Square 8 555 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Ok 10 rano to było następnego dnia po tej wieczornej prezentacji. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Ja zamawiałem o 14, więc pewnie jestem daleko w tyle. Ciekawe, czy będą w stanie zrealizować wszystkie opłacone preordery. Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Do mnie też dzwonili, głównie żeby wcisnąć dodatkową gwarancję, ale nie byli w stanie zagwarantować realizacji zamówienia w terminie. Zamówione o 6:30 w dniu po konferencji. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Ja zamawialem około 17 następnego dnia po konfie, zapłaciłem całość i dzisiaj dzwoniła pani z pytaniem o dodatkową gwarancję i czy ABSOLUTNIE JESTEM PEWIEN, ZE JEJ NIE CHCE. Na pytanie, czy zamówienie będzie zrealizowane w terminie trochę się zdziwiła, że dlaczego miałoby nie być? Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 5 godzin temu, Square napisał: Chwilę temu dzwonił do mnie pan z MM z przypomnieniem o tym, że 7 dni przed premierą przyjdzie info o wpłaceniu reszty kwoty. Jak się spytałem czy na tym etapie jest ryzyko anulowania zamówienia to krótko powiedział, że normalnie będzie zrealizowane w terminie. Także można sobie chyba darować te plotki o brakach konsol w PL. Oczywiście życzę wszystkim chętnym jak i sobie dostać next geny day one, ale słów Pana z Call center wielkiej sieciówki nie brałbym jako gwarant. 1 Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Nie po to przypominają o zamówionych konsolach żeby później lecieć w człona. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 (edytowane) Ewentualnie chcą sobie zapewnić lepszy cash flow na czas lockdown. No ale mam nadzieje, że 10-19 zaleje forumek „nowa generacja”. Edytowane 26 października 2020 przez balon Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Będzie dobrze, czekanie na 10 i 19 będzie dla wielu jeszcze bardziej ekscytujące z tego powodu :-) 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 2 godziny temu, tata_arek napisał: Do mnie też dzwonili, głównie żeby wcisnąć dodatkową gwarancję, ale nie byli w stanie zagwarantować realizacji zamówienia w terminie. Zamówione o 6:30 w dniu po konferencji. 7 godzin temu, Square napisał: Chwilę temu dzwonił do mnie pan z MM z przypomnieniem o tym, że 7 dni przed premierą przyjdzie info o wpłaceniu reszty kwoty. Jak się spytałem czy na tym etapie jest ryzyko anulowania zamówienia to krótko powiedział, że normalnie będzie zrealizowane w terminie. Także można sobie chyba darować te plotki o brakach konsol w PL. Chyba różnie może być Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 58 minut temu, eX4cT_PL napisał: Będzie dobrze, czekanie na 10 i 19 będzie dla wielu jeszcze bardziej ekscytujące z tego powodu :-) Stary ja dziś wysłałem sprzedanego prosiaka i nam dwa tygodnie bez konsoli. Ale jak tak czytam, że tu mogą być braki bądź jakieś lockdawny to po mału sraczki dostaje i żałuje, że konsole sprzedałem 1 Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 5 minut temu, creatinfreak napisał: Stary ja dziś wysłałem sprzedanego prosiaka i nam dwa tygodnie bez konsoli. Ale jak tak czytam, że tu mogą być braki bądź jakieś lockdawny to po mału sraczki dostaje i żałuje, że konsole sprzedałem Nie płacz, prosiaka nie mam od lipca, a KOXa od trzech tygodni i mnie powoli zaczyna nosić, już bym rozpakowywał nowy sprzęcik, do 10 listopada zostało mi granie w pasjansa na PC Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 (edytowane) Kontaktowalem sie z ME czy maja jakas procedure na wypadek zamkniecia sklepow i okazuje sie ze nie maja. A zamowien z odbiorem w sklepie nie da sie zmienic na wysylke edit; ja to celowo pogonilem ps4 na poczatku wrzesnia zeby sobie narobic apetytu na nextgeny no i powoli mnie juz cisnie. 10ego ide po xboxa jak bedzie na polkach lezal i jeszcze sklepy otwarte beda XD Edytowane 26 października 2020 przez schabek Cytuj
