RIfuk 71 Opublikowano 15 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2022 Niezłe jaja: https://www.pcworld.pl/news/PS5-gdzie-kupic-konsole-Kompletna-lista-sklepow-z-PlayStation-5-15-03-2022,424495.html?fbclid=IwAR1KOs6PzWaYcOfLuqV_Iq5WKzhDqRqer9NphTLPJ-5fgIQLsSLR6zoLHiE Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 15 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2022 Taka dostępność, ze nigdzie nie ma pchnąłem dzisiaj używkę za 3k. Ludzie niezle są zdesperowani Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 Daj spokój. Gier na wyłączność dla PS5 jak na lekarstwo, a historia pokazuje, że jeszcze 1,5 roku i swój debiut będzie miała wersja Slim. Ja chyba poczekam. Szczególnie patrząc na dostępność obecnej konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 1 minutę temu, LukeSpidey napisał: Daj spokój. Gier na wyłączność dla PS5 jak na lekarstwo, a historia pokazuje, że jeszcze 1,5 roku i swój debiut będzie miała wersja Slim. Ja chyba poczekam. Szczególnie patrząc na dostępność obecnej konsoli. Zapomnij, chyba przespałes ostatnie dwa lata co się dzieje na świecie. To będzie najdłuższa crossgenowa generacja i pewnie tak długa jak nie dłuższą generacja od ps360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 8 minut temu, LukeSpidey napisał: Daj spokój. Gier na wyłączność dla PS5 jak na lekarstwo Takie naciągane to przekonywanie samego siebie. Jasne, że póki co "tylko" Demon's Souls, Returnal, Ratchet & Clank, Deathloop, kilka remasterów i parę średniaków (Godfall, Destruction AllStars), a za chwilę Ghostwire Tokyo, ale kupowanie crossgenów na PS4 i wmawianie sobie, że dobrze chodzą/wyglądają, mając jednocześnie możliwość grania w nie z lepszą grafiką, płynniejszą animacją i szybszymi loadingami jest trochę słabe. Już kupując KENĘ na PS4 martwiłem się i wiedziałem, że gram w upośledzoną wersję, a Horizon ostatecznie mnie zmusił do przesiadki, bo o ile jeszcze małą, w miarę liniową gierkę ember lab mogłem przeboleć, tak w przypadku takiego molocha jak HFW po prostu nie mogłem się pogodzić z ilością kompromisów, które byłbym zmuszony brać na klatę w przypadku ogrywania na starej generacji. Można sobie wmawiać, że przecież nadal jest ładnie i spoko działa (bo w sumie tak jest), ale na PS5 jest zwyczajnie fhooy lepiej. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 1,5 roku i slimka? Ni chuja chyba że magicznie się sytuacja na świecie cofnie do tej sprzed paru lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 Zapomnijcie o Slimie czy PROsiaku kolejnym, maja problem z komponentami do obecnej konsoli i będą się bawić w jakieś wersje pośrednie, tak yhym. Wszyscy się śmiali ze słabszego Xboxa, a tu proszę, łatwiej o komponenty, prostsza konstrukcja i opychają tego w chuj i pierwszy raz od w chuj wie kiedy w Europie sprzedali więcej konsol niż Sony. Sony słabszego sprzetu nie wypuści bo ciężko by było o kompatybilność z tym co już wyszło na PS5, taki sprzęt musiałby być równolegle projektowany z mocniejszym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 974 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 Wiadomo że słabszego sprzętu nie wypuści ale spodziewał bym się PS5 Slim w przyszłym roku właśnie ze względu na koszty produkcji, bo jak przejdą na niższy proces technologiczny i obniżą temperatury to wtedy będą mogli wpakować ten sam sprzęt w mniejszą obudowę i zaoszczędzić na np. chłodzeniu, tak jak to było z poprzednimi konsolami. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 17 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2022 W dniu 9.03.2022 o 21:00, Figuś napisał: @YETI https://www.t-mobile.pl/sklep/kategoria/telefony/lista/produkty/urzadzenie/ps5-dual-sense-nova-pink-gt7-ps-plus-1-mc?tariffId=PostpaidVoiceAcq_OneShop_M_65_24_offe&agreementId=agreement24&bp=acquisition&variantId=hw_SonyPS5_white_DSPink_GT7_offe&deviceCategoryName=&instalmentId=24&deviceList=device+%2B+tariff+list+section Orientuje się ktoś, czy koniecznie trzeba to rozbijać na raty i wpłacać co miesiąc, czy można sobie od razu wpłacić całość za 24 miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 18 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2022 Według kalkulatora to 24 miesiące jest obowiązkowe, wysokość pierwszej wpłaty zależy ile chcesz wpłacać za urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 18 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2022 W dniu 16.03.2022 o 18:18, łom napisał: Wiadomo że słabszego sprzętu nie wypuści ale spodziewał bym się PS5 Slim w przyszłym roku właśnie ze względu na koszty produkcji, bo jak przejdą na niższy proces technologiczny i obniżą temperatury to wtedy będą mogli wpakować ten sam sprzęt w mniejszą obudowę i zaoszczędzić na np. chłodzeniu, tak jak to było z poprzednimi konsolami. Slimki z reguły były wypuszczane żeby dać ponownego kopa hamującej dynamice sprzedaży. W przypadku PS5 nie będzie takiej sytuacji jeszcze długo, więc ja bym nie liczył na nowy model. A serio, chętnie bym tę kobyłe zamienił na coś bardziej zwartego i kompaktowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 974 Opublikowano 18 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2022 Slimki (i kolejne rewizje) były wypuszczane głownie po to żeby zmniejszyć koszty produkcji, wyeliminować problemy techniczne i ewentualnie obniżyć cenę (co dawało kopa sprzedaży). Jeśli Sony będzie miało możliwość wyprodukowania sprzętu za mniejszą kwotę przy sprzedaży nadal za 500$ to to zrobi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 18 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2022 11 godzin temu, krzysiek923 napisał: Orientuje się ktoś, czy koniecznie trzeba to rozbijać na raty i wpłacać co miesiąc, czy można sobie od razu wpłacić całość za 24 miesiące? Pewnie możesz sobie od razu nadpłacić całość i samo będzie się rozliczać co miesiąc, ale warto dopytać na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 18 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2022 Wiecie co z reguły slimka też była nieco ulepszona, a teraz odkąd mam Ps5 jestem zadowolony konsola jest szybka, cicha, a poza tym wiecznie jej brakuje więc nie wiem czy będą się szarpać z jakąś slimką, choć faktem może być, że przez to co się dzieje na świecie generacja może być długa. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 19 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2022 Jeśli nie slimka to pewnie i tak będą chcieli zmniejszyć koszty produkcji, ale wiadomo, że teraz gdzie jest kryzys z pół przewodnikami i innymi elementami to w najbliższym czasie do tego nie dojdzie l. Swoją sprawą nie wiem jak u Was ale u mnie cewek nie słychać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 19 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2022 U mnie konsola pracuje idealnie, cichutko zawsze tylko chwila jak odpala się płyta po chwili napęd się zatrzymuje i ledwo jest słyszalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 (edytowane) Pojawiły się konsole. kumpel już kupił: https://www.euro.com.pl/konsole-playstation-5.bhtml Powiedziano mu jednak że gwarancja 12 miesięcy . Czemu tak ? Nie powinno być 24 ? Edytowane 22 marca 2022 przez RIfuk Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 Gwarancja jest na 12 miesięcy, jak na wszystkie sprzęty Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 24msc ma rękojmi w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 12 minut temu, Figuś napisał: 24msc ma rękojmi w sklepie A W sklepie mówią że tylko 12 to jak to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 12 jest gwarancja producenta, 24msc masz rękojmi sklepu, ale jak widza nieświadomego to mu prawdy nie powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 @YETI złapałeś jakiś zestaw? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 Z 4 zestawów dostępnych są już tylko dwa. Schodzą jak ciepłe bułeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 38 minut temu, messer88 napisał: @YETI złapałeś jakiś zestaw? Póki zestawy są wciąż dostępne to nie licz na odpowiedź : ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 22 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2022 Ciekawe ile osób zginie dzisiaj w walce to ten dostępny kilka razy w tygodniu towar deficytowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi