Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
W dniu 5.03.2022 o 11:33, grabipl napisał:

Ok, potrzebuje kupic 2x ps5, pobrałem apke peppera i ustawiłem powiadomienia. Są jeszcze jakieś dobre apki/strony z powiadomieniami?

lowcygier.pl tylko nie wiem czy mają powiadomienia ale promocje są non stop aktualizowane.

Edytowane przez mitra
  • Plusik 1
Opublikowano
W dniu 1.03.2022 o 10:08, Snake_Plissken napisał:

O 10:02 dostałem powiadomienie o dostępności tego zestawu, o 10:03 już jest niedostępny - było kilka i wszystkie tak szybko poszły, czy o co chodzi? Jakie ogólnie szanse są obecnie na kupno PS5 poza Allegro?

Opublikowano
8 godzin temu, Snake_Plissken napisał:

https://www.euro.com.pl/konsole-playstation-5.bhtml

Możesz zadzwonić i zapytać. :)

Tak jak Plissken pisze. Ja swoją wziąłem z euro jakieś 2 tygodnie temu z Uncharted, drugim padem i plusem na 3 miesiące. W czwartek zamówiłem a w poniedziałek już była. Tylko tam były w ogóle konsole a teraz widzę, że z konsol to nic tam nie ma więc jak wrzuca na stronę, zamawiasz telefonicznie i czekasz na kuriera.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

Czyli znów oczekiwanie na kolejny rzut.

Miałem farta, że się wstrzeliłem, bo znowu pustki jak w rosyjskich sklepach :pawel:

Wczoraj w ME zestaw z kolekcja Uncharted i drugim padem za 3200zl. Zestaw z tego co czytałem w necie dostępny około 10 minut, próbowałem dodać do koszyka, to już wyskakiwał błąd. Dziś była wersja bez napędu, również dostępne przez moment. Ogólnie, to chyba zaraz wpadnie xbox z hejlo, bo to co się dzieje wokół dostępności ps5, to jest jakiś niesmaczny żart. 

Opublikowano

Spoko, zamówię sobie sam, niech tylko ta konsola będzie dostępna dłużej niż kilka minut. 

Oczywiście liczę na waszą pomoc, więc jeżeli coś się pojawi, to dawajcie znać. Wspólnymi siłami kupimy Nadkonsole 5, wierze :rayos:

Opublikowano
W dniu 9.03.2022 o 21:00, Figuś napisał:

Poczeka, aż się wyprzeda i napisze, że akurat wrócił do domu i już nie ma/zeszła w dwie minuty/siedzieć 24h przed kompem nie będzie/inna wymówka, byle tylko nie kupić. Żeby nie było, nie obchodzi mnie, co @YETI robi ze swoją kasą i co chce/czego nie chce kupić, ale ta szopka z mitycznie niedostępną konsolą (chyba, że podłączysz się do matrixa z kroplówką) trwa już deczko za długo, a okazji do kupna było sporo. To nawet mój ziomek co mu gry sprzedawałem kupił za ten hajs od ręki nówkę w bundlu, ile? Miesiąc temu?

Opublikowano

Najlepsze, że Yeti skomentował wtedy, że jak to wysyłka za 3 tygodnie, a teraz albo konsola by już do niego jechała albo już stała w domu.

• Plusik 2