne. Konsol na magazynach jest sporo, więc ograniczona dostępność i pakowanie ich w zestawy z (pipi) gierkami jest tylko i wyłącznie celowym działaniem sklepów. No bardzo sporo, w każdym sklepie, na każdym regale. Po prostu spadają z palet. Sklepy obrzydliwi spekulanci, wykorzystują sytuację i chcą zarobić potężne 300 zł więcej na graczach romantykach. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 W magazynach centralnych jest pełno konsol. Lepiej sprzedać ps5 w zestawie z fifa która już nie schodzi, niż żeby takie starocie zalegały na półkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 2 minuty temu, mattaman napisał: W magazynach centralnych jest pełno konsol. Lepiej sprzedać ps5 w zestawie z fifa która już nie schodzi, niż żeby takie starocie zalegały na półkach. Czemu od ponad tygodnia brak jakichkolwiek bundli? Teraz jest coś w rtv, za 3500, pad, ps+ i DS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 2 minuty temu, YETI napisał: Czemu od ponad tygodnia brak jakichkolwiek bundli? Teraz jest coś w rtv, za 3500, pad, ps+ i DS. Kurcze, ale znów Wredny miał szczęście. Dwa bundle w dwa dni, the luckiest man in the world. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Bo są na magazynach centralnych, przecież Ci napisał. Pewnie nie chcą ich sprzedawać. xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Kurcze, ale znów Wredny miał szczęście. Dwa bundle w dwa dni, the luckiest man in the world. Nie wiem jakie on te bundle upolował, ale tak trzeba mieć szczęście, a najlepiej siedzieć cały dzień w necie i napierdalać F5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Teraz, YETI napisał: Nie wiem jakie on te bundle upolował, ale tak trzeba mieć szczęście, a najlepiej siedzieć cały dzień w necie i napierdalać F5. YETI, te bundle można kupić kilka razy w tygodniu. Jak będziesz się przesiadał to zobaczysz, że polował będziesz dwa-trzy dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Czemu od ponad tygodnia brak jakichkolwiek bundli? Teraz jest coś w rtv, za 3500, pad, ps+ i DS.Bundle są właściwie nonstop dostępne. Brać bo będzie tylko drożej! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 4 minuty temu, mattaman napisał: 13 minut temu, YETI napisał: Czemu od ponad tygodnia brak jakichkolwiek bundli? Teraz jest coś w rtv, za 3500, pad, ps+ i DS. Bundle są właściwie nonstop dostępne. Na ten moment. ME - brak MM - brak Neonet - brak rtv - tu dwa bundle, jeden za 3600 drugi o 200zł tańszy. Nie widzi mi się wydawać 3500zł, żeby później bawić się w sprzedawanie tego, co mnie nie interesuje. Liczę, że na dniach wpadną jakieś nowe zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 grudzień styczeń bundle wisiały nawet po kilka dni po tych marketach ale to pewnie ta cala świąteczna dostawa była Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Teraz, messer88 napisał: grudzień styczeń bundle wisiały nawet po kilka dni po tych marketach ale to pewnie ta cala świąteczna dostawa była Tak, wówczas zestaw z drugim padem, plusem na rok i DS kosztował 3100, teraz 3400. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 3 minuty temu, YETI napisał: rtv - tu dwa bundle, jeden za 3600 drugi o 200zł tańszy. Nie widzi mi się wydawać 3500zł, żeby później bawić się w sprzedawanie tego, co mnie nie interesuje. Obawiam się, że przez dłuższy czas 3K to będzie najkorzystniejsza wersja zakupu, bo na golasa nie ma co liczyć. Inflacja zapierdala, korzystaj póki możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 jeśli ktoś wciąż szuka konsoli to polecam zainstalować apkę Peppera na telefonie, ustawić alert na playstation 5 i w ciągu kilku dni powinien bez problemu kupić konsolę w nienajgorszej cenie https://www.pepper.pl/grupa/ps5?page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Obawiam się, że przez dłuższy czas 3K to będzie najkorzystniejsza wersja zakupu, bo na golasa nie ma co liczyć. Inflacja zapierdala, korzystaj póki możesz. Ja mogę dać ponad 3k, ale niech to będzie zestaw który mnie interesuje, ale nie z fifa i innym sackboyem. Ten obecny z DS jest fajny, byłby jeszcze fajniejszy, gdyby cena była o 300zł mniejsza jak w grudniu. 300zł to może nie duzo, ale wkurwia mnie takie naciaganie i nie dam im zarobić. Liczę że przez te obecne braki, na dnich wpadną jakieś nowe zestawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi