Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, YETI napisał:

Czemu od ponad tygodnia brak jakichkolwiek bundli? Teraz jest coś w rtv, za 3500, pad, ps+ i DS.

Bo dostawy przychodzą partiami, a wszystko biorą handlarze i pchają za granicę.

Tak jak pisze ASX - pepper, poczekaj na kolejny rzut.

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@YETI Trzymam kciuki, serio. :lapka: Przesiadka na current-gena to świetna sprawa nie tylko o wydajność i gry, ale przede wszystkim króciutkie czasy ładowana, responsywność UI czy ściąganie gier na pełnej przepustowości łącza.

@Bzduras patrząc co się dzieje, to możę być faktycznie bliżej niż dalej. :frog:

• Dzięki 1
Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

ściąganie gier na pełnej przepustowości łącza.

wiem że nie temat ale ostatnio byłem w szoku że ps5 po wifi maksem zapierdziela a już się szykowałem na szukanie kabla bo Chińczyk nie dał do zestawu xd 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

wiem że nie temat ale ostatnio byłem w szoku że ps5 po wifi maksem zapierdziela a już się szykowałem na szukanie kabla bo Chińczyk nie dał do zestawu xd 

Wspaniałe uczucie. Pamiętam jak dostawałem szału, że mój PROsiak po kablu ściąga 3-4 mbps - nie pomagała zmiana DNSów, jakieś pauzowanie czy coś. Sony mówiło o odblokowaniu portów, ale oczywiście ISP (Vectra) nic nie może zrobić, bo nie modyfikują ustawień routera i odsyłali mnie do Sony. PS5? 2GB na minutę, tak trzeba żyć. :fsg:  

Opublikowano

Okey to co wiemy. Najpierw covid, potem półprzewodniki, teraz zła centrala, nie chcąca sprzedawać milionów konsol. Co następne? Pewno rozkazy z samego SCE, aby nie sprzedawać za dużo PS5, bo będą musieli w końcu robić gry true genowe i odciąć się od ps4 XD 

Przecież jakby tyle tego było, to by rzucili na sklepy (nawet bundle) tu jest nawet mniej wygodnie kupować   handlarzom. 

Opublikowano
21 minutes ago, YETI said:

. 300zł to może nie duzo, ale wkurwia mnie takie naciaganie i nie dam im zarobić. 

Ty nie dasz ale 10 innych Janków kupi,takie podejście moim zdaniem jest bezensu.

Ta konsola ci posłuży dobre 6 lat ,

Podziel sobie te 300 zł na 6 lat i ci wyjdzie,że nie zjesz kebaba z piwem raz do roku :D

Inflacja zapierdziela,zaraz jakieś święta Wielkanocy,później komunie i wtedy zobaczcie "super bundle"

Bierz i się nie zastanawiaj to nie trading.

Opublikowano

Dokładnie. Polecam takie podejście, bo życie jest za krótkie, żeby odwlekać w nieskończoność rozrywkę i zabawę, a przeskok na current geny według mnie jest tego warty, nawet jeśli ogrywa się tytuły pastgenowe, a nowości tylko od święta.

Ograniczać sobie rozrywkę, bo sytuacja na rynku jest ciulowa i trzeba wydać trochę więcej? No niby można unieść się dumą (czy czym tam jest podyktowane takie podejście) i powiedzieć "nie dam im zarobić", ale komu tym robisz na złość? Oni towar i tak opchną, bo taki mamy klimat, a Ty odświeżasz Peppery co pięć minut i się stresujesz szukając tej okazji za parę stówek mniej. Co kto lubi, ale ten czas i energię moim zdaniem lepiej spożytkować na granie. :D 

• Plusik 1
Opublikowano

Idąc twoim „cennikiem” to żadna okazja. Uncharted 50-70, formuła 2020 30 zł max, dodatkowy pad 150. Konsola wychodzi za 2700 DRAMAT! Poczekałbym aż staniej do 2300.

• Plusik 2
Opublikowano
29 minut temu, easye napisał:

Dobra balon spuść trochę powietrza bo zaczynasz standardowo sapać w kolejnym temacie. 

To nie pisz standardowo bzdur w kolejnym temacie. Akurat taki jestem, że głupie pisanie piętnuje, aby następnym razem się zastanowić co się chlapie na publicznym forum. Mam nadzieję, że będzie to jakaś inspiracja dla ciebie. 

o i jest mój ulubieniec, do którego idealnie pasuje ten post. Easye nie idź tą drogą. 

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Coś mi śmierdzi w tej ofercie MM.

Niby na zdjęciu pokazują, że wersja z napędem, a w opisie piszą, że "Rodzaj czytnika - Pamięć wewnętrzna". Cena też wydaje się dość niska jak na obecne standardy zestawów, co sugeruje wersję Digital.

Niby prawo jest po stronie konsumenta i można by się wykłócić gdyby przysłali wersję Digital, ale nie mam ochoty na takie głupoty, odsyłanie, itd. Czekam na inną okazję, choć tę już miałem w koszyku.

Edytowane przez Wojtq
Opublikowano (edytowane)

No chyba nawet MM nie sprzedaje konsol bez napędu w bundlu z grami na płytach :dunno:

Wersja Chassis B to zresztą dotyczy tylko wersji z napędem

Edytowane przez dee
  • Plusik 1
Opublikowano

A moze ja kupie to ps4 slim 500gb z jakimis smieciami za 2600 i tez bede to sobie racjonalizowal pielegnacja hobby i cenami iphonow? :philosoraptor:

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał:

A moze ja kupie to ps4 slim 500gb z jakimis smieciami za 2600 i tez bede to sobie racjonalizowal pielegnacja hobby i cenami iphonow? :philosoraptor:

Ps4 teraz prawie w cenie ps5? Za podobny hajs masz PS5 gdzie ograsz gierki z ps4 i to cześć w lepszej jakości. 

ps To raczej ceny samsungów. 

• Plusik 1
Opublikowano
25 minut temu, Wojtq napisał:

Coś mi śmierdzi w tej ofercie MM.

Niby na zdjęciu pokazują, że wersja z napędem, a w opisie piszą, że "Rodzaj czytnika - Pamięć wewnętrzna". Cena też wydaje się dość niska jak na obecne standardy zestawów, co sugeruje wersję Digital.

2 tygodnie temu sprzedawali za 2800 podobny zestaw z 1 gra - oni mają takie ceny i nie jest to Digital.