messer88 6 455 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Też nie gram z miesiąc w nic na konsoli i jest git, będzie super właśnie jak wjedzie nowy plastik. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 2 minuty temu, Figuś napisał: Nie płacz, prosiaka nie mam od lipca, a KOXa od trzech tygodni i mnie powoli zaczyna nosić, już bym rozpakowywał nowy sprzęcik, do 10 listopada zostało mi granie w pasjansa na PC Chyba z 10 gier obsługuje sterowanie dotykowe w xcloud xD a jak mi bardziej zacznie brakować konsoli to mi kumpel pożyczy zwykle ps4 (sam nie gra w ogóle) i chociaż w apexa pogram. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 1 minutę temu, creatinfreak napisał: Chyba z 10 gier obsługuje sterowanie dotykowe w xcloud xD Na granie przez xcloud mam za mały pakiet GB XD a tel nie obsługuje wifi 5Ghz Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 A ja tam na spokojnie ogrywam Ghost of Tsushima na PS4 Pro, choć wiem, że na PS5 będzie lepsza wersja, ale już za bardzo się wciągnąłem i nie chce mi się czekać do PS5. Na PS5 będę grał w Remake DS, oraz nowego Assassyna na XSX. Do tego czasu chcę jeszcze na XOX dokończyć wszystkie wyścigi w FM7, na Wii dograć Super Mario Galaxy 2, a na Switchu zacząłem przygodę z Ring Fit. Więc nie nudzę się w oczekiwaniu na nową generację. A i czuję, że nowy Ratchet będzie miazgą. Oby wyszedł przed świętami. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 heh, oo ja kończę FF7 Remake i czekam na Cyberpunk-a na PC, i szybciej chciałbym dostać zamawiana kartę graficzna niż PS5 ale PS5 bardzo przytule jak przyjdzie, ale nie ma jeszcze jakiegoś super tytułu który bardzo by mi zależało ograć, Morales-a zostawiam na święta (swieta, klimat N.Y. będzie świetnie) tak samo z SackBoyem, z młodym będę ogrywać jak będzie miał wolne Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 Gadałem wczoraj ze znajomym który pracuje w Neonet i stwierdził, że jak nie dostałem maila z anulowaniem zamówienia, to powinienem dostać konsole bez problemu. Na sklep mówił, że może dostaną 2-3 sztuki. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 Dzwonili do mnie z MM. Konsolę zamawiałem około godziny 14 w dniu uruchomienia preorderów. Krótka informacja o płatności i próba wciśnięcia ubezpieczenia. Nad tą drugą kwestią muszę pomyśleć, na pewno trzeba przeczytać warunki. Czy ktoś się decydował na to ubezpieczenie? W odpowiedzi na moje dwa pytania, paziek z MM: 1. Czy przewidujecie realizacje w terminie? Tak. Nie ma żadnej informacji o opóźnieniach, albo niskiej dostępności. 2. Czy w przypadku lockdownu przewidujecie rozwiązanie dla Klientów, którzy wybrali odbiór w kasie? Tak. Będzie możliwość wysłania konsoli kurierem, bądź do paczkomatu. Lekkie jaranko 2 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 Dobrze wiedzieć ze czasem na infolinii tez są ogarnięte osoby. Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 A wiadomo coś z osobami które zamawiały przez Allegro z mediamarkt? Czy tez dostaną bez opóźnień? Bo było troche sztuk tez na Allegro MM w późniejszym rzucie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 19 godzin temu, creatinfreak napisał: Stary ja dziś wysłałem sprzedanego prosiaka i nam dwa tygodnie bez konsoli. Ale jak tak czytam, że tu mogą być braki bądź jakieś lockdawny to po mału sraczki dostaje i żałuje, że konsole sprzedałem 19 godzin temu, Figuś napisał: Nie płacz, prosiaka nie mam od lipca, a KOXa od trzech tygodni i mnie powoli zaczyna nosić, już bym rozpakowywał nowy sprzęcik, do 10 listopada zostało mi granie w pasjansa na PC AMATORZY Prosiaka nie mam od początku sierpnia a koksa od początku września i w sumie nadal mam w co grać. Obecnie HADES na epic game store kupiony za 40 zł który zjada wszystkie gry co wyszły w tym roku na śniadanie. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 Do mnie też dzisiaj telefon był, a zamawiałem chyba ze 2 dni po konferencji. Pani grzecznie poinformowała, następnie zapytała o ubezpieczenie, a później jeszcze "a może jakaś gierka, albo dodatkowy pad do tego?". I w sumie tyle - na moje pytanie o dostawę powiedziała tylko, że jak zapłacę to wszystko jest przewidziane do dostarczenia w terminie. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 A u mnie ani Neonet w sprawie PS5 nie dzwonił, ani z RTV Euro AGD w sprawie XSX. Liczę, że to dlatego iż za obie konsole od razu zapłaciłem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi